Wellness + HotelekBalcsiCsaládi kiruccanásNyári vakáció

Élménymedencével bővült a füredi Hotel Marina

1 perces olvasási idő

Balatonfüred gyerekbarát szállodája, a Hotel Marina eddig is rengeteg élményt kínált a családoknak. Idén nyáron pedig tovább nőtt a szabadtéri repertoár, ugyanis hatalmas gyermek élménymedence épült a hotel kertjében.

hotel marina élménymedence

Vízi attrakciók és élménymedence

Lenyűgöző méretek, izgalmas vízi attrakciók jellemzik a toronyépület és Pálmakert között felépített medencét, amely több korosztály számára nyújt vizes szórakozást. Az óriási szabadtéri élménymedence vízforgató berendezéssel ellátott, sőt kényelmes pihenőágyakkal és árnyékolókkal is felszerelt.

hotel marina élménymedence
Árnyékolók védik a napsütéstől a gyerekeket

A legkisebbeket 25 cm-es pancsoló és színes, állatfigurás vízköpők, bébi libikókák várják. A 30 cm-es vízből mászókák és furfangos kötelek vezetnek a magasba a zárt és nyitott csúszdákhoz. A 105 cm-es vízben pedig már a felnőttek is jól érzik magukat a rendkívüli ügyességet megkövetelő, vízen lebegő sétaösvényen. Az építmény csúcsán billegő kék óriásvödör óránként többször önti nyakon a vidám fürdőzőket, és gondoskodik arról, hogy a medencében folyamatosan jókedv uralkodjon. Az új élménymedence állandó hőfoka 30 Celsius fok, és egyidejűleg 100 személyt tud befogadni.

hotel marina élménymedence

A beruházással egyedülállóvá vált a szálloda, hiszen élménymedence, saját balatoni strand és all inclusive szolgáltatás együtt nincs másik balatoni hotel repertoárjában.

Az elmúlt 5 évben az összes szoba megújult a szállodában, a tervek szerint októberben elkezdik a bankett-terem és az étterem renoválását. Ezt követően pedig a hall és a lobby renoválásával érnek a Hotel Marina teljes körű megújításának végére.

Nyári programot keresel az északi part fővárosában? Balatonfüredi programok és szállások 2019 nyarán

A Hotel Marina a füredi Városi Értéktár része

A balatonfüredi Városi Értéktár Bizottság határozata nyomán az 50 éves Marina Hotel is bekerült a város értékei közé turizmus és vendéglátás kategóriában. Az értéktár része többek között a Füredi Anna-bál, a Baricska csárda és a Balatoni Hajózás is. Balatonfüred ikonikus nagyszállodája 1969. július 5-én nyitotta meg kapuit, azóta mintegy 1,5 millió vendégnek nyújtott szállást. Színvonalas szórakoztató programjai, különleges gasztronómiai kínálata, rendezett parkosított környezete mindig értéket képviselt az elmúlt ötven évben.

Bubbles Club élmények a kütyümentes nyaralásért

A szállodában nyaraló gyerekek önfeledt szórakoztatásáról animátorcsapat gondoskodik. Délelőtt kézműves programokkal, délután vidám vetélkedőkkel, meseolvasással és este az elmaradhatatlan Bubbles discoval telnek a füredi vakációs napok. Yoyo, a bájos sárkánylány is gyakran feltűnik a gyerekek között, ám ha valaki szeretné hazavinni a kedves figurát, ezentúl azt is megteheti.

hotel marina

A Bubbles Club kedves kabalafigurái, Drazsé, Dany, Tiko és Yoyo ugyanis pihepuha, gyerekkézbe való plüss kissárkányokká és óriási, embernagyságú nagysárkányokká váltak, akiket ma már rajongók hada követ a szállodákban és a social media csatornákon. Követik léptüket, olvassák történetüket, hallgatják dalaikat, készítik kreatív kézműves ötleteiket.

Hogy otthon is fel lehessen idézni az élményeket, már Bubbles webshopból is meg lehet vásárolni a plüssöket és a Sárkánykalandokat. Be lehet kapcsolni a Bubbles youtube csatornát, ahol a KreaTiko DIY sorozat hétről hétre új kézműves ötleteket ad az otthoni kreatívkodáshoz.

Tudatos felelősségvállalás a digitális korban

Egy évvel ezelőtt a Bubbles Club csatlakozott a #kikapcs – Mobil OFF, Élmény ON – példaértékű összefogáshoz, hogy a lelkes közösség tagjaként aktívan tehessen a valós környezetben megélt minőségi élményekért. Dany sárkány #kikapcs jótanácsokat osztogat a Bubbles FB oldalon, a szállodai szobákban wobbler figyelmeztet arra, hogy érdemes a mobilt a szobában hagyni, és kütyümentesen élvezni a vízi élményeket, az önfeledt játékot és a baráti beszélgetéseket. Abban biztosak lehetünk, hogy a Marina új élménymedencéje nagyban hozzájárul majd a minőségi és valódi családi élményekhez.

Hogyan érezték magukat a hotel korábbi vendégei?

Vendégvélemények – avagy a Szallas.hu utazói írták:

Ha kíváncsi vagy, milyen lett az új élménymedence, foglald le mielőbb a családi nyaralást! >>

(fotók: szallas.hu, Hotel Marina)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%