9.2
Wellness + HotelekBalcsi

Csobbanj a nyárba Balatonfüreden – megújul a Danubius Hotel Annabella

1 perces olvasási idő

A naptej és a lángos illata, a fürdőzés zsivaja, a fehér vitorlásokkal pettyezett türkiz víz látványa: ezek adják a balatoni nyarak semmihez sem hasonlítható varázsát. Ahhoz, hogy ezt 2024-ben is átélhessétek, elengedhetetlen egy fantasztikus szállás. A balatonfüredi Danubius Hotel Annabella idén megújuló szállodája saját stranddal és hamisítatlan vízparti hangulattal vár benneteket, hogy felidézze a legjobb balatoni nyaralások emlékét.

Ötvös Csöpi és Jókai Mór: nosztalgia Balatonfüreden

A nevezetes Anna-bálnak is helyszínt adó Balatonfüred az egyik legrégebbi üdülőhely a magyar tenger északi partján. A századfordulós hangulatot a város villái idézik meg, ahol többek között Jókai Mór vagy a nemzet csalogánya, Blaha Lujza is megpihent.

A 80-as évek hangulatát pedig a város mediterrán hangulatú vitorláskikötőjének Bujtor István szobra elevenítheti fel bennetek, aki Ötvös Csöpi bőrébe bújva pofozta végig a Balaton-part gonosztevőit az ikonikus filmekben. Az árnyas, virágokkal teli Tagore-sétány vagy a Bodorka Balatoni Vízivilág Látogatóközpont szintén megér egy sétát, ha ebben a fantasztikus vízparti városban pihentek.

Csobbanj a nyárba Balatonfüreden – megújul a Danubius Hotel Annabella
Bujtor István szobor, Balatonfüred

A teljes kikapcsolódáshoz pedig válasszátok a város szívében található, izgalmas, a 60-as évek stílusában megújuló Danubius Hotel Annabellát!

Saját strand a zavartalan pihenésért

Ismerős az az érzés a nyaralásról, amikor túl sokáig aludtatok, és a strandra lecammogva már éppen hogy csak találtatok egy talpalatnyi helyet a plédeteknek? Nos, ez a Danubius Hotel Annabellát választva nem fordulhat elő veletek. A szállodának ugyanis saját, füves balatoni strandja van árnyas fákkal, kényelmes napozóágyakkal, szabadtéri kondiparkkal és játéklehetőségekkel. Az elkerített partszakaszon kizárólag a szálloda vendégei élvezhetik a napsütést és a tó hűs hullámait.

Csobbanj a nyárba Balatonfüreden – megújul a Danubius Hotel Annabella
Danubius Hotel Annabella

Prémium szobák egy csipetnyi Balatonnal 

A magyar tenger semmihez sem hasonlítható látványát nemcsak a szabadtéren élvezhetitek, ha a Danubius Hotel Annabella vendégei lesztek, hanem a hamarosan megújuló 135 darab prémium szobájuk bármelyikében is.

A padlótól a plafonig felújított második és harmadik emeleti szobák mindegyike egy csipetnyi balatoni dizájnnal is meg lett bolondítva, sőt még az újragondolt hatvanas éveket is felfedezhetitek a lendületes és modern vonalakban, illetve berendezésben.

A nyár és a Balaton színei ihlette bámulatos, prémium kategóriás szobákban a zavartalan pihenésről a kényelmes ágyak (francia vagy különágyas), a zuhanyzós fürdőszoba, a légkondicionáló és a kellemes erkélyek gondoskodnak.

Csobbanj a nyárba Balatonfüreden – megújul a Danubius Hotel Annabella
Emeleti Prémium kétágyas szoba

Családbarát kikapcsolódás

A Danubius Hotel Annabella az egész család számára élvezetessé szeretné tenni a pihenést. Családbarát szállodaként természetesen a legkisebbekről sem feledkezik meg. Az étteremben például külön büfésarok várja őket, és kérés esetén és bármelyik szobájukat felszerelik gyerekágyakkal, babaágyneművel, babakáddal és etetőszékkel is.

A Bubbles Club sárkányai és szakképzett animátorai pedig a főszezonban gondoskodnak az izgalmasabbnál izgalmasabb programokról. 

A felnőttek szórakozásáról pedig hetente különböző zenés, tematikus estek gondoskodnak. Ha előszezonban szeretnétek utazni, akkor a foglalásotokhoz egy egyórás balatoni hajózást is ajándékba kaptok, amelyet az egész család együtt élvezhet. 

Csobbanj a nyárba Balatonfüreden – megújul a Danubius Hotel Annabella
Élmény a gyerekeknek

Bőséges félpanzió

A félpanziós ellátás gazdag reggeli kínálata után élvezzétek a Balaton-parti nyugalmat. Ha esetleg az időjárás nem kedvez ennek, a vízről akkor sem kell lemondanotok. A szállodának ugyanis van egy beltéri és egy kültéri medencéje is. 

Akár kint, akár bent pancsoltok egy biztos: a vizes élmények után mindenki farkaséhes lesz. A svédasztalos büfévacsora kínálatában laktózmentes, gluténmentes és vegetáriánus fogásokat is találtok, és korlátlan üdítőital-fogyasztás is jár mellé. 

Csobbanj a nyárba Balatonfüreden – megújul a Danubius Hotel Annabella
Svédasztalos büfévacsora

Vegyétek célba idén a mindig csodás Balatont, és szálljatok meg a frissen felújított Danubius Hotel Annabellában!

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.2
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
9.7

Megközelíthetőség

9.3

Személyzet

9.0

Tisztaság

8.9

Szolgáltatások

Előnyök

  • +Jó megközelíthetőség
  • +Tisztaság
  • +Tapasztalt, kedves személyzet
  • +Kiváló gyerekprogramok

Hátrányok

  • -Nem ajánljuk, ha nem szeretnél a család minden tagjának a kedvére tenni.
Megnézem