Site icon Szallas.hu Blog

Nagy horvát bakancslista 2024-re – Térképen a legjobb horvát városok, ahová érdemes a nyaralást tervezni


Horvátország varázslatos hely, amelynek minden szeglete élmények tárházát kínálja. Történelmi emlékek, kristálytiszta tenger, eldugott öblök és nyüzsgő városok várják a látogatókat. Toplistánkkal igyekszünk segítségedre lenni, hogy kiválaszthasd a legjobbat a horvát nyaralóhelyek közül, melyeket térképre is tettünk.

1. Dramalj

A Crikvenica fölött található Dramalj remek úti cél, hiszen csak 505 kilométerre található a magyar határtól. A domboldalban fekvő kis település már az ókortól lakott, Crikvenicahoz hasonlóan fontos kereskedelmi állomás volt.

A sok szép strand, a szecessziós jellegű osztrák paloták és a Kacjak-félsziget mind megérik a látogatást. A legjobb és legnépszerűbb Kék Zászlós strand is a Kacjak-félszigeten van. Dramalj és Crikvenica strandszakaszai tulajdonképpen összeérnek, a strandok vize lassan mélyülő, apró kavicsos

Kilátás a Kacjak-félszigetről

Szállások Dramaljban >>

Apartmani Franjo Dramalj

Az Apartmani Franjo Dramalj, nagyjából mindent tud, ami egy szuper horvát családi nyaraláshoz kell. Kényelmesen elfértek benne, közel a Kék Zászlós strand, tengerre panorámás teraszán pedig élményszámba megy a vacsora elfogyasztása. 

Apartmani Kurtović Dramalj

Ha imádod a buja zöld növényzetet, akkor meg is van a neked való szállás Dramaljban! Az Apartmani Kurtović nemcsak gyönyörű kerttel büszkélkedhet, de a panoráma is csodás. A kertben szalonnasütő hely épült, ahol fincsi vacsorát készíthettek. 

2. Crikvenica

A Kvarner-öbölben található Crikvenica a Magyarországhoz legközelebbi tengerparti horvát város, amelyet autóval akár 5 óra alatt elérhettek. Tulajdonképpen az egész város egy hosszú tengerpart, strandjai között van homokos, aprókavicsos és sziklás, köztük több a Kék Zászlós minősítésű.

De nemcsak a strandok miatt érdemes ide eljönnöd, hiszen a település látnivalókban is gazdag. Nevezetessége a Boldogságos Szűz Mária Mennybemenetele templom, amely a város legrégebbi fennmaradt temploma. Keressétek fel a középkori Badani erődöt és andalogjatok a Szerelem Ösvényén is! Ami pedig bakancslistás program, az egy felejthetetlen hajókirándulás

Selce és Poli Mora türkiz strand légi felvétele, Crikvenica

Tudj meg többet Crikvenicáról, kattints ide >>

Szállások Crikvenicaban >>

Hotel Miramare Crikvenica*****

Ha igazi luxusra vágysz, foglalj szobát az ötcsillagos Hotel Miramare-ban, mely közvetlenül a tengerparti sétány mellett található! Ha nem olyan kegyes az időjárás, beltéri medencéjéből is gyönyörködhetsz a tenger látványában. Éttermében a legjobb horvát borokat kóstolhatod meg.

Apartmani Arijana Crikvenica

Otthon érzed majd magad az Apartmani Arijaban, hiszem még kutyusodat is magaddal viheted hozzájuk. A hangulatos szálláshely közel van a tengerhez, teraszán kellemesen kipihenheted magad. 

3. Split

A Dalmáciában található Split Horvátország második legnagyobb városa, melyet Magyarországról akár repülőgéppel is elérhetsz, ha nincs kedved vezetni. Ebben a meseszép, történelmi emlékekben gazdag településen, mely az egyik legjobb horvát város, mindent megtalálsz egy helyen, ami egy tökéletes nyaraláshoz kell.

Lassan mélyülő víz, híres strandok, és számos római kori, illetve a Velencei Köztársaság idejéből megmaradt épület; leghíresebbek a Diocletianus-palota, a Városháza vagy a Velencei-torony.

