Wellness + Hotelek

Játssz velünk, és nyerj egy mediterrán felfrissülést a Dráva Hotel Thermal Resort Harkányba!

1 perces olvasási idő

Utazz a Villányi-hegység lábánál fekvő bájos, mediterrán klímájú kisvárosba, Harkányba, és mártózz meg az Európa-szerte ismert, híres gyógyvízben! Nyerj egy káprázatos, 2 főre szóló, 2 éjszakás, négycsillagos felfrissülést a Dráva Hotel Thermal Resort Harkányba!

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 éjszakára szóló szállást 2 főre Classic típusú szobában
  • bőséges svédasztalos reggelit
  • félpanziós vacsorát
  • a wellnessrészleg és élményterasz használatát, ahol wellnessmedence vár úszótérrel, valamint élményelemek, pezsgőfürdő, sószoba, finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, fitneszterem és napozóterasz is
  • 30% kedvezményt a standard masszázsok árából
  • a szabadtéri szolgáltatások (Kneipp-ösvény, szabadtéri játszótér, trambulin, strandröplabda-pálya, állatsimogató) térítésmentes használatát
  • a beltéri szolgáltatások (játszószoba, asztalitenisz, fitneszterem) térítésmentes használatát
  • fél óra kerékpárkölcsönzési lehetőséget 2 főre vagy személyenként egy alkalommal felhasználható kávékupont

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2024. augusztus 31-ig használható fel, amely alól kivételt képeznek a kiemelt időszakok.

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Dráva Hotel Thermal Resort Harkány 140 000 Ft értékben ajánlott fel pihenést.

 Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik az 140 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2024. március 5.

Miért érdemes a lenyűgöző Dráva Hotel Thermal Resort Harkányt választani?

A gyönyörű, zöld környezetben fekvő Dráva Hotel Thermal Resort a pihenés szigete a mediterrán klímájú Harkányban. A barátságos és családias hangulatú szálláshely szinte egy karnyújtásnyira fekszik a különleges gyógyvizéről ismert harkányi Strand- és Gyógyfürdőtől.

A szálloda minden igényt kielégítő, pazar wellnessrészlege számos kényeztető és gyógyító szolgáltatással várja a vendégeket. Csobbanjatok egy hatalmasat a kifejezetten meleg (29-33 fokos) fedett élménymedencében, aztán frissüljetek fel a kellemes jakuzziban.

Az olyan elemek, mint a nyakdögönyöző vagy a pezsgőpad, csak még üdítőbbé teszik a pihenést, míg az élménytorony a vizes kalandokról gondoskodik. A szálloda napozóteraszán pedig élvezzétek a ragyogó napsütés semmihez sem hasonlítható erejét.

Ha mélyebb ellazulásra vágytok, akkor irány a szálloda szaunavilága, ahol két különböző hőfokú finn szauna, gőzkabin, sószoba, két infrakabin és élményzuhany segít vitalizálni a testet és a lelket. 

Kisgyermekes családok számára kifejezetten pénztárcabarát a hotel, hiszen 5 éves korig teljesen elengedik a szállás és az ellátás árát, 5 és 12 éves kor között pedig 50% kedvezményt adnak belőlük. Ráadásul még a kis kedvenceket sem kell otthon hagyni, hiszen ez szállás kisállatbarát is. 

Ha Harkányban és környékén  jársz, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

Fedezzétek fel Harkány cseppnyi városát! Sétáljatok a hatalmas, ősfákkal és virágokkal teli gyönyörű parkjában, és csodáljátok meg a a harkányi víz legendáját ábrázoló, Zsolnay eozinnal borított Harka-kutat vagy a Polgármesteri Hivatal előtt álló Országalmás csobogót

Kiránduljatok át a Nagyharsányi Szoborparkba, ahol összesen 136 darab monumentális szobrot számolhattok össze! Vagy túrázzatok a villányi dűlőkben jobbnál jobb borokat kóstolva. Esetleg ugorjatok át a hegyek gyengéd ölelésében fekvő Pécsre, ahol az Unesco világörökség listájára is felkerülő ókeresztény sírkamrák, a pécsi székesegyház vagy a Zsolnay-negyed szinte kötelező látnivaló. 

Játssz velünk, és nyerj egy mediterrán felfrissülést a Dráva Hotel Thermal Resort Harkányba!
Nagyharsányi Szoborpark

De Siklós vára vagy a máriagyűdi kegyhely is megéri a kirándulást, ha a Dráva Hotel Thermal Resortban szálltok meg.

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%