Nyári vakáció

Játsz és nyerj 160 ezer forint értékű romantikus pihenést egy mesebeli faházban!

1 perces olvasási idő

Teljes nyugalom luxuskivitelben kettesben? – ezt kínálja a Treehouses Kapolcs, amelynek faházai két személy részére lettek tervezve. A szállás gyerek-, és kisállatmentes. Itt mindent úgy alakítottak ki, hogy a fókuszban a párok és az ő felhőtlen és nyugodt kikapcsolódásuk álljon.

Ha szívesen kiszakadnál a mindennapokból egy olyan helyre, ahol gyönyörű panoráma, természetközeli élmény, de közben teljes kényelem, jacuzzi és szauna is vár, akkor épp jó helyen vagy: játsz a Szalllas.hu játékával és lehet, hogy éppen te nyered meg a páros romantikus pihenést!

Tedd próbára a szerencséd: válaszolj egy rövid kérdésre és lehet, hogy épp nálad landol a Treehouses Kapolcs 160 000 Ft értékű utalványa!

Nyerni szeretnék, mutasd a játékot >>

Nyerni szeretnék, mutasd a játékot >>

Mit tartalmaz a csomag?

  • Szállás 2 éjszakára 2 fő részére
  • Reggeli
  • Ingyenes WiFi
  • Welcome drink (választható Narancslé vagy Laposa Hableány Brut pezsgő bekészítéssel)
  • Pezsgőfürdő, infraszauna, napozóterasz ingyenes használata
  • Egy hely, ahol minden megvan ahhoz, hogy felejthetetlen romantikus élményekkel gazdagodjon a kapcsolatotok
  • A nyertes mindemellett egy 4 fogásos vacsorát is kiélvezhet a romantikus, privát, 2 személyes panoráma igloo egyikében, 990 Ft-os áron
Játsz és nyerj 160 ezer forint értékű romantikus pihenést egy mesebeli faházban!
A finomabbnál finomabb fogások mellett halk jazzre, meghitt hangulatra, ropogó tűzre és kiváló badacsonyi borokra számíthattok a vacsoraasztalnál.

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány érvényességi ideje 2022.11.30-ig tart, kivéve nyarat és kiemelt időszakokat. Ez a határidő a foglalás leadására vonatkozik. A voucherrel hétköznapi, vasárnaptól – csütörtökig tartó vendégéjszakák foglalhatóak. A nyeremény értéke 160 000 forint.

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Csak 1 perc az egész: nincs más dolgod, mint rákattintani erre a hivatkozásra és követni az utasításokat. Az adataid bepötyögése után egy egyszerű kérdést fogunk feltenni neked, és ha azt megválaszolod, akkor gratulálunk: hivatalosan is esélyes lettél a 160 000 Ft értékű pihenésre!

Miért kihagyhatatlan hely a Treehoues Kapolcs?

A Balaton-felvidéken található Treehouses hangulatos fa kuckói egyszerre teremtenek elvonulós, bekuckózós és páratlan élményeket. Közben pedig a jakuzzi adta kényeztetésről sem kell lemondani.

A csodálatos, panorámás környezetben rejtőző apartmanokban mindent megtaláltok, amit csak kívánni lehet, így ki sem kell mozdulnotok, ha nem szeretnétek. A modern belső tereket a skandináv egyszerűség, minimalizmus és letisztultság uralja, a hat apartman mindegyike tágas és világos. A hatalmas üvegablakokon át ráadásul minden nap a puha ágyból csodálkozhattok rá a mesebeli kilátásra.

Tökéletes úti cél, ha romantikus elvonulásra vágytok kettesben, meghitt beszélgetések, felhőtlen, kényelmes pihenés vár itt rátok.

A szabad ég alatt kialakított, kétszemélyes pezsgőfürdőben télen-nyáron 36-38 fokos vízben kényeztethetitek magatokat, és még az infraszaunát is kiélvezhetitek. Amellett, hogy a szállás különlegessége már maga is élmény, rengeteg természeti látnivaló közül válogathattok Kapolcstól nem messze.

Milyen mesebeli kalandok várnak rátok Kapolcs közelében?

Most már csak annyi maradt hátra, hogy szerencsét próbálj a nyereményjátékon! További részleteket és a szabályzatot itt találod >>

Fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%