Sétálj végig a pompás Riván, melyet még Napóleon létesített, ülj be egy finom kávéra az egyik étterembe. Óriási rajongója vagy George R. R. Martin világának? Akkor irány a Trónok harca Múzeum

Riva sétány, Split

Ismerd meg részletesen Splitet, kattints ide >>

Szállások Splitben >>

Delux Apartment Helena Split

A Delux Apartment Helena egy kényelmes design apartman, melynek erkélyén élvezhetitek a kellemes nyári estéket. Az önálló kiadó horvátországi szálláshely ideális választás családoknak, pároknak.

Split Sky Apartment

Romantikus dalmát nyaraláshoz és Split felfedezéséhez ideális szálláshely pároknak a modern és igényes Split Sky Apartment. Ha itt nyaraltok, kényelmes sétával elérhettek több strandot és nevezetességet.

4. Biograd na Moru

Hallottál már a Dalmácia északi részén fekvő Biograd na Moru-ról? Ha nem, érdemes megjegyezned a nevét, ugyanis számtalan szórakozási lehetőséget kínál. A kristálytiszta vízben búvárkodhatsz, és itt található az ország egyik legelőkelőbb kikötője, a Marina Kornati, mely a vitorlázók paradicsoma.

Az adrenalinfüggőket várja a 25 játékelemet felvonultató Fun Park Biograd élménypark és a Biográdi kalandpark, ahol kipróbálhatod a mászópályát, paintballozhatsz vagy részt vehetsz egy szuper quad – túrán. Kirándulni szeretőknek ajánljuk a Vrana-tó Természeti Parkot, ahol 250 madárfaj él, és egy cölöpökre épült tanösvényen lehet bejárni. 

Kikötő, Biograd na Moru

Horvát élményváros: Biograd na Moru >>

Szállások Biograd na Moru-ban >>

Apartman Zorić Biograd na Moru

Ezt az apartmant nagyobb családoknak is ajánljuk, mert 5 fő kényelmesen el fog itt férni, sőt, még a négylábú kedvenceket is szívesen fogadják külön díj ellenében. A strandolás kedvelőinek remek hír, hogy párszáz méterre az apartmantól kavicsos, sziklás, sőt, Kék Zászlós strand is van, de elérhető közelségben még homokos strandot is találni.

Apartmanok Parkolóhellyel Biograd Na Moru – Biograd – 6228 Biograd Na Moru

Nagyon különleges helyen, a kikötő közelében lehet a főhadiszállásod, ha ezt az apartmant választod, ahová kutyát és cicát is magaddal vihetsz. A teraszon üldögélve gyönyörködhetsz az öbölben ringatózó csónakok látványában. 

5. Baška

Krk-sziget déli részén, egy elszigetelt kis öbölben található Baška, mely az itt megtapasztalható nyugalomnak és csodás természeti értékeinek köszönhetően a magasabb árfekvésű üdülőparadicsomok közé tartozik. Akár pihenéssel, akár sportosabban szeretnéd tölteni a nyaralás napjait, ezen a horvát nyaralóhelyen válogathatsz a lehetőségek között.

Tiszta, nyugodt öbleiben remekül lehet búvárkodni, a kikötő környékén extrém vízi sportokat próbálhatsz ki. A hegyekben drótkötélpálya és számos túraútvonal hívogat. És persze ott vannak a fürdőhelyek, melyek között a Nagy strand ingyenesen látogatható.  

Baška

Szeretnél még többet tudni Baskaról? Kattints ide >>

Szállások Baškában >>

Apartmani Buki Baška

A vendégek kiválóértékeléssel jutalmazták a családias hangulatú apartmant, ahonnan néhány perc sétával szinte minden elérhető: kavicsos strand, bolt és számtalan jó hírű helyi étterem is. A 4 foglalható apartmanban felár ellenében kutyát és macskát is szívesen fogadnak.

Apartman Čubranić Baška

Nagyobb családok számára kitűnő választás a kényelmesen bútorozott Apartman Čubranić Baška, mely saját kerttel is rendelkezik. Ha ezt a horvát szálláshelyet választjátok, a kutyusotokat sem kell otthon hagynotok. Az apartman nagyon népszerű, de ha siettek, még elcsíphettek egy-egy szabad hetet a nyárra!

6. Rovinj

Rovinj az a horvát település az Isztrián, amelybe villámcsapásszerűen fogsz beleszeretni. Meseszép, romantikus városka tele színes házakkal és zegzugos, macskaköves utcákkal, melyek közül sok a tengerpartra fut ki.

