Vidéki vendégségKutyás-cicás tekergésNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Pro Village Franciska Major Vendégház Sopronkövesd – Kutyabarát szállás különleges környezetben

2 perces olvasási idő

Kutyás párok, családok, jó hírünk van: találtunk számotokra egy szállást, amit imádni fog a gazdi és a blöki is! Falu szélén, messze a város zajától, rét és tavacska szomszédságában fekszik a Pro Village Franciska Major Vendégház. Teljes nyugalom és szabadság vár – ugyanakkor Sopron közelsége miatt a városnézős programokról sem kell lemondani. Összeszedtük a kutya- és gyerekbarát szállás tudnivalóit.

Pro Village Franciska Major Vendégház Sopronkövesd – Kutyabarát szállás különleges környezetben
Pro Village Franciska Major Vendégház

Kinek ajánljuk a Pro Village Franciska Major Vendégházat?

A Pro Village Franciska Major vendégház legfőbb jellemzője, hogy igazi kutyaparadicsom, így elsősorban a négylábúval utazók számára ajánljuk. Viszont bárki más is bátran megszállhat itt, akinek elege van a város zajából, és egyszerűen csak szeretne kiszakadni a mókuskerékből. Akár a pároddal, akár gyerkőcökkel jöttök, ha egy csendes vidéken szeretnétek kipihenni magatokat, nem fogtok csalódni.

Különleges helyszín: hatalmas park, szív alakú tóval

Tagadhatatlan, hogy a vendégház egyik legnagyobb vonzereje az a fantasztikus környezet, amiben helyet kapott. Egy 7 hektáros parkban található, néhány kilométerre a takaros Sopronkövesd központjától, melynek beszédes mottója: „a zöldszívű falu”. Mivel a szállás egy tágas réten, fák mellett bújik meg, így abszolút nyugalom veszi körül. 

Pro Village Franciska Major Vendégház Sopronkövesd – Kutyabarát szállás különleges környezetben
Hatalmas park, szív alakú tóval

A fő látványosság persze az a szabályos szív alakú tavacska, melynek partján a 6 vendégház található. Ha nincs kedvetek túlzásba vinni az interakciót az esetleges szomszédokkal, akkor ne aggódjatok: a házak kellő távolságra vannak egymástól! Mindenkinek megvan a saját privát kis tere.

Aludjatok klímás, kényelmes, ízléses szobákban!

Ha beléptek a vendégházak valamelyik szobájába, bizony nehéz lesz elhinni, hogy nem egy szállodában tartózkodtok! Ez azért van, mert a berendezés kifejezetten modern és ízléses, a színek harmonizálnak, ez pedig sokat dob az egésznek az atmoszféráján. 

Pro Village Franciska Major Vendégház Sopronkövesd – Kutyabarát szállás különleges környezetben
Franciaágyas szoba

Minden vendégházban két darab kétágyas szoba található, tehát a 6 vendégházban összesen 12 szoba és 24 férőhely van. Így ha kettesben érkeztek, vagy gyerekkel jön a család, akkor is kényelmesen elfértek majd. A nagy kánikulától se féljetek a nyári időszakban, a házak fel vannak szerelve légkondival, amik használata ingyenes.

Strandok, uszodák és fürdők Sopron közelében >>

Pro Village Franciska Major Vendégház Sopronkövesd – Kutyabarát szállás különleges környezetben
Deluxe 2 fős apartman

Finom fogások, a speciális étrend követőinek is

Ugye milyen jó érzés az, amikor az ember felébred vakáción, és nem kell azon törnie az agyát, hogyan oldja meg a reggelit, hanem csak átsétál a szállás saját éttermébe, és válogathat a finom fogások közül? Itt pontosan erre számíthattok, azzal a bónusszal, hogy a speciális étrend is megoldható. Akár laktózmentes, gluténmentes vagy vegetáriánus étrendet követtek, fel vannak rá készülve, és nem fogtok éhen maradni! Alapból pedig úgy lehetne jellemezni a vendégház konyháját, hogy elsősorban helyi specialitásokat kínálnak, de a hagyományos, magyar konyha mellett a modern fogások is megtalálhatók.

Pro Village Franciska Major Vendégház Sopronkövesd – Kutyabarát szállás különleges környezetben
Gyerekbarát szolgáltatások és egy igazi kutyaparadicsom

Ha családdal szeretnétek felfedezni ezt az egyedülálló helyet, egészen nyugodtan válasszátok ezt a szállást, mert baba- és gyerekbarát. Van asztali etetőszék, játszószoba, játszótér, valamint hordozható kiságy. De a háziállat se maradjon otthon!

