Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Nívós szállások és álomnyaralás luxus kivitelben

1 perces olvasási idő

Hiányzik egy kis fényűzés a mindennapjaidból? Jól jönne egy kis fejedelmi kényeztetés, miközben átadhatod magad a testi és lelki felfrissülésnek? Akkor mutatjuk, hogy melyek azok a nívós szállások, ahol királyi luxusban lehet részed!

Nívós szállások és álomnyaralás luxus kivitelben

1. Donautica Étterem és Hotel****

A vízpart csábító közelségét egy igazán exkluzív szállodában élheted át a Tolna megyében megbújó Fadd-Domboriban, a Donautica Étterem és Hotel****-ben. A Holt-Duna csodálatos partján felépített szálláshelyen végre elmélyülhetsz a természet nyújtotta élményekben és kiszellőztetheted a fejed, miközben egyedileg tervezett szobákban hajthatod álomra a fejed. Amennyiben valóban különleges emlékeket szereznél, bátran ajánljuk, hogy foglald le valamelyik bungalót – garantáltan nem fogsz csalódni! 

A fűtött kültéri medencében télen párába burkolózhattok a csillagok alatt, nyáron pedig a medence partján is süttethetitek a hasatokat – ráadásul az élményelemekkel ellátott medencében különleges fluoreszkáló padlómozaik található. Teszteljétek le a szauna után a pezsgőfürdőt is!

A szállás linkjét itt találod >>

2. Residence Ózon Conference & Wellness Hotel ****+superior

Természetrajongók és panorámakedvelők nagy kedvence lehet a Mátraházán, a Kékes lábánál elhelyezkedő Residence Ózon Conference & Wellness Hotel ****+superior. A panorámás pezsgőfürdőből lélegzetelállító látkép nyílik a szálloda körül található ősfás erdei szabadidőparkra, melyet akár szaunázás közben is megcsodálhatsz. A kültéri és beltéri medencékben elmerülve pedig teljessé teheted a wellness élményt. 

Szép időben különösen ajánlott megpihenni a panorámás teraszon egy remek könyv vagy a gondolataid társaságában!

A szállás linkjét itt találod >>

3. Spirit Hotel Thermal Spa*****

Sárváron épült a többszörös díjnyertes Spirit Hotel Thermal Spa***** szálloda, ami minden ízében érezteti veled, hogy luxus élményekben lehet részed, ha ott szállsz meg. Egészen elképesztő, de 22 változatos medence szolgálja a kényelmed, melyek között épp úgy megtalálható a gyógyvizes termálmedence, mint a 25 méteres úszómedence. A tökéletes testi és lelki feltöltődés érdekében az eredeti törökfürdőben és a 9 féle szaunában is időzz el!

Gasztrokalandoroknak kifejezetten ajánljuk, hogy térjenek be az Onyx étterembe, ahol izgalmas ételkölteményeket kóstolhatnak, melyeket friss, helyi alapanyagokból varázsol az asztalra Borda Attila séf. 

A szállás linkjét itt találod >>

4. Lotus Therme Hotel & Spa*****

A gyógyvizéről híres Hévíz egyik kiemelkedő szálláshelye a Lotus Therme Hotel & Spa*****, melynél kevesebb jobb választás van, ha szeretnél egy kis kényeztetést csempészni a mindennapjaidba egy igazi wellness feltöltődéssel. Válaszd bármelyiket a 6 különböző medence közül, térj be a Holt-tengeri sóbarlangba vagy lazulj el a szaunavilág élményei között, egészen biztosan nem fogsz csalódni!

A szállás linkjét itt találod >>

5. Andrássy Rezidencia Wine & Spa Hotel*****

Tokaj-hegyalja híres borvidékén, Tarcalon emelkedik a rusztikus hangulatot árasztó Andrássy Rezidencia Wine & Spa Hotel*****, ahol alapvetés a kényelem és a magas minőségű kiszolgálás. Az oszlopcsarnokkal övezett úszómedence a múltba repít vissza, míg a szaunavilágban testileg és lelkileg is megtisztulhatsz. Nem csupán borrajongóknak ajánljuk az Átrium Bár mennyei borait, melyet finom gasztrofogásokkal egészíthetsz ki.

A szállás linkjét itt találod >>

6. Hotel Azúr Prémium*****

A Balaton fővárosában, Siófokon, közvetlenül a parton helyezkedik el a Hotel Azúr Prémium*****. A kényeztető wellness élvezeteknek 1800 négyzetméteren hódolhatsz, melyet számos élményelem tesz teljessé: a sokszínű medencekínálaton túl az illatkamrát és a jégkamrát is érdemes közelebbről megnézni. 

A szállás linkjét itt találod >>

7. Forgách Kastély Hotel*****

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye patinás ötcsillagos szálláshelye Mándokon bújik meg és Forgách Kastély Hotel névre hallgat. Az egykori uradalmi központ több mint negyed évszázados múltra tekint vissza, a szálloda viszont minden értelemben megfelel egy modern hotelnek: a gazdag spa kínálat mellett, mennyei kulináris élvezetek várnak!

A szállás linkjét itt találod >>

További nívós szállások a szallas.hu oldalán >>

(fotó: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%