Romantikus búvóhelyekBudapest és környékeCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

10 cuki szálláshely a Dunakanyarban

2 perces olvasási idő
5 remek könyvajánló (és úti cél) a téli estékhez
Cédrus Vendégház Zebegény

A Dunakanyar festői szépségéről ódákat zenghetnénk, sőt, többször meg is tettük már. De mi a helyzet a szállásokkal? Hiszen egy ilyen gyönyörű helyre látogatva jogosan merül fel bennünk az igény, hogy nem elégszünk meg egy átlagosnak mondható szállással, inkább szeretnénk kipróbálni valami különlegeset, valami cukit, ami kicsit olyan, mint a mesékben. Az álmunk valóra válhat, hiszen a környéken számtalan szebbnél szebb kis „mézeskalács házikóra” bukkanhatunk. Íme 10 cuki szálláshely a Dunakanyarban!

Visegrádi panoráma

Zebegény, ahol a Dunakanyar legromantikusabb szállásait találod

Zebegénybe mindig szívesen visszatérünk, is igyekszünk mindig új szálláshelyeket kipróbálni, ami nem könnyű, mert a már letesztelt helyek is egytől egyig annyira bejöttek, hogy mindig bennünk van az érzés, miért kísérletezzünk, ha van, ami bevált. De érdemes kipróbálni az újat, hiszen a Dunakanyar egyik legszebb településének utcáin sétálva rengeteg cuki kis apartmant és vendégházat fedezhetünk fel. Négyet most nektek is megmutatunk, de bátran böngésszétek a szallas.hu kínálatát, mert ennél sokkal több is van!

A különleges Műterem Apartmanház, ahol a kreativitásodat is kiélheted

A Műterem Apartmanház már az elhelyezkedése miatt is kitűnő választás, mert a Szőnyi István utcában lévő kis kuckótól a legtöbb látnivaló egy kellemes sétával is elérhető. Az egykori présház ma komfortos apartmanként funkcionál, és nem csak kívülről gyönyörű, a belső terek is lenyűgözőek, a vendéglátók az utolsó apró részletig mindenre figyeltek a berendezésénél. A szépsége sokakat megihlet, aki kedvet kapna az alkotáshoz, annak még ecsetet, festéket és papírt is biztosítanak. A cuki kis apartmanház első sorban pároknak ideális választás, hiszen minden adott a romantikázáshoz. Igazi gyöngyszem, amit a rengeteg pozitív vendégértékelés is tanúsít.

Sárkányfészek Vendégház – különleges vendégház pároknak

„Kicsi ház – nagy kalandok” szlogennel várják a vendégeiket, ami maximálisan igaz, ugyanis az aprócska Tátra-típusú faház a falu csendes részén, egy nagy, ősfás telken bújik meg a Sárkány-dombon. A takaros kis vendégház teljes elszigeteltséget és intimitást biztosít azoknak a pároknak, akik szeretnének félrevonulni a város zajától.

Cédrus Vendégház – családoknak is tökéletes szállás a Dunakanyarban szabadtéri medencével

Cuki, gyönyörű, mesés? Még keressük a szavakat, a Cédrus Vendégház ugyanis maga a Paradicsom! Kedves házigazdák, lélegzetelállító panoráma, tökéletesen felszerelt konyha és fürdőszoba, kandalló és fűthető szabadtéri medence, hogy csak a legfontosabbakat említsük, amiért az itt megszálló vendégek maximális pontszámmal jutalmazták a szálláshelyet. A legideálisabb választás 4 fős családok részére.

Őzgida Nyaralóház – nagyobb társaságoknak is kiadó szálláshely a Dunakanyarban

A panorámás nyaralóházban 6 fő pihenhet kényelmesen. Az antik, népies bútorok igazán különleges hangulatot adnak a helynek, a borozóhelyiség mellett pedig egy nagy terasz és rendezett kert is a vendégek kényelmét szolgálja. A kertben akár sütögetésre is van lehetőség, a teraszról pedig csodálatos a naplemente.

