Vízparti szállásokBalcsiCsaládi kiruccanásNyári vakációTavaszi zsongás

Hajós témájú hotelek és vizes programok Magyarországon

1 perces olvasási idő

Bár nem vagyunk tengeri ország, vízpartunk és hajónk van. A vizeken és hajókon, vagy éppenséggel vízparti szálláshelyeken lehettek kalózok, bérelt vitorlások kapitányai, érezhetitek magatokat tengeri csata után pihenő admirálisnak. Vitorlás, vizes és kalózprogramok, valamint hajós hotelek és szállások Magyarországon.

Haramiák voltak, vannak és lesznek. Vízi változatukra, a kalózokra ma már némi nosztalgiával tekintünk, szívesen bújnak sokan a játék kedvéért a „bőrükbe” pedig finoman fogalmazva is eléggé utálatos emberek voltak. Télen farsang alkalmával öltik magukra a kampós kezű, félszemű kalózok jelmezét, míg nyáron akár a magyarországi vizeken válhattok kalózzá! Ha ennél békésebb természetűek vagytok, válogathattok a yacht clubok szálláshelyei közül, ahol akár vitorlást is bérelhettek. Vagy megszálhattok vizes, hajós témájú hotelek valamelyikében.

Kalózhajó a Balatonon

Kalóz és hajós témájú programok

Kiválasztottunk néhány vitorlás és kalóz témájú programot. Íme:

Talizmán Kalózhajó, Siófok

A hetven fős Talizmán vitorlás Siófokról indulva szórakoztat titeket, különösen, ha gyerekkel érkeztek, kalóz gyerekprogrammal. Kalóz kiképzést kaptok képzett animátorok vezetésével. A hajó akadálymentes!

Talizmán Kalózhajó

Talizmán Kalózhajó Fürdő Túra, Siófok

A Talizmán vitorlásain nem csak kalózkodni lehet, de elvisznek titeket a Balaton közepére, ahol már egy teremtett lélek sincs. Itt a hajóról ugrálhattok a vízbe, napozhattok, frissen készített grillezett ételekből választhattok.

Talizmán Kalózhajó Fürdőtúra

Barbarossa Kalózhajó Siófok

Siófok a kalózok fővárosa? A Barbarossa azonban sétahajózást, latin zenés hajóutat, naplemente túrát kínál Siófokon egy kalózhajón.

hajós hotelek vizes programok
Barbarossa Kalózhajó Siófok

Vitorlázeum, Balatonfüred

Az interaktív vitorlástörténeti múzeumban nem csak kalózok érdeklődhetnek a balatoni vitorlázás története iránt. Az egész családnak élmény! A vitorláskikötő szomszédságában könnyen megtaláljátok az épületet.

hajós hotelek vizes programok

Hungarospa Hajdúszoboszló

Az alföldi fürdővárosról kevésbé jutnak eszünkbe kalózok, de a város fürdője annál inkább eszünkbe juttatja a kalózromantikát imitált tengerpartjával. Pálmái alatt és homokos partján kis fantáziával a Kincses Szigeten érezhetitek magatokat.

Kalóz, víz és hajós témájú szálláshelyek, hotelek

Nelson Hotel, Hajdúszoboszló

Ha ezt Nelson admirális megérhette volna! A Nelson 13 standard, superior galériás és deluxe családi szobás, négycsillagos hotel Hajdúszoboszló központjában. A szálloda saját wellness részleggel is bír.

Aquamarina Boathotel & Rendezvényhajó, Budapest

A 40 szobás szálloda a budapesti Római-parton található. A rusztikus berendezésű hajóhotelből a belvárost nem meglepő módon menetrend szerinti hajóval is meglátogathatjátok.

hajós hotelek vizes programok

Portobello Wellness & Yacht Hotel, Esztergom

A 95 szobás hotel Esztergom Prímás-szigetén vár titeket. Vizes, tengeri témájú szobái és lakosztályai hangulatát fokozza, hogy a szálloda közvetlenül kapcsolódik a szomszédos Aquasziget Élményfürdőhöz.

Super Week nyárindító wellness
Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom ****

Vital Hotel Nautis Gárdony****+superior

A négycsillag superios kategóriájú Vital Hotel Nautis 2010 óta várja vendégeit a Velencei tó partján 81 szobával. A tó felől közelítve piros-fehér világítótornya egészen tengerparti hatást kelt.

hajós hotelek vizes programok
Vital Hotel Nautis****superior

Balatonfői Yacht Club, Balatonkenese

Balatonra néző kényelmes szobák és tágas lakosztályok várják a baráti társaságokat, a pihenni vágyó családokat és a konferenciák résztvevőit a 15 szobás szálláshelyen, rögtön a vitorláshajók szomszédságában.

hajós hotelek vizes programok
Balatonfői Yacht Club Balatonkenese

Hotel Tihany Yacht Club, Tihany

Családoknak, horgászoknak, vitorlázóknak egyaránt kellemes kikapcsolódást ígér a tihanyi szálláshely. 33 szobájában 80 vendég fér el. A hajóbelsőt is idéző szálloda a vitorláskikötő szomszédságában vár rátok.

hajós hotelek vizes programok
Hotel Tihany Yacht Club **

BL YachtClub & Apartments, Balatonlelle

Szintén vitorláskikötőhöz csatlakozik a balatonlellei BL YachtClub & Apartments 40 apartmanja. Tudtok vitorlást bérelni, a szórakoztatásról  saját, homokos strand, kültéri gyermek-, és felnőtt medence, saját étterem, squash pálya, valamint egész évben nyitva tartó wellness központ gondoskodik.

hajós témájú hotelek
BL YachtClub & Apartments Balatonlelle

Ha szeretitek a vízpartot, vizet, hajókat, nem bántok egy kis maskarás programot sem, vagy csak vizes és hajós tematikájú szálláshelyet kerestek, segítünk >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%