Rovinj 500 évig állt a Velencei Köztársaság uralma alatt, ez az időszak határozza meg azóta is a városka képét. Ha majd végigjárod minden szegletét, öltözz fürdőruhába, hiszen számos kiváló vízminőségű, kisebb-nagyobb strandot is találsz itt. Ha kirándulnál egyet a környéken, válaszd a lenyűgöző Limski fjordot, ahol egykor kalózok éltek. 

Rovinj színes utcája

Ismerd meg Rovinj városát, kattints ide >>

Szállások Rovinjban >>

Apartmani Nina Rovinj

Kisgyerekesek számára lesz kiváló szálláshely az Apartmani Nina Rovinj, amelynek kertjében játszótér várja a kicsiket. Természetesen párok számára is ideális választás, hiszen innen gyalogosan elérhető az óváros és a tenger.  

Angelo d’Oro Heritage Hotel Rovinj****

Az óváros szívében áll ez a pazar kis butikhotel, melynek autentikus hangulatát felújított antik bútorok, vastag gerendák és terméskő falak adják. Ebben a kis palotában párokat és családokat egyaránt várnak, hiszen a szállás 12 éves korig ingyenes, ráadásul babagondozási felszereléseket is biztosítanak. 

7. Pula

Pula az Isztria legnagyobb városa, mely az ókorban római birodalmi központ volt. Ezekről a dicsőséges időkről mesél számos műemlék az óvárosban, melyeken kevésbé fogtak a múló évszázadok. A város jelképe az egykor színházként működött amfiteátrum, amelyben még tartanak gladiátorviadalokat.

Feltétlenül sétáljatok el a Segius – diadalívhez, ahol ma is igazi római piacot tartanak. A Forum a római időkben a gyülekezőhely volt, ma fő látnivalói az Augustus – templom, a Városháza és a bikás mozaik. Pulában is találunk sok kisebb köves, sziklás strandot, a legjobb köztük az Ambrella

Római amfiteátrum, Pula

Ismerd meg Pulát, kattints ide >>

Szállások Pulaban >>

Apartmani Jadranka Pula

Ha nagy családnak vagy társaságnak keresel tágas, jó beosztású szálláshelyet Pulában, az Apartmani Jadrankat válaszd!  A lakás három hálótérrel is rendelkezik, ennek köszönhetően saját szobája lehet például három párnak. Fő szezonban minimum 7 éjszakát kell foglalni.

Apartman Rosana Pula

Családok körében különösen népszerű szálláshely az Apartman Rosana, ahol sok gyerkőccel is kényelmesen elfértek. A lakás kitűnően felszerelt, még grillezni és szalonnát sütni is tudtok a kertben. Ár-érték arányban szuper apartman, érdemes gyorsan lecsapni a szabad nyári helyekre!

8. Supetar

Supetar Brač sziget kulturális és gazdasági központja. Ez a horvát városka is tartogat jó pár látnivalót. A Fő téren áll a XVIII. században épült Angyali Üdvözlet templom, de a VI. században készült római mozaikok is láthatóak.

Mindenképpen látogassatok el a Sveti Nikola félszigeten található történelmi temetőbe. Itt látható a fehér kupolás, neo-bizánci stílusú Petrinovic mauzóleum, két ókeresztény szarkofág, és a VI. században épült Villa Rustica maradványai.

Természetesen a strandok sem maradhatnak ki a sorból, melyek közt a Banj a legnépszerűbb. Hatalmas védett öböl, lassan mélyülő víz és homokos part teszi kellemessé a strandolást, ráadásul több óriáscsúszda, számos étterem, bár és sportolási lehetőség is vár itt. 

Petrinović mauzóleum, Supetar

Supetar látnivalóit itt tekintheted meg >>

Szállások Supetarban >>

Apartman Vin Supetar

Modern és színvonalas kis kuckó pároknak az Apartman Vin, mely Supetar nyüzsgő sétányán vár, tökéletes kilátással az öbölre. Hogy még vonzóbbá tegyük, eláruljuk, hogy az apartman egy pálmafák között álló terméskő épületben kapott helyet. 

Apartmani Vesna Supetar

Gyönyörű kilátással vár benneteket az Apartmani Vesna Supetar település csendes, családias részén. Az apartman távolabb helyezkedik el a nyüzsgő városközponttól, de 10 perc sétával könnyen elérhető. A legközelebbi strandot 15 percnyi sétára találjátok. 

