Hegyek-völgyekCsaládi kiruccanásNyári vakációProgramok hétvégéreTavaszi zsongás

Kalandparkok, ahová érdemes ellátogatni tavasszal és nyáron

1 perces olvasási idő

A jó idő közeledtével érdemes kimozdulni a négy fal közül, és belevágni egy kis kalandba. Olvassatok tovább, mert összegyűjtöttük azokat a kalandparkokat, ahol garantáltan izgalmas programban lesz részetek!

Balatoni Bob Szabadidőpark – Balatonfűzfő

Ha már alig vártátok, hogy tavaszodjon és végre bobozhassatok, érdemes ellátogatni Balatonfűzfőre, a Balatoni Bob Szabadidőparkba. Két lélegzetelállító, összesen 1,5 km hosszú pályán csúszhattok, akár 40 km/órás sebességgel! Adrenalinból nem lesz hiány, hiszen alagút, éles kanyarok, bukkanók, és 360 fokos kanyar is színesítik az élményt. Azért a csodás balatoni panoráma sem utolsó! 

Kattints a legjobb szállásokért a Balatoni Bob környékén>>

Még több info és a Balatoni Bob kedvezménye ide kattintva>>>

Fun Extreme Canopy és Kalandpark – Visegrád

Elképesztő kilátás tárul elétek a Fun Extreme Canopy és Kalandparkban is, Visegrádon. Egy kilométer hosszan száguldhattok a fák felett, Magyarország legelső canopy pályáján. Miután kipróbáltátok, még további 44 kaland elem áll rendelkezésetekre, hogy próbára tehessétek ügyességeteket. 

Kattints a legjobb visegrádi szállásokért >>

Még több info és a Fun Extreme kedvezménye ide kattintva>>>

Holdfény Liget – az Alpokalja kalandparkja – Gyöngyösfalu

Ha a kihívások szerelmese vagy, látogass el a Holdfény Ligetbe! Gyönyörű tájjal vár az ország egyik leghosszabb drótkötélpályája, és egyik legmagasabb mászófala. A Száguldó Denevér pálya izgalmait 720 méter hosszan élvezhetitek, 16 méter magasságban vagy kipróbálhatjátok magatokat a Gyöngyös-patakon evezve is. Külön megemlítendő, hogy itt mozgássérültek számára kialakított drótkötélpálya is található.

Kattints a legjobb szállásokért a Holdfény Liget környékén>>

Még több info és a Holdfény Liget kedvezménye ide kattintva>>>

Ceglédfürdő Kalandpark – Cegléd

Három akadálypályával, erdei környezetben, a tó mögött terül el a Ceglédfürdő Kalandpark. Gyermekek, kezdők és profi kalandozók egyaránt próbára tehetik bátorságukat, vagy 6,5 méter magasan, a tó felett tesztelhetitek a canopyt.  Íjászat, darts, airsoft és csónakázás is biztosítják a további felhőtlen élményeket, ha már kipróbáltátok az összes adrenalindús elemet.

Kattints a legjobb szállásokért Ceglédfürdő környékén>>

Még több info és Ceglédfürdő kedvezménye ide kattintva>>>

Hókuszpókusz Kalandpark – Nyíradony

A nyíradonyi Hókuszpókusz Kalandparkban zöld környezetben biztosított a szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Síeljetek télen, vagy akár nyáron is, lézerharcoljatok vagy tegyétek próbára magatokat az erdei kötélpályán! Tudtátok, hogy az országban egyedül itt próbálhatjátok ki a S-KID elektromos gokartot? Biztosan Ti sem szeretnétek kihagyni!

Kattints a legjobb szállásokért a Hókuszpókusz környékén>>

Még több info és a Hókuszpókusz kedvezménye ide kattintva>>>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%