BalcsiCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásVidéki vendégség

Lelle Sun and Pool Apartments Balatonlelle – medencés, csendes szállás a szőlődombok mellett

1 perces olvasási idő

Szeretnétek a Balatonnál pihenni, és közben elkerülni a nyüzsgést és tömeget? Balatonlellén, dombok lábánál, csendes helyen vár a megoldás: a Lelle Sun and Pool Apartments. Közel a strand és központ, mégis távol a város zaja; saját medence és panoráma a Somogyi-dombságra; igényes apartmanok családok vagy párok számára. Mi kell még?

Lelle Sun and Pool Apartments Balatonlelle – medencés, csendes szállás a szőlődombok mellett
Lelle Sun and Pool Apartments

Miért pont a Lelle Sun and Pool Apartments, és kinek ideális választás?

Ha szerettek biztosra menni, hogy felújított, modern és tiszta szállás vár érkezéskor és nem egy lelakott apartman, akkor jó helyen jártok. A ház ugyanis 2020-ban teljeskörű felújításon esett át, így például a felső emeleti – panorámás – apartman garantáltan megfelel majd az elvárásoknak. 

Lelle Sun and Pool Apartments Balatonlelle – medencés, csendes szállás a szőlődombok mellett
Grillterasz

Mivel a ház Balatonlelle csendes kertvárosi részén található, és bővelkedik gyerekbarát felszereltségben, így gyerekkel érkező családoknak kifejezetten ideális, de a nyugis pihenést preferáló kisebb baráti társaságoknak vagy pároknak ugyanúgy klassz élményt nyújt.

Lelle Sun and Pool Apartments Balatonlelle – medencés, csendes szállás a szőlődombok mellett
Négyfős apartman

Jó tudni! A Lelle Sun and Pool Apartments különös gondot fordít a fertőtlenítésre és takarításra a vírushelyzetre való tekintettel; minden apartmanban kihelyezett kézfertőtlenítő van, és minden vendég után alaposan fertőtlenítik a törülközőket, ágyneműket, és az egész szobát. Nyugodtan foglalhattok ide!

Csendes környék a Kishegy lábánál, mégis minden elérhető a közelben

Mindentől távol, ugyanakkor mindenhez közel – ez nagyjából lefesti a ház elhelyezkedését. Balatonlelle központjától csupán 500 méterre található, így nagyon rövid sétával elérhető minden: a vonatállomás, élelmiszerbolt, cukrászda, étterem, szabadstrand. A legközelebbi játszótér 100 méter a háztól. Az autót igénybe sem kell vennetek a nyaralás alatt!

Lelle Sun and Pool Apartments Balatonlelle – medencés, csendes szállás a szőlődombok mellett
Emeleti terasz

Mivel azonban szinte a város szélén található a ház, így zöld övezet és csend veszi körül. A panoráma pedig a hab a tortán: az emeleti apartmanok teraszáról szuper kilátás tárul elétek a közeli Kishegyre és a somogyi dombokra. 

3 modern, családbarát apartman

A házban 3 darab 4 személyes apartman kapott helyet, ízléses és harmonikus berendezéssel. Az apartmanok tágasak és minden háztartási géppel felszereltek, beleértve gyerekbarát eszközöket a fürdetőkádtól a hordozható kiságyig. A tulajok vendégszeretetét mutatja, hogy egy palack zamatos, balatoni borral kedveskednek a vendégeknek!

Lelle Sun and Pool Apartments Balatonlelle – medencés, csendes szállás a szőlődombok mellett
Hálószoba

Trambulin, medence és grill a kertben

Süttessétek a hasatokat a napozóágyakon, amikor pedig már túl melegetek van, mártózzatok meg a medencében! A medence tisztán tartott, kellemes 25-28 fokos, 3×7 méter hosszú és 150 centi mély – ebben azért már kényelmesen tudtok pár hosszt úszkálni! Ha pedig leszállt az este, irány a grillterasz, és grillezzetek vagy süssetek szalonnát, míg a gyerkőcök a trambulinon pattognak.

Napozóágyak a medence mellett

Mit csináljatok Balatonlellén a nyaralás alatt?

Strandoljatok, mi mást! Szuper szabadstrand és mediterrán hangulatú élményfürdő is vár

  • A szállástól a legközelebbi szabadstrand egy negyedóra gyalog: a Nyugati szabadstrand 2 km hosszan húzódik a part mentén, ez Balatonlelle legjobb szabadstrandja. Gondozott pázsit fedi, a partot szegélyező terebélyes fák pedig bőven adnak árnyékot. Büfé, játszótér, sportpálya, óriáscsúszda mind a rendelkezésetekre áll.
  • A Napfény Strand és Élményfürdő is egy 10 perc csupán az apartmantól, és mindenképp megéri kipróbálni: igazi tengerparti hangulatban lesz részetek, mivel homokos partszakaszt alakítottak ki a tó medréből kikotort homokból. Ez a rész a kisgyerekesek kedvence, és ingyenesen látogatható. Emellett található a már fizetős élményfürdő, ahol csúszdák, szaunák, jacuzzik és persze élménymedence vár titeket.
Napfény Strand és Élményfürdő

Kiránduljatok! A Kishegy és a Gömbkilátó is meseszép panorámával vár

  • A Kishegy Lellétől körülbelül 3 km-re emelkedik, és mint a neve is jelzi, nem egy hatalmas hegyről van szó, így kellemes túrát nyújt, amit a gyerekek is bírni fognak. A 300 méter magas csúcsról a Badacsonytól Tihanyig ellátni! Tekintsétek meg a Kishegyen található Szent Donát-kápolnát is, ami a szőlősgazdák védőszentjének épült. 

Mesés kilátás vár, ha feltúráztok a Szent Donát-kápolnához

Ha viszont a párotokkal kerekedtek fel, érdemes tudnotok, hogy a Kishegy az ország egyik legjobb bortermelő vidéke! Irány egy jó kis bortúra Lelle szőlővidékein át a Kishegyre, ahol hangulatos pincéket fedezhettek fel. 

Szent Donát-kápolna
  • A balatonboglári Gömbkilátó az egész Balaton egyik legjelentősebb nevezetessége, tőletek pedig mindössze 10 perc lesz autóval. 165 méter magasról lenyűgöző körpanorámát kaptok az egész tóra, de a kilátó előtti dombos területen is lehet sétálgatni, piknikezni. Sőt, alig néhány méterre tőle egy élménypark is található, ahol bobozhattok, íjászkodhattok. 

Panoráma, hajózás, strandok – Kalandra fel, irány Balatonlelle! >>

Barangoljátok be Lelle látnivalóit! Afrika és az Árpád-kor is fellelhető a városban

  • Balatonlelle-Rádpusztán őrzik a múltat az Árpád-kori romtemplom 8-10 méter magas falai. Még így romos állapotban is impozáns látványt nyújt a csaknem 800 éves építmény.
  • Vágytok valami egzotikusra? Keressétek fel a Szalay-kastélyt, ahol helyet kapott az Afrika-múzeum. Autentikus néprajzi anyagokat és Afrika állatvilágát bemutató tablókat nézhettek meg. 10 perc gyalog a Lelle Sun and Pool apartmanjaitól.
Árpád-kori romtemplom

Foglaljatok Balatonlellén a Lelle Sun and Pool Apartments-ben, csendes helyen, közel a strandokhoz és a látnivalókhoz! A gyerekek is élvezni fogják, de a nyugodt környezet és a borvidék a romantikára vágyó pároknak is tetszeni fog. Itt tudtok foglalni >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%