Vízparti szállások

Kapd elő a pecabotot! – Meseszép horgászhelyek vízparti szállásokkal

1 perces olvasási idő

Szívesen üldögélsz a vízparton már kora hajnaltól, hogy kifogd életed legnagyobb halát? Összekötnéd a családi nyaralást egy hangulatos horgászhétvégével? Ezek a meseszép horgászhelyek és szállások garantáltan levesznek majd a lábadról. Elő a pecabotot, induljon a horgászat! 

Sokszor jártál már a pecabotoddal a Balatonnál és a Velencei-tónál, ám most felkeresnél egy új horgászhelyet? Az alábbi öt úti cél biztosan magához láncol majd! 

Meseszép horgászhelyek vízparti szállásokkal

Lotus Vendégház Poroszló – Horgássz a Tisza-tó partján!

Ha a Tisza-tavon szeretnél horgászni, akkor a Poroszlón található Lotus Vendégház nagy kedvenced lesz. Közvetlen vízparti fekvése, és különleges megjelenése hamar megszeretteti magát veled, annál is inkább, mert a 4 férőhelyes ház 5 csillagos felszereltségű konyhával, zöld pázsittal, saját horgászhellyel, és raklapból készült kültéri pihenővel teszi még izgalmasabbá a kikapcsolódást. 

Lazíts a dupla hintaágyban, grillezz, bográcsozz, és élvezd a 30m2-és fedett vízre néző terasz kényelmét! A vendégház OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely.

Programok Poroszló környékén >>

Relax II. Vendégház – Ha a Szelidi-tó partján pecáznál

A nyugalom szigetén pihennél, és kipróbálnád, milyen a horgászat a Szelidi-tónál? A RELAX II. Vendégház csendes ősfás környezetben, „new country” stílusú berendezéssel várja a családokat és baráti társaságokat. A tópart csupán 50 méterre van a háztól, a kertben pedig grillezni és bográcsozni is lehet.

A 3 szobás, 6 férőhelyes vendégház OTP SZÉP kártya elfogadóhely, a parkolás ingyenes. 

Programok a tó közelében >>

Dunapart Vendégház Pilismarót – Töltődj fel a Dunakanyar szívében!

A pilismaróti Duna-parton álló kétszintes Dunapart Vendégház 4 felnőtt és 2 gyermek számára biztosít kellemes kikapcsolódást. Az állatbarát ház kertjében bográcsozni és sütögetni is lehet, és ha éppen nem horgászol, körbetekerheted a környéket is az itt található kerékpárokkal. A hát vendégei ingyenesen használhatják a saját kétszemélyes kajakot. 

A kert kapcsolatos a Dunával (20 méter), a homokos strand pedig 200 méterre található. Horgászni a közeli öbölben és a Duna-parton lehet, napijegy megváltásával.

Programok Pilismarót környékén >>

Sakura Vendégház – Vízparti családi nyaraló Békésszentandráson

A Sakura Vendégház Békésszentandráson, a Körös-parton fekszik, a Füzeskerti üdülősor elején. A 6 személyes, 2 szobás családi nyaraló vízparti részén található kerti pavilon asztalánál és padjainál jóleső élmény a pihenés, társasjátékozás, és a napozás. 

A wifi és a parkolás ingyenes, a vízparti stég az udvartól kerítéssel van leválasztva. A vendégház OTP és K&H SZÉP kártya elfogadóhely. 

Programok Békésszentandrás környékén >>

Tavi-fészek Fogadó – Pecázz a Bánki-tó partján!

A Tó-strand bejáratának közelében, a Bánki-tó partján áll a Tavi-fészek Fogadó, amely 6 szobával (17 férőhellyel), konyhával és szaunával várja a horgászat szerelmeseit. A kertben bográcsozni és sütögetni is lehet, a balkonról és a társalgóból elképesztő kilátás nyílik a tóra. 

A fogadó zárt udvarában megoldott a parkolás, a wifi ingyenes, a fogadó emellett OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely.

Programok Bánk környékén >>

Mindenképpen foglalj vízparti pecás szálláshelyet, ha…

  • tesztelnéd a környék halainak kitartását
  • kedveled a vízi sportokat és a strandolást
  • összekötnéd a horgászást a szabadtéri sütögetéssel és bográcsozással
  • szeretsz pecázni, és a családoddal pihennél
  • a horgászat jelenti számodra az igazi kikapcsolódást

Megtetszett a családi horgászhétvége gondolata? Foglalj a legjobb horgászhelyek mellett szállást a szállás.hu kínálatából, és élvezd a tópart, vagy folyópart által nyújtott pihentető élményt! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%