Wellness + HotelekCsaládi kiruccanás

5 + 1 lemondási díj nélküli, átfoglalható gyerekbarát szálloda Magyarországon

2 perces olvasási idő

Ha a rég várt utazást gyerekekkel meghiúsítja egy betegség vagy más, nem várt esemény, nemcsak a felfedezés és pihenés élménye vész el, de anyagi veszteség is érthet. Most olyan gyerekbarát szállodákat mutatunk, melyekben a szórakozás garantált, ráadásul mindegyik következmények nélkül lemondható.

5 + 1 ingyenesen lemondható gyerekbarát szálloda Magyarországon
5 + 1 lemondható gyerekbarát szálloda Magyarországon

5+1 lemondható gyerekbarát szálloda

1. Ideális úti cél kamaszokkal a Dél-Alföldön

Repülőgép szimulátorok, surround mozi, masszázsfotelek, wellness. Szuperül hangzik, nem igaz? Ezt mind megtalálod a dél-alföldi Csólyospáloson található Csipkerózsa Park Hotelben. A tömegtől távol eső szállóban még a kamasz gyerekek sem fognak unatkozni, hisz kipróbálhatják, milyen érzés repülőgép pilótának lenni! Emellett találtok még itt beltéri golfpályát, könyvtárat, kiállításokat, kerti játszóteret és medencét, a közeli erdőben pedig kellemes sétákat tehettek. Ugye már mész is csomagolni?

Ha szívesen felfedeznétek Csólyospálos környékét is, ajánljuk a következő programokat, látnivalókat >>

Látnivalók a közelben

2. Hagyomány és wellness minden korosztálynak Zalakaroson

Ha számotokra az ideális szállás az, ahonnan ki sem kell lépnetek, az üdülés mégis számos szórakozást tartogat, válasszátok a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel +superior hotelt! A szálló közvetlenül a nagy hagyományokkal rendelkező gyógy- és élményfürdő mellé épült, a családok pedig egy zárt folyosón kényelmesen átsétálhatnak a számos attrakcióval bíró fürdőbe. A kicsik garantáltan élvezni fogják a pancsolást, amely órákig tartó szórakozást nyújt számukra.

Zalakaroson sem fogtok unatkozni, ha a következő programok közül válogattok >>

Látnivalók a közelben

3. A legnépszerűbb szállás Balatonfüreden

Nem kétséges, hogy a Balaton északi partjának központja Balatonfüred, melyet sétahajóval is elérhettek. Füred legnépszerűbb szállója a Danubius Hotel Marina ***+superior, ahol akár all inclusive ellátást is kérhettek, hogy a szórakozáson kívül tényleg semmi másra ne legyen gondotok.

Az impozáns hotel szinte a Balaton partján áll, így nem szükséges a strandolás miatt órákig csomagolni, hamarabb vethetik magukat a gyerkőcök a hűsítő habokba. Ha pedig kiültök esténként a szobátok erkélyére egy pohár borral, gyönyörködhettek a képeslapokra illő balatoni naplementében is.  

Látnivalók a közelben

4. Szállás családoknak ideális helyen Siófokon

Ha már Balaton, nem feledkezhetünk meg fővárosáról, Siófokról sem, amely gyerekekkel tökéletes úti cél. Akár kényelmes pihenésre vágytok, akár a várost készültök felfedezni, mindenképpen ideális választás a Hotel Corso Siófok***. A Bauhaus villaépületből kialakított modern szálloda a tóparttól pár lépésnyire áll a híres Petőfi sétányon, s innen pár perc alatt elérhető gyalog a nagystrand, a kikötő, a közeli Jókai-parkban pedig két szuper játszótér is vár benneteket.

A Hotel Corso azonban nemcsak a kisgyerekesek számára lehet a legjobb szállás. A nyüzsgést, szórakozást kedvelő kamaszok és felnőttek is szeretni fogják, hisz közel van hozzá a bevásárlóutca és a Plázs, mely a siófoki bulik egyik legmenőbb színtere.

Látnivalók a közelben

5. Családi wellness Miskolctapolcán

Miskolctapolca neve egybeforrt a gyógyító pihenéssel és fürdőzéssel. Ha családotok erre a fajta kikapcsolódásra vágyik, nem fogtok csalódni a Hotel Aurora****ban, amely a wellness hotelek minden kényelmét megadja az utazóknak. A szálló bababarát szálláshely, ráadásul 6 éves korig ingyenes az itt-tartózkodás.

Látnivalók a közelben

A szállodától mindössze 900 méternyire található a kihagyhatatlan Barlangfürdő, illetve a bobpálya, s ha már a Bükk kapujában vagytok, induljatok felfedezőútra Miskolcra, Lillafüredre és Szilvásváradra!

+1 Fergeteges élményfürdőzés Budapesten

Az ország számos tájegysége mellett természetesen Budapesten is találhattok olyan gyerekbarát szállót, amely igazi attrakciónak számít. Az egész évben nyitva tartó Aquaworld Resort Budapest Közép-Európa legnagyobb élményfürdővel kombinált szállodája, melyben a legkritikusabb tinédzserek sem találnak majd semmi kivetnivalót. Az ötemeletes csúszdatorony sztárjai, a Forgószél, az Ufo és a Fekete Lyuk óriáscsúszdák csak őket várják, de a kisebbek sem maradnak ki az élményből: ők a Hegyi folyó, a Hullám és a Dzsungel csúszdákat vehetik birtokba.

Látnivalók a közelben

Ha a felejthetetlen wellness élmények mellett szeretnétek megismerni Budapestet is, autóba sem kell ülnötök: a hoteltől oda-vissza transzferrel utazhattok a főváros szívében fekvő Hősök terére, amely tökéletes kiindulópontja minden budapesti sétának.

Ha családi utazást terveztek kisgyerekekkel vagy kamaszokkal, belföldön számtalan fantasztikus szálláshely és úti cél közül választhattok. Ne habozz, csapjatok le már most kedvenc szállásotokra!

Lemondható szálláshelyek előrefizetés nélkül belföldön >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%