Wellness + HotelekHegyek-völgyek

Játssz velünk, és nyerj egy erdei pihenést a varázslatos Szalajka-völgybe!

1 perces olvasási idő

Árnyas fák, zúgó vízesés, zakatoló kisvonat és isteni pisztráng vár a Szalajka-völgyben. Indulj útnak az év bármely szakában, hiszen Szilvásvárad és környéke minden évszakban ezernyi csodát rejt. Szállásnak pedig válaszd az évszázados fák között megbúvó Szalajka Fogadó Szilvásváradot, ahová most akár egy 2 főre szóló, 2 éjszakás pihenést is nyerhetsz.

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 éjszakára szóló szállást 2 főre 
  • félpanziós ellátást
  • személyenként egy üdvözlőitalt, amely Coca Cola üdítő vagy 3 dl házi limonádé lehet.

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2024. december 31-ig használható fel, ami alól kivételt képeznek a következő időszakok:2024.07.05-2024.09.09., 2024.10.25-2024.11.04., 2024.12.20.-2024.12.31. 

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Szalajka Fogadó Szilvásvárad 102 500 Ft értékben ajánlott fel pihenést.

 Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik az 102 500 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2024. augusztus 5.

Miért érdemes a szilvásváradi Szalajka Fogadót választani?

Takarózz be a bükki erdők nyugalmával a Szalajka Fogadó felújított szobáiban! A páratlan szépségű Szalajka-völgyben található szállodából minden látványosságot szinte egy karnyújtásnyira találsz. 

A fogadó két-, három- és négyágyas, illetve két légterű, kényelmes és tágas családi szobáiban biztosan elfér az egész család. Az ágyak memóriahabos fedőmatraca a pihentető éjszakáról gondoskodik, míg a fogadó étterme a teli hasról.

A vendéglőben a helyi erdők és vizek alapanyagaiból készült specialitások mellett a hagyományos magyar és európai konyha fogásaival is csillapíthatod az éhségedet!

A szálloda egy kellemes wellnessrészleggel is rendelkezik, így ha csobbanni támad kedved, akkor ezt is megteheted a fogadó kültéri vagy 12 személyes hidromasszázs-medencéjében

Ha Szilvásváradon jársz, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

A varázslatos Szalajka-völgyben fekvő Szilvásvárad és környéke páratlan szépségű természeti adottságokkal rendelkezik. 

Pattanj fel a Szilvásváradi Állami Erdei Vasút valamelyik kocsijába, és döcögj fel az összesimuló lombok között egészen a Fátyol-vízesésig. A 17 méter magasból, csipkés mésztufa lépcsőkön lezúduló vízfátyol káprázatos látványa után fedezd fel a csodás, türkiz színben játszó Sipovics tengerszemet és a völgy jelképének számító Szikla-forrást.

Játssz velünk, és nyerj egy erdei pihenést a varázslatos Szalajka-völgybe!
Fátyol-vízesés, Szilvásvárad

Innen már csak egy rövid séta a Kárpátok őrének faragott, mesebeli alakja. A 2,65 méter magas, tölgyfából faragott katonát ábrázoló szobor a Zilahy Aladár Erdészeti Múzeum szomszédságában található, ahová szintén érdemes betérni.

Utána irány az őskor! Kapaszkodj fel a kicsit több mint 600 méter magasan fekvő Istállós-kői-barlang hatalmas szájába, ahol a régészek a neandervölgyi ember nyomaira bukkantak

Szédítő, 20 méteres magasságból pillanthatsz le a patakvölgyére akkor is, ha a Millenneumi Kilátó lépcsőfokait mászod meg. A napot pedig zárd egy igazi gasztroélménnyel! Kóstold meg a völgy specialitását, a füstölt vagy sült pisztrángot

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%