Tippek utazáshozCsaládi kiruccanásNyári vakáció

Ne hagyd elveszni a SZÉP-kártyán lévő összeget!

1 perces olvasási idő

Ne hagyd elveszni a SZÉP-kártyán lévő összeget, inkább költsd utazásra!

2018. május 31-ig van lehetőség felhasználni azon összegeket, amelyek 2016-ban lettek feltöltve a Széchenyi Pihenőkártyákra. Ha május utolsó napjáig nem sikerül elkölteni a 2016-ról maradt forintokat, azok elvesznek és automatikusan visszakerülnek a munkáltatókhoz. Hogy ez ne történhessen meg, mutatunk néhány ötletet és tippet a SZÉP-kártyán lévő összegek felhasználására.

1. Ajándékozz wellness hétvégét!

Néhány hete bemutattuk, hogyan lehet akár 50.000 Ft alatt „megúszni” a wellness pihenést (részletek ide kattintva ⇒ ), most pedig itt az alkalom, hogy mindezt akár SZÉP-kártyával tegyétek meg. A szallasguru.hu az ország minden szegletére kínál egy-egy szuper wellness csomagot, nincs más teendő, mint kiválasztani a legjobbat!

TIPP: A Szallasguru.hu  2018. május 08. és május 31. között 3 000 Ft extra kedvezményt biztosít a csomagokból, ha a foglalás során OTP SZÉP-kártyával fizetünk.

Megnézem a Szallasguru.hu ajánlatait és spórolok 3000 Ft-ot >>

2. Vásárolj utalványt!

A szallasguru.hu oldalán 5.000 Ft, 10.000 Ft, 25.000 Ft, 50.000 Ft, 100.000 Ft értékben vagy egyedi összegben is választhatók ajándékutalványok, amelyeket a vásárlástól számított egy éven belül lehet felhasználni. Ennek előnye, hogy nem szükséges azonnal eldönteni, hová is utazzon a család (vagy az ajándékozott), hanem ráér később kiválasztani a tökéletes úti célt.

További részletek és ajándékutalvány vásárlása ⇒

 

Figyeljétek a szallasguru.hu oldalát és csapjatok le a legjobb akciós ajánlatokra! És ne feledjétek: a 2016-os SZÉP-kártyás összegeket május 31-ig tudjátok elkölteni!

Megnézem a szallasguru.hu SZÉP-kártyás wellness kuponjait >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%