Tippek utazáshoz

Kedvezményes programok a Turizmus Világnapján

1 perces olvasási idő

Kattints a legjobb budapesti szállásokért>>

A Turizmus Világnapját szeptember 27-én ünneplik minden évben. A cél, hogy nagyobb figyelmet kapjanak az ökoturisztikai helyszínek és szolgáltatások, illetve hogy hangsúlyozzuk a turizmus fontosságát. Idén Budapest az esemény házigazdája, ennek jóvoltából pedig változatos és színes programokon vehettek részt kedvezményesen. Olvassatok tovább, hiszen összegyűjtöttünk néhány kihagyhatatlan lehetőséget a fővárosban.

A Bevásárló és Tematikus utcák programjainak keretén belül mélyrehatóbban is megismerkedhettek a Váci utcával, melynek neve egybeforrt a fővárosi divat fogalmával vagy megtekinthetitek a Vásárcsarnokot, piacfelügyelői szakvezetéssel.

A művészetet kedvelőknek a Falk Miksa utcában tett sétát ajánljuk, hiszen a túra alkalmával galériákba is vezet a résztvevők útja, amellett, hogy az építészetről, az utca történetéről és a vészterhes időkről is többet tudhatnak meg. Az esti városnézést a MAHART járatain érdemes megejteni, hiszen egy teljesen új fajta élményben lehet részetek.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata is hasznos időtöltést kínál kiemelt programjaival. “A vendégváró Pest” séta során a száz éves múltra visszatekintő vendéglátóhelyek repítenek vissza a régmúlt időkbe. “A Sion-lépcsőtől a Sas-hegyi Látogatóközpontig” túra végén a Kilátópontról érdemes gyönyörködni a panorámában. Este pedig pihenésképpen az Irgalmasok Veli bej fürdőjében lazíthattok.


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%