Wellness + Hotelek

Játssz velünk, és nyerj egy melengető wellnesshétvégét a hűvösebb napokra!

1 perces olvasási idő

Szakadj ki a hétköznapok rohanásából! Add meg magadnak az esélyt egy igazi, pihentető, őszi feltöltődésre! Nyerj egy káprázatos, 2 főre szóló, 2 éjszakás és félpanziós felfrissülést a harkányi Dráva Hotel Thermal Resortba.

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 éjszakára szóló szállást 2 főre a hotel egyik classic kétágyas szobájába
  • Bőséges, ínycsiklandó svédasztalos reggelit
  • Félpanziós vacsorát
  • A wellnessrészleg korlátlan használata
  • 30% kedvezményt a standard masszázsok árából
  • Szabadtéri szolgáltatások („Teknős” Kneipp-ösvény, szabadtéri játszótér, trambulin, strandröplabdapálya, állatsimogató) térítésmentes használatát
  • Beltéri szolgáltatások (játszószoba, asztalitenisz, fitneszterem) térítésmentes használatát
  • Fél óra kerékpárkölcsönzést 2 főre vagy személyenként egy kávékupont, amely egy alkalommal használható fel.

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2024. április 30-ig használható fel, kivételt képeznek a kiemelt időszakok.

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Dráva Hotel Thermal Resort 140 000 Ft értékben ajánlott fel pihenést.

 Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik a 140 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2023. november 7.

Miért érdemes a Dráva Hotel Thermal Resort pihentető szállodáját választani?

A Dráva Hotel Thermal Resort a wellness és a pihenés oázisa a napsütötte Villányi-hegység lábánál. A kényelmes szobákkal rendelkező, barátságos szálloda közvetlenül a híres harkányi gyógyfürdő szomszédságában található.

Így a vendégek nemcsak a hotel wellness- és gyógyrészlegét élvezhetik, hanem akár a harkányi Strand- és Gyógyfürdő medencéiben is megmártózhatnak.

A hatalmas, ősfás park ölelésében található hotel szobáit harmónia és visszafogott elegancia jellemzi. A wellnessrészlegen fedett élménymedence, pezsgőpad, nyakdögönyöző, jacuzzi, élménytorony, napozóterasz, drinkbár áll a vendégek rendelkezésére.

A hotel 150 fős étterme pedig kulináris élvezetek sokaságával kényezteti az itt megszállókat. A hely ráadásul kutyabarát, így a kis kedvencek is az utazókkal tarthatnak.

A szállásról bővebben itt olvashatsz >>

Ha Harkány és környéke, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

Ha egy csipetnyi mediterrán életérzésre vágytok, akkor irány Harkány és környéke! A településről valószínűleg mindenkinek először a gyógyfürdő kénes vize jut eszébe.

Nem is véletlenül, hiszen országunk egyik legismertebb gyógyvizéről van szó. A pihentető, frissítő és gyógyító kezeléseken kívül holisztikus gyógymódok, csúszdapark és hatalmas vízfelület várja itt a fürdőzés szerelmeseit. 

Játssz velünk, és nyerj egy melengető wellnesshétvégét a harkányi Dráva Hotel Thermal Resortba!
Harkányi Gyógyfürdő

Fürdés után sétáljatok egyet a városka 40 holdas parkjának hatalmas ősfái között, ahol utatokat szobrok és egyéb képzőművészeti alkotások csipkézik.

Ha gyaloglás helyett inkább felkerekednétek, akkor egy 10 perces autóúton belül egy 800 éves vár, borospincék és egy kegyhely is vár benneteket a környéken. 

A siklósi vár reneszánsz stílusú erődítménye nemcsak arról nevezetes, hogy itt raboskodott Zsigmond királyunk, hanem arról is, hogy falai között forgatták a mára már klasszikusnak számító A Tenkes kapitánya című sorozatot

A középkor képzeletbeli forgataga után Máriagyűd ősi kegyhelye jó alkalmat adhat az elcsendesedésre. A csodaszépen felújított, kéttornyú barokk templom és környezete századok óta nyújt vigasztalást a testi-lelki bajban szenvedőknek.

A környéken tett túrát öblítsétek le egy rubinvörös színű, testes vörösborral az impozáns látványt nyújtó villányi pincesoron!

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%