9.8
Romantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásVidéki vendégség

Mesebeli hely, mely egy titkos édenkertbe repít: Tündérliget Panzió

1 perces olvasási idő

Elrejtőznél a világ elől egy olyan helyre, ahol a madarak énekére és vízcsobogásra ébredhetsz távol a stressztől? Akkor válaszd az álomszép, felnőttbarát, egerszalóki Tündérliget Panziót, ahol a tökéletes nyugalmon, a romantikus vidéki hangulaton és a határtalan kényelmen túl kényeztető wellnessvilág is vár rád! 

Magyarország egyik legszebb részén, az Egri-Bükkalja vidékén, a Laskó-patak kies völgyében bukkanhatsz rá az egerszalóki Tündérliget Panzióra, ahol a minőségi pihenés és a teljes testi-lelki feltöltődés nem csupán hangzatos ígéret, hanem valóra vált élmény lesz. Fedezd fel a kalandokban gazdag Egerszalókot erről az idilli szálláshelyről, ahol sosincs tömeg, csak határtalan nyugalom és maximális kikapcsolódás!

Az elveszett harmónia nyomában

A természeti kincseket, kiváló borokat és éltető gyógyvizet rejtő Egerszalók szívében, mindenhez közel, a fő térről nyílik a könnyen megközelíthető Tündérliget Panzió bejárata, melynek küszöbén átlépve azt érzed majd, hogy magad mögött hagytad a világot. Ebben a romantikus pillanatokhoz megálmodott szálláshelyen gyerekzsivajtól mentesen, zavartalanul hangolódhatsz rá a pihenésre, mert a panzió csak 14 éves kor felett fogad vendégeket

Tudtad? Bár a szállás alapvetően csendes elvonulásokhoz tervezték, de lehetőség van arra is, hogy egy nagy társaság költözzön be a 11 szobás, 20 férőhelyes Tündérliget Panzióba. Így privát körülmények között akár egy születésnapot vagy egyéb társasági eseményt is közösen ünnepelhetsz szeretteiddel.

Légies könnyedség és mesés kényelem

Az igényesen kialakított és berendezett belső terekből ízlésesség és elegancia sugárzik – mintha csak maguk a tündérek készítették volna aprólékos gonddal a róluk elnevezett, egy- és kétágyas szobákat, melyek közül néhányat a hazai művészek csodálatos festményei ékesítenek.

A légies könnyedségtől és a tisztaságtól szinte ragyognak a helyiségek, ahol esténként kényelmes ágyakon, kedveseddel összebújva szenderedhetsz álomba. A 12 négyzetméteres, légkondiconált szobákhoz pedig mutatós, zuhanyzós fürdők társulnak.

Tündérország kapuján túl

A szállás lelke a varázslatos kert, melyet apró ösvények, fahíd alatt alábukó zuhogó, puha zöld pázsit, csodálatos növények, büszke sziklák és égbe nyújtózó fák tesznek különlegessé, ahol nyomban megérted: miért kapta a hely a Tündérliget Panzió nevet. 

Szép időben a kerti asztaloknál az egri borvidék legfinomabb boraiba hörpinthetsz bele. Közülük nem maradhat ki a Leányka vagy az Egri Bikavér sem! A fészekhintákban és a lassan ringatózó függőágyakban ölelésében pedig garantáltan úgy érzed majd magad, mintha csak az édenkertbe költöztél volna be! 

A káprázatos, dombon elterülő wellnessvilágban panorámás finn szauna segíti a teljes ellazulásod, amit az előre bekészített illóolajok segítségével még tovább fokozhatsz. Ám, ha ez sem lenne elég, akkor a pezsgőfürdő csiklandozó buborékai között is relaxálhatsz a szabad ég alatt. Emellett ejtőzhetsz a hangulatos sóbarlangban.  

Fantasztikus reggeli és szuper kirándulóhelyek

Reggel igazi terülj-terülj asztalkámra ébredhetsz, ha belépsz a vintage és modern köntösbe öltözött étkezőbe.  A figyelmes kezek bőséges és változatos reggelit készítenek neked, hogy legyen erőd felkeresni Egerszalók csodás látnivalóit a páratlanul szép Sódombot, a Betyárbújó Kaptárkőt vagy a Barlanglakásokat és a Sáfránykertet

Lepd meg magad egy különleges utazással az édenkertbe, a Tündérliget Panzióba! A vidéki életérzés, a pompás ízek, a páratlan wellnessoázis és a káprázatos környezet biztosan elrabolja majd a szíved!

Látogassátok meg az egerszalóki sódombot, melyről bővebben itt olvashattok >>

(Képek: Szallas.hu, Tündérliget Panzió)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.8
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
9.8

Csodás látnivalók a közelben

10.0

Varázslatos kert

9.6

Wellnessvilág

Előnyök

  • +Felnőttbarát szálláshely
  • +Tündéri környezet
  • +Fantasztikus reggeli

Hátrányok

  • -Nem neked ajánljuk, ha inkább gyerekkel utaznál.
Megnézem >>