Zebegényi programajánló >>

Kismaros – Csendes zug a Dunakanyarban

Kiskalács Vendégház – romantikus, egyedi szálláshely a Dunakanyarban

A Kiskalács Vendégház nem véletlenül kapta a nevét, hiszen első ránézésre egy elbűvölően cuki mézeskalács házikó jut róla eszünkbe. Belépve ez csak fokozódik, mert az ízlésesen bútorozott ház minden részletében tökéletes. Az emeleti két hálótérben két-két fő fér el, de a nappaliban is van egy kihúzható kanapé, így nagyobb családnak, vagy baráti társaságnak is jó választás.

Nagymaros, ahonnét gyönyörű a kilátás a visegrádi fellegvárra

Édeske Teraszos Apartman – állatbarát szálláshely a Dunakanyarban

Az Alíz Cukrász Műhelyénél található apartmant 2 főnek, vagy egy 4 fős családnak ajánljuk. Állatbarát szálláshely lévén kutya és cica ingyenesen hozható, a kertben pedig a házigazdák kedvenceivel, Boni kutyával és Picúr cicával is játszhatunk. Az apartmanból csodás panoráma nyílik a Visegrádi vár irányába.

A Dunától kissé távolabb eső Felsőpetény

Miniúr Udvarház – a maximálisan baba- és családbarát szálláshely

Ha eltöltötök néhány éjszakét a felsőpetényi Miniúr Udvarházban, többé haza sem akartok majd menni. A gyönyörűen berendezett szállás olyan, mintha egy lakberendezési katalógus díszlete lenne. Minden tökéletesen a helyén van, mégis elképesztően otthonos. Kisgyerekes családoknak is kitűnő választás, mert utazóággyal, pelenkázóval, etetőszékkel, és minden egyébbel fel van szerelve, ami egy kisbaba ellátásához szükséges.

Esztergom – a Dunakanyar „legfelsőbb” városa

Szent Anna Panzió és Apartmanház – különleges szállások első sorban pároknak

A családias kis panzió egyik legszebb része a hangulatos, virágokkal teli belső udvar, amit a legtöbb itt megszálló vendég említ is az értékelésében. Amellett, hogy a szobák berendezése kifejezetten ízléses, az egyik legfontosabb szempont, amit a szálláshelyek esetén ritkán lehet pozitívumként említeni, hogy az ágyak is nagyon kényelmesek. A panzió 6 db cuki kis kétágyas szobával, egy 4 fős apartmannal és egy nagyobb apartmanházzal várja a látogatóit.

Visegrád, ahol már a királyok is jól érezték magukat

Provence Apartman – a Dunakanyar legszebben felújított szálláshelye

Az egy- és kétszobás apartmanokat 2019 decemberében újították fel teljeskörűen, és ekkor alakították ki a Provence-stílusú dizájnt is. Aki igazán igényes környezetben szeretne eltölteni néhány napot a párjával, vagy a családjával, annak a Provence Apartman kitűnő választás. Ráadásul az ár tartalmazza a főépületben lévő wellness részleg használatát, valamint a bőséges büféreggelit is.

Visegrádi programajánló >>

Dunakeszi, a „Dunakanyar kapuja”

Csendes Odú Apartman – mesebeli házikó a Dunakanyarban

Ha a Dunakanyarról esik szó, Dunakeszi ritkán kerül említésre, pedig több szép hely innen is könnyen elérhető, ráadásul Budapesthez is közel van. Éppen ezért választottunk egy kifejezetten cuki apartmant innen is, amit érdemes kipróbálni!

A szallas.hu oldalán foglaló vendégek maximális 10 ponttal értékelték a szálláshelyet, ami egy családi ház földszinti részében került kialakításra. A különleges berendezésnek köszönhetően olyan az egész, mint egy mesebeli házikó, itt még a csempék sem hétköznapiak. Talán ez az oka, hogy a mi személyes kedvencünk a fürdőszoba lett.

Ha sikerült kiválasztani a szállást, a programkereséssel se töltsetek sok időt, blogunkon rengeteg ötletet találtok!

Fedezzétek fel ti is a Dunakanyart, és válasszatok hozzá egy cuki kis vendégházat is!

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
50%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
50%