Wellness + HotelekBalcsiCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakációRomantikus kikapcsolódás

Megújultak a hévízi Hotel Európa fit****superior szobái! ELŐTTE-UTÁNA KÉPEK

1 perces olvasási idő

Új színvilág, letisztult enteriőr, vadonatúj bútorzat. Hévíz legújabb és legmodernebb kétágyas vendégszobáival várja a Hotel Európa fit****superior szálloda leendő és visszatérő vendégeit 2019 év elejétől.

Ilyen volt – ilyen lett a Hotel Európa fit**** 

Milyen újítások történtek a Hotel Európa fit****+superior szobáiban?

Egy teljesen új design érvényesül a megújult vendégszobákban, ahol a színek mellett a funkcionalitás kapta a főszerepet. Új bútorzat, világítás, textíliák egy modern, de mégis otthonos miliőt nyújtva járulnak hozzá a vendégek még teljesebb kényelméhez.

Mi ihlette a formavilágot?

Hévízen gyakori szimbólum a tavirózsa, ami valóban csodálatos a maga nemében, de méltatlanul kevés szerepet kap a levél, ami nélkül pedig virág sem létezne. A fotoszintézis kapcsán ökológiánk szerves része, izgalmas, a világra nyitott formája a belsőépítészeket is megihlette. Így a szoba falán megjelenő motívumok a tavirózsák leveleit idézik. E motívum ugyanúgy visszaköszön a szőnyegen is, amely a türkizzel párosulva légies stílust sugároz. A hévízi tó színe évszakról-évszakra más arcát mutatja. Májusban és októberben a türkiz szín egyedülálló pompája megmutatkozik a légi felvételeken, így a szőnyegen lépkedve, mintha a tó vízén sétálnánk…

A hévízi tó felülnézetből

Hogyan újultak meg a bútorok?

A bútorok színe úgy került kiválasztásra, hogy e türkiz vízszínnel harmonizáljon, így esett a választás a natúr tölgyre, ami letisztultságával időtálló stílust kölcsönöz a szobáknak. A korábbi cseresznyebútoroktól szerettünk volna eltérni, ezzel is az új korszak kezdetét jelezve.

Hotel Európa fit
…és ilyen lett!

E kétágyas szobák felújítása az utolsó láncszem a – 2008 óta – tíz éve tartó megújulási sorozatnak, így ma Hévíz egyik legmodernebb szállodájaként elégítik ki minőségi szolgáltatásokkal a vendégek igényeit. Még több fotó a Hotel Európa fit****+superior oldalán >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%