9. Krk

Krk szigete a magyar turisták körében hosszú ideje kiemelten népszerű célpont, hiszen ez a leggyorsabban elérhető a horvát szigetek közül. Központi települése Krk városa, melyet már Homérosz is említ egy költeményében.

Óvárosa híven tükrözi azt a kulturális sokféleséget,  melyet a különféle uralkodó népek hagytak emlékül. A település kötődik Magyarországhoz is, hiszen ez volt a Frangepán – család egyik fő tartózkodási helye.

Várkastélyuk ma is áll, sőt, fel is fedezheted. A történelmi emlékeken kívül Krk városa nem okoz csalódást a vizes élményeket kedvelőknek sem. Ha érdekel a tenger élővilága, búvárkodhatsz, és persze számos, kiváló vízminőségű strand is található itt.

Krk óvárosa

Krk legszebb látnivalói >>

Szállások Krk városában >>

Amartment 3 Tina Krk

A meseszép luxusapartmanban akár 6 fő is kényelmesen elférhet, ezért nagyobb családoknak vagy baráti társaságoknak éri meg legjobban lefoglalni. Az igényes, modern berendezése mellett egyik fő vonzereje, hogy egy medence is tartozik hozzá, amit a 2 szomszédos apartman vendégeivel osztozva lehet használni. A legközelebbi kavicsos strand 800 méterre található a szálláshelytől.

Apartments CURICTA Krk

A medence, az elegáns fa pihenőszékek és a gyönyörűen bútorozott szobák egytől egyig a luxus érzését sugározzák, épp, mintha egy trópusi üdülőparadicsomba érkeztél volna. Itt minden a pihenést szolgálja, ráadásul a tengerpart csak pár perc séta. 

10. Bibinje

Kis halászfaluból nőtte ki magát Bibinje, mely ma már a Zadar környékére készülők egyik kedvenc városa. Bár történelmi emlékekben nem kifejezetten gazdag, de talán nem is ezt keresed. Ha sokkal szívesebben andalogsz a pároddal kéz a kézben a naplementét csodálva, Bibinje abszolút neked való.

Pálmafákkal szegélyezett sétánya négy kilométer hosszan kíséri a tengerpartot, és végig jobbnál jobb kávézók, éttermek várják a felfrissülni vágyókat. Persze Bibinjéből sem kell hazamenned anélkül, hogy nagyokat fürödtél volna, itt is több szuper strand vár.

Bibinje

Itt olvashatsz részletesen Bibinjéről >>

Szállások Bibinjeben >>

Apartmanok Parkolóhellyel Bibinje, Zadar – 18110 Bibinje

Népes családdal töltenél pár élményekben gazdag napot Bibinjeben? Ez a szálláshely remek választás lesz tánctérnek is beillő, tágas nappalija révén. Mivel egy csendes zsákutca végén található, itt tényleg nagyokat pihenhettek. 

Apartman Bibinje – CDZ245

Kávézz saját erkélyen, miközben a pálmafák és a tenger látványában gyönyörködsz! Ha nincs kedved elsétálni a tengerpartra, hűsölhetsz a medencében, a gyerekeket ráadásul játszótér is várja. A kertben épített grillsütőt találtok, ha megkívánjátok a frissen sült finomságokat.

11. Medulin

Nehéz lesz eldöntened, hol is kezdd Medulin felfedezését, hiszen a horvát város mind kulturális, mind pedig vizes programok terén rengeteg tartalmas órával kecsegtet. Ha strandolós nyaralást tervezel, jó helyet választottál: itt vár a híres Bijeca, egy hosszan elnyúló homokos part, ahol a víz lassan mélyül. Ez a strand ráadásul ingyenesen használható, a holminkat bárhol lepakolhatjuk.

Ha kultúrára szomjazol, a Vizula – félszigetet célozd meg, itt található ugyanis Medulin egyik legcsodásabb látnivalója, a Villa Vizula, mely Konstantin császár ókori luxusvillája volt. Ne hagyd ki Medulin legmagasabb épületét, a fehéren virító Szent Ágnes templomot sem, melynek 36 méter magas fehér tornyai egyedülálló látványosságnak számítanak az egész Isztriai-félszigeten.

Medulin látnivalói közé tartozik még az öböl bejáratánál található szigetcsoport is, melyek közül Ceja, Levan és Brodulas a legnépszerűbbek.

