Kedvenc szállásokVárosnézések

Játssz velünk, és nyerj egy pihentető hétvégét a folyók városába, Győrbe!

1 perces olvasási idő

Fedezd fel a patinás és sokszínű Győrt, amely hangulatos folyópartjaival és barokk belvárosával biztosan elvarázsol! Nyerj egy káprázatos, 2 főre szóló, 2 éjszakás szállást a mindig pezsgő belváros szívében fekvő Soho Apartmanházba.

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 éjszakára szóló szállást 2 főre ellátás nélkül a modern apartmanház patyolattiszta szobáinak valamelyikébe
  • Üdvözlőitalt, amely lehet egy üveg bor vagy két kávé

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 6 hónapig használható fel, amely alól kivételt képeznek a következő időszakok: 2023. december 15 – 31. és 2024. március 28 – április 2.

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Soho Apartmanház 50 000 Ft értékben ajánlott fel pihenést.

 Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik az 50 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2023. december 5.

Miért érdemes a Soho Apartmanház modern és letisztult szobáit választani?

A mesés Győr belvárosában modern, letisztult és jól felszerelt szobákkal várja vendégeit a Soho Apartmanház. A minőségi alapanyagoknak és a stílusos dizájnnak köszönhetően úgy érezhetjük itt magunkat, mintha egy ötcsillagos hotelben lennénk.

Ráadásul ez a szállás a város legfőbb nevezetességeitől csupán karnyújtásnyira fekszik, így egy könnyű sétával a város szívében találhatjuk magunkat. Bár a belvárosi nyüzsgés könnyen elérhető, az apartman mégis csendes, így a pihenés is zavartalan.

Ha Győrben jársz, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

A négy folyó mosta Győr városa Budapesttől alig 1,5 órás autóútra látnivalók sokaságát kínálja az ide látogatóknak. A megyeszékhelyen járva egy sétát szinte kötelező tenni a csodálatos barokk belvárosban, ahol hangulatos terek és meseszép, színes házak váltogatják egymást. 

A település főtere a Széchenyi tér, ahol télen-nyáron mindig pezsgő ritmusban folyik az élet. Válasszunk egyet a téren található rengeteg kávézóból, és a teraszon üldögélve élvezzük a város szívének lüktetését! Innen vegyük az irányt a belváros nyugati része felé, és keressük fel a Bécsi kapu téren található karmelita templom bájos épületét! 

Játssz velünk, és nyerj egy pihentető hétvégét a folyók városába, Győrbe!
Széchenyi tér, Győr

A város legősibb részén, a Káptalandombon tör a magasba a Győri Bazilika fehér színűre meszelt tornya. A győri egyházmegye főtemplomában őrzik a magyarság egyik legfontosabb szakrális emlékét, a csupa aranyból készült Szent László-hermát.

A templom mellett találjuk  Magyarország egyetlen középkori eredetű főpapi rezidenciáját, az úgynevezett Püspökvárat, amely a mindenkori győri püspök otthona csaknem ezer éve.

A palota előre meghirdetett időpontokban és idegenvezetéssel látogatható, de a vár 40 méter magas tornyába akár a hét minden napján felmehetünk. A toronyba vezető 206 lépcsőt megéri legyőzni, mert az út végén a város káprázatos panorámája tárul elénk.

A minden évszakban csodálatos látványt nyújtó Rábát a padokkal és lépcsőkkel teli Várfal sétányról érdemes megcsodálni, jó időben pedig vegyük célba a Mosoni-Duna és a Rába találkozásánál található Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő medencéit!

Miért érdemes Győrbe látogatni? Séta hazánk egyik legszebb barokk belvárosában >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%