ÍzkalandBarátokkalHegyek-völgyekNyári vakációRomantikus kikapcsolódás

Boros kalandok nyár elejére

1 perces olvasási idő

A tavasz végétől egészen az ősz elejéig rengeteg szabadtéri program vár rátok. A jó borok és a borászat kedvelőinek különösen örömteli ez az időszak, hiszen országszerte kerülnek megrendezésre a boros programsorozatok. Olvassatok tovább, mert összegyűjtöttük a nyár eleji legjobbakat!

Szegedi Borfesztivál

Május 18-tól 27-ig ismét érdemes elmerülni a szegedi forgatagban. A Szeged Napja köré csoportosuló változatos programok, a város kellemes hangulata és a Tisza közelsége biztosítja a tökéletes kikapcsolódást és a nyári buli hangulatot. A Borfesztiválon jobbnál jobb borkülönlegességek közül válogathattok, vagy elvegyülhettek a Dóm téri Kavalkádban. A Gasztroudvar finom ételekkel, változatos ízekkel csábítja a látogatókat, de a Hídivásárt és a Kincsteret sem szabad kihagyni.

Ha már indulnál is Szegedre, ide kattintva megtalálod legjobb ajánlatainkat>>

Ha a borozás mellett csobbannál is egyet, kattints a Napfényfürdő Aquapolis kedvezményéért>>>

Szekszárdi Nyitott Pincék

Húsz nyitott pince várja a borok kedvelőit Szekszárdon, május 18 és 21 között. Sétálhattok a szőlőben és az elmaradhatatlan borkóstolás mellett több helyen gondoskodnak a harapnivalóról is. Családdal is érdemes a pünkösdi hétvégén a városba utazni, mert gyermekprogramokkal is kedveskednek a legkisebbeknek, és mustot, illetve házi szörpöket is ízlelhetnek. Ha testközelből ismernétek meg a híres borokat, irány Szekszárd.

A legjobb szekszárdi szállások ide kattintva>>

A Garay ÉlményPince kedvezményét megtaláljátok ide kattintva>>>

Tokaji Bornapok

A borról nektek is Tokaj jut eszetekbe elsőként? Akkor június 1-3-ig ne tervezzetek semmit, mert ismét megrendezésre kerülnek a Bornapok. Tokaj-Hegyalja pincészeteinek remekeit a belvárosban kóstolhatjátok meg, de természetesen pincelátogatásra is van lehetőség. Az Ízek utcájában gasztronómiai különlegességek várnak rátok, a jó hangulatról pedig a koncertek gondoskodnak. Gyermek programok és játékok garantálják a kicsik szórakozását és ha még többet szeretnétek megtudni a tokaji borokról, a múzeumokban minden kérdésetekre választ kaptok.

Kattints a legjobb tokaji szálláshelyekért>>

Ha megéheznétek, a LaBor Bistroban kedvezményesen ebédelhettek>>>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%