Kedvenc szállásokCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Ide foglaltak a legtöbben januárban – városok, hotelek, apartmanok

1 perces olvasási idő

2020. januárban sem áll meg az élet a magyar turizmusban, hiszen évről-évre egyre többen választják az év első hónapját pihenésre, lazításra. A szallas.hu összegyűjtötte azokat a városokat, hoteleket, ahová a legtöbben foglaltak januárban. Esetleg Ti is közöttük vagytok?

Városok – ide foglaltak a legtöbben januárban

1. Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló télen is az egyik legnépszerűbb belföldi üdülővárosunk, köszönhetően a Hungarospa fürdőkomplexumnak, amely minden évszakban várja a kikapcsolódni vágyókat. De persze nem csak a gyógyvíz és az élményfürdő az egyetlen program az alföldi fürdővárosban.

Még több hajdúszoboszlói program, esemény a szallas.hu oldalán >>

Ide foglaltak a legtöbben januárban
Hungarospa

2. Eger

Történelmi látnivalók, török kori emlékek, kitűnő éttermek és finom borok várják az Egerbe látogatókat. És hogy mit érdemes megnézni Egerben? Természetesen az egri vár kihagyhatatlan látnivaló, de a felújított Érseki Palota, az Egri Road Beatles Múzeum, a Török fürdő és a Varázstorony is sok izgalmas percet ígér.

További látnivalók és programok Egerben >>

Ide foglaltak a legtöbben januárban
Érseki Palota

3. Budapest

Míg nyáron a szabadtéri látnivalók, télen inkább a múzeumok és gyógyfürdők vonzzák a legtöbb turistát Budapestre. Jártatok már a Csodák Palotájában vagy a Tropicariumban? Próbáltátok a világhírű Széchenyi Fürdő gyógyvizét vagy gyönyörködtetek a Rudas fürdő hihetetlen panorámájában? Ha nem, most itt az idő jobban megismerni fővárosunk szépségeit!

Még több budapesti látnivalót itt találtok >>

Ide foglaltak a legtöbben januárban
Kültéri jacuzzi a Rudas fürdő -ben

Hotelek – ide foglaltak a legtöbben januárban

1. Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****

Míg a városok között Eger is felkerült a képzeletbeli dobogóra, addig a hotelek „versenyében” egy egerszalóki szálláshely került az élre. A négycsillagos Saliris Resort festői környezetben, az egerszalóki sódomb szomszédságában várja vendégeit hatalmas wellnessrészleggel, saját étteremmel és gyerekbarát szolgáltatásokkal.

Tovább a Saliris Resort oldalára >>

2. Velence Resort & Spa ****

Sokan foglaltak januárban is a családbarát Velence Resortba, amely Budapesttől 45 km-re, a Velencei-tó partján várja elsősorban az óvodás és kisiskolás korú gyermekkel érkező családokat. A 3600 négyzetméteres élményfürdőben bébi pancsoló, valamint külön gyermekmedence is megtalálható. Az óvodás- és kisiskolás korosztály jól érezheti magát a 3 szintes Dzsungel játszóházban, Ele-Fanni szépségkuckójában. 

Tovább a hotel oldalára >>

3. Hotel Kapitány Sümeg ****+superior

Magyarország egyik legnépszerűbb szállodája januárban is remek úti cél! A sümegi vár szomszédságában található Hotel Kapitány négycsillagos kényelemmel, Történelmi Lovasjátékokkal és Középkori Lakomákkal, keleti hangulatú fürdővel és exkluzív wellness-szolgáltatásokkal várja vendégeit.

Tovább a hotel oldalára >>

Apartmanok – ide foglaltak a legtöbben januárban

1. Erdei Kisház Noszvaj

Ha szerencsénk van, még a hóesés is élvezhetjük a noszvaji Erdei Kisház dézsafürdőjében, amely a szabad ég alatt, festői környezetben található. Csend, nyugalom és egy igényesen berendezett apartman vár mindenkit Noszvajon. Kipróbálnád?

2. Őze Tó és Faház Bárdudvarnok

Aludtál már egy tó közepén? Nem? Akkor épp itt az ideje elkezdeni! Bárdudvarnokon, Kaposvártól 10 km-re található egy halastó, a közepén egy rusztikus faházzal, amely áprilistól december közepéig foglalható.

3. Dézsafürdő Vendégház Demjén

A tél a legalkalmasabb időszak arra, hogy kipróbáljuk, milyen lehet a hóesést élvezni egy hatalmas dézsában ülve. Ideális helyszín erre a demjéni vendégház, ahol a 8 személyes, fűthető dézsafürdő az év bármely évszakában használható.

Ti hova utaztok legközelebb? Írjátok meg kommentben a következő úti célt!

Még több belföldi szálláshelyet találtok a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%