A kutyusok számára akad:

  • Etető- és itatótál,
  • Külön elkerített kis kertrész ,
  • Tágas kutyafuttató és gyakorlópálya,
  • Kutyákat kedvelő, segítőkész személyzet, a kutyák akár az étterembe is bemehetnek,
  • És ingyenes a szállás a kutyáknak!
Pro Village Franciska Major Vendégház Sopronkövesd – Kutyabarát szállás különleges környezetben
Kávézó is tartozik a szálláshoz

Mit érdemes csinálni a környéken?

Ami a szállást illeti, a mesés környezetből adódóan a legegyszerűbb programok is kifejezetten élvezetessé tudnak válni. Sétáljatok a környéken, futtassátok meg a kutyát a tó körül, vagy üljetek ki a kertbe, szívjatok friss levegőt, sütögessetek. A kertben ugyanis lehet grillezni, szalonnát sütni, és bográcsozni is. 

A soproni Tűztorony, ahova 10 % kedvezmény jár a belépőre, ha a vendégházba foglaltok

Ha van kedvetek, tegyetek egy kellemes sétát a faluba, bő 20 perc alatt beértek. És persze ott van a szomszédban Nagycenk és a Széchenyi kastély, vagy Sopron, ami a városnézés kiapadhatatlan kelléktára.

+ Többek közt még ezekhez a helyekhez is jár kedvezménykupon, ha a Franciska Major Vendégházba foglaltok!

  • Sopron Gokart: Ha lételemetek az adrenalin, próbáljátok ki a gokartot, 20 % kedvezménnyel.
  • Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház: Izgalmas és látványos hely, ha kirándulásra vágytok, útba kell ejteni! UNESCO Világörökség helyszín, ahol a tanösvényen és témaparkban igazi földtani kincseket csodálhattok meg. Minden belépőtípus árához 10% kedvezmény jár.
  • Macskakő Gyerekmúzeum: Játszva tanul a gyerek, nemde? Ez egy tematikus, interaktív múzeum, ahol a lurkók egy igazi időutazáson vehetnek részt. Lakomázhatnak egy ókori ebédlőasztalnál, múlt századi játékokkal játszhatnak, de beülhetnek egy száz éves iskolapadba is, vagy kipróbálhatják azt is, hogyan öltözködött hajdan egy velük egykorú gyermek. A belépő árából 10 % kedvezményt kaptok.
  • Jégverem Fogadó, a Haspártiak Vendéglője, Sopron – Tömjétek meg a bendőt Sopron belvárosában, de készüljetek fel, óriási adagokat szolgálnak fel! A hazai és nemzetközi konyha legjava áll a menün. Az eleve baráti árból még 10 % kedvezmény jár a környéken szállást foglalóknak.
  • El Gusto Cafe & Bistro, Sopron: Eljött a desszert ideje? Itt egyedülálló sütemény- és pékárut kóstolhattok széles választékban, a kézműves és olasz teasüteményeket is beleértve. A fogyasztás árából 10% kedvezmény lejön!
Fertőrákosi Kőfejtő

Mit mondanak róla korábbi vendégek?

A puding próbája az evés: mindennél többet mond azoknak a véleménye, akik már jártak itt. 28 hiteles értékelés alapján kiváló 9,7 pontot kapott a vendégház, de lássuk, milyen konkrétumokat emeltek ki!

 „Nagyon szép az egész üdülőpark kialakítása, modern bútorok és igényes anyagok a berendezésben, kényelmes ágy, kis apróságokra is odafigyelnek, pl. a kutyának is van fogas, saját kis etető, itatótálat kapott és jutifalatot is többek között. A reggeli isteni finom volt, sajnos az étterem csak reggelinél volt igénybe vehető, mivel hétközben pihentünk ott, de ez sem okozott problémát, egy kellemes sétára található Sopronkövesd centruma, ahol étterem és finom döner is kapható.” – fiatal pár, 4 nap alapján

„Fantasztikus hely kutyával, minden igényt kielégítő kiszolgálás és kedves, segítőkész személyzet. Nagyon jól éreztük magunkat.” – család kisgyerekkel, 2 nap alapján

„Annyira kutyabarát szálláshely, hogy ilyet még nem is láttam: az apartmanhoz lekerített kertrész a kutya számára, a házak nagy távolságra vannak egymástól így nem zavarják egymást az állatok, karámszerűen elkerített hatalmas kutyafuttatók és gyakorló pálya. A kutyák mindenhova bemehetnek (akár az étterembe is!). Segítőkész személyzet. Meglepő, de van egy szabaduló szobájuk is:-)” –  középkorú pár, 4 nap alapján

Ne is keresgéljetek tovább csendes, nyugodt, minőségi szállás után, pláne, ha a kutya is családtag, és veletek tartana nyaraláskor! Itt tudtok foglalni a Pro Village vendégházba >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%