ToplistákCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekŐszi élményszüretProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódás

Legjobb hajózási programok az indián nyárra

1 perces olvasási idő

Akkor sem kell lemondani a vízpartról, ha már nincs lehetőségünk strandolni és napozni, mivel számos lehetőség kínálkozik még azok számára, akik ősszel utaznak. Most összeszedtük nektek az ország legjobb hajós programjait, amelyek közül garantáltan megtalálja mindenki a saját kedvencét!

Balatonfüred hajóállomás – Balatoni Hajózás Zrt.

A Balaton mindig tud újat mutatni magából, épp úgy, mint a balatoni hajózás. Idén már 22 kikötőből indul menetrendi járat azoknak, akik a hagyományos tömegközlekedés helyett valami másra vágynak. A sétahajón kívül azonban további izgalmas hajózási lehetőséget is kínál a Balatoni Hajózás. Már több kikötőből elérhető a gyorshajó, amit leginkább száguldás kedvelőinek ajánlunk, a Minimax gyerekhajó különböző gyermekprogramokkal a csöppségek számára, vagy a MasterCard Bulihajó ahol a Balaton közepén rophatod a legjobb slágerekre!

A legjobb balatonfüredi szállások ide kattintva>>

Még több info és a Balatoni Hajózás Zrt. kedvezménye ide kattintva

Duna Corso városnéző sétahajó – MAHART

A Dunáról nézve egy teljesen más arcát mutatja a főváros, így budapesti látogatásunk alatt érdemes időt szakítanunk egy kellemes vízi városnéző túrára. A hajózás során a látogatók új szemszögből és teljes kényelemben ismerhetik meg a Margit híd és Rákóczi híd között elhelyezkedő part menti látványosságokat, és történelmi nevezetességeket. A kirándulás érdekessége, hogy 11 nyelven biztosít idegenvezetést headset formában, mely között szerepel külön gyermekeknek szóló tájékoztató is.

A legjobb budapesti szállások ide kattintva>>

Még több info és a MAHART kedvezménye ide kattintva

Barbarossa Kalózhajó

Még egy átlagos balatoni hajókázás is izgalmakkal teli kalanddá válik, ha a Barbarossa Kalózhajó fedélzetére lépsz. Az út során a gyermekek igazi kis kalózokká válhatnak, animátorok segítségével kipróbálhatják a hajó vezetését, valamint kalóz ruhába bújva hódíthatják meg a magyar tengert. A sétahajózás a párok számára is remek program, mely alkalmával egy finom pezsgő kíséretében nézhetik végig a naplementét, a fiatalok pedig végig táncolhatják az egy órás latin zenés hajóutat.

A legjobb siófoki szállások ide kattintva>>

Még több info és a Barbarossa Kalózhajó kedvezménye ide kattintva

Velencei- tavi hajózás

Ha a természet szerelmese vagy, ősz elején is mindenképp érdemes ellátogatnod a Velencei-tóhoz, ahol hajókirándulások alkalmával testközelből szemlélheted a környezet szépségét és annak élővilágát. Naponta több menetrend szerinti hajójárat is indul Agárdról a pákozdi Szúnyog-szigetre, amely a Velencei-tó egyik legszebb vidéke, köszönhetően a lenyűgöző tájképének, valamint állat- és növényvilágának. Előre meghirdetett időpontokban pedig hajótúrák indulnak a Velencei-tavi Madárrezervátumba, ahol szakemberek segítségével ismerhetjük meg helyi flórát és faunát.

A legjobb Velencei-tavi szállások ide kattintva>>

Még több info és a Velencei-tavi hajózás kedvezménye ide kattintva

+1 Hajózástöténeti Látogatóközpont

Amennyiben az időjárás a nem teszi lehetővé a vízre szállást, vagy ha csak érdekel a történelem akkor feltétlen látogass el a Hajózástörténeti Látogatóközpont és Kilátóba! A kiállítás különlegessége, hogy egy hajó alakú épületben kapott helyet, melynek árboca a Balaton legmagasabb kilátója. Az interaktív bemutatók különböző filmvetítések, szimulátorok és makettek segítségével nyújtanak betekintést a balatoni hajózás történelmébe, ezzel érdekessé téve a tárlatot minden korosztály számára. A „fedélzeten” helyet kapott még egy kávézó is ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra Keszthelytől egészen Balatonkeneséig.

A legjobb balatonföldvári szállások ide kattintva>>

Még több info és a Hajózástörténeti Látogatóközpont kedvezménye ide kattintva >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%