Medulin vízparti panorámája

Szállások Medulinban >>

Hotel Park Plaza Belvedere Medulin****

Az egész család számára élményszámba megy majd a nyaralás ebben a négycsillagos horvát wellness hotelben. A kicsiket játszóház és gyermekanimációs programok várják, míg szüleik a beltéri medencében ejtőznek. 

Apartman Miro Medulin

Egy önálló zsalugáteres házacskára bukkantál most, ahol nem kell idegenekkel osztoznotok a szálláson. A fedett terasz remek lehetőséget kínál a közös időtöltésre, ha pedig elfáradtatok, a család minden tagja saját kuckóban tud nyugovóra térni. 

12. Rabac

A domboldalban fekvő kis isztriai települést, Rabacot Richard Francis Burton angol író fedezte fel, mint tökéletes pihenőhelyet. Habár az egykori halászfalu azóta népszerű üdülőhellyé vált, megőrizte csendes és nyugodt atmoszféráját, ahol megtalálunk mindent, ami egy kényelmes nyaraláshoz szükséges.

Mivel a városka távol esik a nagy forgalmú helyektől, a tenger kristálytiszta, a kavicságy fehéren virít, és üde, zöld természeti környezet vesz körül. Rabac legnagyobb strandja az 500 méter hosszú Maslinica, mely kiválóan felszerelt partszakasz. 

Rabac

Szállások Rabacban >>

Apartmani Škopac Rabac

Ha pici gyerekkel utaznátok Horvátországba, ezt a szállást válasszátok! Nemcsak játszótér, de babagondozási kellékek is várnak, így nem kell a fél házat magatokkal vinnetek. Még jobb hír, hogy a legközelebbi Kék Zászlós strand rövid sétával elérhető. 

Hotel Hedera Rabac****

Impozáns wellness hotel vár Rabacban, amely sétatávolságra található a tengertől és a város főutcájától. Három medencéjének köszönhetően az is jókat fürödhet, aki nem szereti a kavicsos tengerpartot.

13. Trogir

Trogir egy csodálatosan szép, középkori város, mely egy kis szigeten áll, történelmi központja az UNESCO Világörökség része. Rengeteg látnivalója közül kiemelkedik a Katedrális, az Óratorony és a Loggia. A Szent Lőrinc katedrálist még Könyves Kálmán kezdte el építtetni a XII. században.

A város sétánya nagyjából 400 méter hosszú, melyet egyik oldalról pálmafák szegélyeznek, a másik felén szebbnél-szebb jachtok ringatóznak a vízen. Ha a legjobb strandot keresed Trogirban, a Ciovo – szigeten található Copacabana Beachet ajánljuk, mely Okrug Gornji település előtt fekszik, és több kis öböl alkotja. 

Trogir sétánya

Romantikus tengerparti nyaralás Trogir városában >>

Szállások Trogirban >>

Hotel Villa Sv. Petar Trogir

Ez az elbűvölő hotel Trogir történelmi belvárosában várja a családokat, párokat, épülete még a XIV. századból származik. Minden szobában meghagyták a kőfalakat, melyhez mahagóni parkettát és kézi faragású tölgy bútorokat párosítottak. 

Apartmani Kapetan Trogir

A gyönyörű környezetben lévő vendégházban 3 különálló apartman található, így pároknak, de akár nagyobb baráti társaságoknak is ideális választás. A legkisebb lakosztály is 70 négyzetméteres és mindegyikhez tartozik erkély, sőt, az Apartmani Kapetan kerthelyiségében még egy medence is van, ha már nincs kedvetek lesétálni a strandra.

14. Primošten

Primošten városkája az évszázadok során nagyon lassan fejlődött, a XX. század második feléig nem volt ivóvize, áramszolgáltatása és úthálózata sem. Azóta azonban behozta a lemaradást, és Horvátország egyik legdrágább úti célja lett, ahol nívós szállodák és négycsillagos apartmanok sorakoznak.

Habár Primošten nem bővelkedik ezer éves műemlékekben, azért van itt látnivaló, így például a sziget legmagasabb pontjára épült Sveti Jure, vagyis Szent György templom.

A Gaj domb tetején különleges Mária – szobor áll, mely Varga Áron építész és Milun Garčević szobrász közös alkotása. Strandolni a város északi része felé indulj, a Raduca strandra. Itt találhatsz napágyat, napernyőt, van SUP és kajak – bérlési lehetőség, trambulin és sok büfé.

