Tippek utazáshoz

Keressük az Év Turisztikai Települését!

1 perces olvasási idő
Eger belvárosa, háttérben az egri vár

Mindenkinek van kedvenc települése. Egy olyan hely, amihez érzelmi kapocs fűz (első szerelem, családi nyaralások, iskolai emlékek…) , vagy egy város, ahová mindig is szerettél volna eljutni.

Természetesen nekem is van több szeretett városom Magyarországon, az egyik ilyen Eger, ahová sokadik alkalommal is ugyanolyan lelkesedéssel és kíváncsian tudok ellátogatni. De említhetném Szentendrét is, ahol imádok sétálni a macskaköves utcákon, néha betévedni egy-egy szerb templomba vagy különleges múzeumba…

Eger belvárosa, háttérben az egri vár

És neked melyik a kedvenc magyarországi városod?

A szallas.hu szavazásán most Te is segíthetsz kedvencednek, hogy az ÉV TURISZTIKAI TELEPÜLÉSE legyen 2017-ben.

Az Év Szállása eseménysorozatban ugyanis nemcsak a szálláshelyeket, hanem a turizmussal kiemelkedően törődő városokat, településeket is díjazzák.

Mit tehetsz, hogy a Te településed nyerjen?

Keress egy a településeden lévő szálláshelyet és add le szavazatodat! Az a település nyer, ahová a legtöbb voks érkezik, hiszen a vendégek szívesen térnének vissza arra a településre. Buzdítsd erre barátaidat is!

Hol lehet szavazni?

Az Év Szállása oldalán írd be a keresőbe a kiválasztott település nevét, kattints a Szavazás indítása gombra és kövesd a további utasításokat. Szavazás indításához kattints a képre!

 

Jó hír, hogy a szavazás nem marad jutalom nélkül. Ha a játék végén kisorsolnak nyertesként, Te választhatod ki, hová utaznál el legszívesebben a következő hotelek közül —>> TOP 10 vidéki wellness hotel

Segítsd Te is kedvenc városod, hogy elnyerhesse az Év Turisztikai Települése címet!

A jelenlegi állás itt nyomon követhető >>

 

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%