9.7
Wellness + HotelekBalcsi

Prémium kikapcsolódás a megújult keszthelyi Hotel Helikon**** +superiorban

1 perces olvasási idő

Háromszintes wellnessoázis, mesébe illő szobák, a gasztronómia krémje és rengeteg exkluzív szolgáltatás vár rátok csupán pár lépésnyire a Balatontól, a teljesen megújult keszthelyi Hotel Helikon**** +superiorban. Hangolódjatok rá a maximális feltöltődésre, amit most prémium környezetben élhettek át szeretteitekkel! 

A Balaton nyugati csücskében, varázslatos természeti környezetben, egy saját kis szigeten magasodik a magyar tenger partjának egyik legújabb és legexkluzívabb wellness szállodája, a keszthelyi Hotel Helikon**** +superior.

A több mint 50 éves múlttal rendelkező szálláshely idén teljes külső-belső felújításon ment keresztül, hogy még többet nyújthasson régi és új vendégeinek. A fantasztikus, háromemeletes wellnessrészleget, a csúcsgasztronómiát felvonultató éttermet és a lenyűgöző belső designt nem elég elképzelni, látni kell!

Fényűző elegancia, modern kényelem és álomszép panoráma

Autóval és tömegközlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető az új fényben tündöklő Hotel Helikon**** +superior, mely közvetlenül a Balaton tajtékos vize mellett emelkedik. Az épületbe lépve azonnal lenyűgöznek majd a csodálatos építészeti megoldások, a stílusos elegancia és a modern berendezések. Ez a pazar design pedig a 176 darab frissen átadott szobán is végigvonul. 

A kifinomult kényelmet árasztó lakrészek mindegyike kiváló felszereltséggel rendelkezik, de ha igazán különlegessé tennétek a nyaralást, akkor jó szívvel ajánljuk az óriási panorámaablakokkal ellátott, 2 fős Junior Lakosztályt, ahol még a fürdőkádban sem kell lemondanotok a mesés kilátásról!

Lepjétek meg magatokat ezzel az egyedi szobával, és ébredjetek fel lassanként az erkélyen, forró kávéval a kezetekben a Balaton hullámainak látványára

Új szintre emelt wellnessélmények

Családi, baráti vagy romantikus kikapcsolódásra vágyók korosztálytól függetlenül egyformán fogják kedvelni az 1200 négyzetméteren elterülő, 3 szintes wellnessbirodalmat, mely tágas kül- és beltéri medencéivel igazi testi-lelki feltöltődést kínál mindenkinek. A stresszes hétköznapok azonnal szertefoszlanak a sodrófolyó hullámain ringatózva, a pezsgőágyak masszírozó ölelésében, vagy a jakuzzi csiklandozó buborékai között! 

Az elképesztő vízi örömök mellett hagyjatok időt a forró szaunavilág felfedezésére is, ahol pompás szeánszokra nevezhettek be, de érdemes beiktatni egy frissítő masszázst vagy kozmetikai szolgáltatást is! Ezután jólesik majd elnyújtózni a napfényjárta pihenőterekben, ahonnan – a fitneszteremhez, a wellnesshez és az étteremhez hasonlóan – fejedelmi panorámában lehet részetek! 

Extravagáns ételek, amiknek nem lehet ellenállni

A minden igényt kielégítő nyaraláshoz szorosan hozzátartoznak a finom ételek, italok, valamint a kedves és figyelmes kiszolgálás is, amelyekben a Hotel Helikon**** +superior már nagy gyakorlatot szerzett.

A fantasztikus, extravagáns étteremben minőségi alapanyagok felhasználásával teszik a tányérotokra a hazai- és a nemzetközi konyha legkiválóbb fogásait. A kulináris utazáson ráadásul az olyan helyi ínyencségeket is megkóstolhatjátok, mint a híres-neves zalai dödölle!

A pihentető családi nyaralás létezik!

Természetesen a baba- és gyermekbarát szolgáltatásoknak köszönhetően a családosok számára is ideális választás a szálloda, ami – többek között – gyermekpancsolókkal, Xbox szobával, játszótérrel, valamint animációs programokkal is készül a legkisebbek érkezésére. 

Prémium kikapcsolódás a megújult keszthelyi Hotel Helikon**** +superiorban
Gyerekbarát wellness részleg

Ajándékozzátok meg magatok új emlékekkel a Balaton-part frissen felújított szállodájában, a keszthelyi Hotel Helikon**** +superiorban, és barangoljátok be a legszebb környékbeli látnivalókat a Festetics-kastélytól a Balatoni Múzeumig!

5 kihagyhatatlan látnivaló Keszthelyen >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
50%
Imádom
Imádom
17%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
33%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.7
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
9.6

Elegáns berendezés

10.0

Panoráma

9.5

Étterem ajánlata

Előnyök

  • +Baba- és gyermekbarát szolgáltatások
  • +Balaton közelsége
  • +Kiváló wellness részleg

Hátrányok

  • -Nem neked ajánljuk, ha inkább az eldugottabb szállásokat kedveled.
Megnézem>>