Gyönyörű óváros, pazar panoráma – Ezzel vár Primosten! >>

Szállások Primoštenben >>

Apartments Antonia Primosten

Az Apartments Antonia két 6 fős apartmant kínál 3 hálótérrel, így nem csak családoknak, hanem baráti társaságoknak is ideális, hiszen a közös helyiségek mellett a privát tér is biztosított. Párszáz méterre a háztól kavicsos és sziklás strand is található.

Apartmanok A Tenger Mellett Primosten – 15704 Primošten

Szereted a reggeli kávéd mellé a tenger hullámzását hallgatni, és gyönyörködni a látványában? Akkor megtaláltad a legjobb szálláshelyet, amely mediterrán hangulatával elbűvöli az egész családot. 

15. Malinska

Malinska a Krk- sziget északi partján fekszik, mindig is zöldellő, termékeny öböl volt. A XVIII. századtól jelentős kikötővé, kereskedelmi központtá alakult át. A helyi turizmus fejlődése az ide látogató osztrák és magyar nemeseknek volt köszönhető, sok osztrák villa áll a strand melletti úton.

A városka híres hagyományőrző település, minden nyáron folklór és zenés esteket rendeznek. A leghíresebb ilyen esemény a Malinska Városi Napok, melyet július végén szoktak megrendezni, ilyenkor igazi karneváli hangulat hatja át a várost.

És persze a strandolás sem maradhat ki! A malinskai kikötőből induló sétány épp a szabadstrandra vezet, ahonnan kezdve egymást követik a különböző strandok

Malinska

Szállások Malinskaban >>

Hotel Resort Blue Waves Malinska****

Ha a nyaralás alatt csak a pihenésre szeretnétek koncentrálni, ezt a gyönyörű hotelt bátran ajánljuk. Több típusú szoba közül válogathattok, a szobaárak minden esetben magukban foglalják a reggelit. A hotel fő vonzereje, hogy a tengerpart szinte a szálloda lábánál van, de saját medencével és wellnessrészleggel is rendelkezik.

Apartman Ivo Malinska

Gyönyörködjetek a hamisítatlan mediterrán naplementékben az Apartman Ivo Malinska teraszán üldögélve! Közben elfogyaszthatjátok a kerti grillben készült finom vacsorát egy pohár horvát bor társaságában.

16. Novi Vinodolski

Novi Vinodolski egy három kilométer hosszú, termékeny völgyben fekszik, mely az ókortól kezdve híres bortermő vidék. A középkorban a Vinodol fejedelemség központja volt, arról is híres, hogy itt találták meg az első horvát jogi szöveget, mely 1288-ban keletkezett.

Számos híresség nyaralt már itt, a magyar vendégek körében is nagyon népszerű. Az óváros a dombtetőn és a domboldalban található. Szinte minden sikátor és lépcső a várba visz fel, de szecessziós osztrák villák is gazdagítják a városka képét.

Különleges látványossága San Marion, egy minisziget, mely olyan közel fekszik a városi strandhoz, hogy akár át is úszhatunk hozzá, de vízibiciklivel, kajakkal, vagy gumimatraccal is megközelíthetjük. Novi Vinodolski tengerparti sétánya is nagyon hangulatos, hatalmas pálmafák szegélyezik. 

Novi Vinodolski kikötője

Szállások Novi Vinodolskiban >>

Apartman Novi Vinodolski – CKN419

Átgondolt berendezés és kellemes atmoszféra fogad ezen a szálláshelyen, ahol minden helyiség más és más stílusú. A hatszemélyes lakásba kutyát és cicát is magatokkal vihettek. Ár-érték arányban nagyon jó választás, ha siettek, még találtok szabad helyeket a nyárra!

Apartmani Marinko Novi Vinodolski

A hangulatos apartmanházban 4 különálló, jól felszerelt lakosztályt alakítottak ki. A ház remek elhelyezkedésének köszönhetően nagyon népszerű, több strand is található a közelében, köztük sziklás, kavicsos, és a kisgyerekes családoknak ideális homokos is.

Reméljük, összeállításunkkal a segítségedre voltunk, hogy könnyebben választhasd ki 2024-es horvátországi nyaralásotok célpontját. Ha megvan a befutó, foglald is le oldalainkon >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version