Romantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTéli tájoló

Privát wellness kettesben – önálló, jacuzzis szállások (nem csak) Valentin-napra

2 perces olvasási idő

Időről-időre jólesik kettesben kiszakadni a monoton hétköznapokból – de azért mégiscsak Valentin-napon a legjobb sort keríteni rá! Nem kell ám, hogy giccses ajándékokról szóljon az ünnep; a minőségi együtt töltött idő sokkal többet ér. Egy privát wellness Valentin-napon például szuper alkalom a lazításra, romantikára. Segítünk úticélt választani: Valentin-napi szállásajánlatok, ahol lehetőség van akár magán wellnessre is!

Valentin-nap wellness 2024-ben – ezek a szállások romantikus hangulattal és jacuzzival várnak:

Mártoni Csárda és Fogadó Szigetszentmárton

Csodaszép helyen, a Ráckevei Duna-ág partján áll ez a szállodai színvonalú szálláshely, mely isteni választás Valentin-napi páros pihenéshez. A fogadó tágas wellness részleggel rendelkezik, ahol nemcsak jacuzziban ejtőzhettek, de dézsafürdő, finn szauna és merülőmedence is a kényelmeteket szolgálja.

Éttermükben a régió legjobb séfjei készítik számotokra a finomnál finomabb ételeket, melyek között reform- és vegetáriánus fogásokat is találtok.  

Szép Napot Vendégház Tordas

Legyen szép napotok (vagy inkább 2) ebben a felújított, családias fogadóban, ahol a főszerep a panorámáé és a wellnessé! A panorámás hátsó teraszon a természet lágy ölén relaxálhattok a szín- és aromaterápiás jakuzziban, ahol meghitt beszélgetéseket folytathattok, vagy csak élvezhetitek az üdítő csöndet.

A házban a tágas terek, és világos színek dominálnak, és a környék is klassz: Székesfehérvár és Budapest fél óra autóval, a martonvásári romantikus Brunszvik-kastély pedig csak 10 perc!

KEN-DOR Residence Békésszentandrás

Magán wellness Valentin-napon a Körös mellett? Ugye, jöhet? Mivel ez az emeletes üdülőház csak pár lépésre található a folyótól, így ha az udvaron lévő, fűthető jacuzziban áztok, akkor közvetlenül a folyó lélekgyógyító látványában gyönyörködhettek.

Odabent egy szauna is helyet kapott, így a ti dolgotok már csak annyi, hogy pihenjetek és egymással foglalkozzatok.

Látnivalók Szarvason >>

Csendes Zug Wellness Vendégház Cserépváralja

Töltsétek a 2024-es Valentin-napot egy meghitt falusi vendégházban, ahol lehetőségetek van benti, hangulatvilágításos jacuzzizásra is! Az önálló vendégház igényes fenyőbútorokkal garantálja a barátságos, otthonias hangulatot.

Mivel a helyszín a Bükki Nemzeti Park erdőségei mellett megbújó Cserépváralja, érdemes ezt a szállást választani, ha vágytok a friss levegőre, a vidéki csendre, és a teljes belassulásra. 

Nánaháza Villa Alsónána

Legyen tiétek akár az egész villa Valentin-napon! A meleg hatású, faburkolatú beltér és a hangulatos privát wellness garantálja, hogy jól érezzétek magatokat.

A 3 szobás ház kifogástalan felszereltséggel rendelkezik, így semmire sem lesz szükségetek. Ha mégis kimozdulnátok, a szekszárdi borvidék csak negyedóra autóval!

Szekszárdi városnézés – felüdülés testnek és léleknek >>

P19 Boutique Villa Badacsony

A Valentin-napi szállás ajánlatok közt ez az egyik legklasszabb opció: a Badacsony lábánál található 3 szobás, stílusos villa szállodai színvonallal, de otthoni kényelemmel vár, és a napi wellness sem fog kimaradni!

A jacuzzi a teraszon található, ahonnan mesés kilátásban lesz részetek a Balatonra, emellett szaunában is lazíthattok egy kirándulással töltött nap után. 

Séta a Folly Arborétum és Borászatban >>

Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnök

Wellness Valentin-napon a dombok között, a világtól szinte elzártan, kinti dézsafürdővel, benti szaunával… Erre senki sem mondana nemet. Irány a Vas megyében megbújó falu, ahol gyér autóforgalom, tiszta levegő és barátságos lakók várnak.

Gazdag felszerelésű, színvonalas vendégházra számíthattok, melynek hatalmas kertjében akkor is jólesik ücsörögni, ha kicsit csípősebb a levegő! A környéken pedig – az Őrségi Nemzeti Park közelsége miatt – bőven van lehetőség kirándulásra is.

Medencés Vendégház Szandaváralja

Íme, egy teljesen komfortos, jacuzzis és medencés parasztház, ami tökéletes választás a Valentin-napi wellnessre, ha kedvelitek a régi korok romantikáját! A modern felszereltségű, ám eredeti bútorokkal berendezett ház az Országos Kéktúra vonalán fekszik, az erdők és a Szandaváraljai pataktól karnyújtásnyira.

Túrázhattok, csobbanhattok, és élvezhetitek, hogy egy picit visszamentetek az időben!

Bencsik Tanya Vendégház Békésszentandrás

Kevés romantikusabb hely van, mint a tanyavilág, ahol a városi nyüzsgésnek se híre-se hamva. A vályogépítésű ház egy hatalmas kert közepén található, a Holt-Körös ága mellett.

Felavathatjátok a benti jacuzzit és a szaunát, vagy kirándulhattok a környéken: egy romantikus séta a vízparton, netán a közeli Szarvas látnivalói szuper programként szolgálnak. Mellesleg – Blökit sem kell otthon hagynotok, mert kutya-macska ingyenesen elszállásolható!

Gesztenye Kuckó Vendégház Cák

Tündéri, önálló kuckó bújik meg Cákon, a Kőszegi-hegység lábánál, ahol a házat körülvevő szelídgesztenye fákat a saját pezsgőfürdőtökből szemlélhetitek.

Ez a kis wellness szálláshely tökéletes választás a kultúra, a gasztronómia és a túrázás iránt rajongó pároknak, hisz a környék bővelkedik látnivalókban.

Love and Dream Élményvilla Zalakaros

Privát fényterápiás jacuzzi és infraszauna is része a Love and Dream Élményvillában található lakosztályok berendezésének. Ez a különleges, zalakarosi felnőttbarát szálláshely igazi luxuskörülményeket kínál minden párnak, akik meghitt Valentin-napi wellness pihenésre vágynak.

Tündérliget Panzió Egerszalók

Igazi zen-élményekben lehet része a vendégnek az egerszalóki Tündérliget Panzióban. A felnőttbarát szálláshely bámulatosan csendes és nyugodt tájon fekszik, wellness részlege kitűnő.

Ha olyan helyet keresel Valentin-napra, ahol kikapcsolhatsz és feltöltődhetsz, ide foglalj szállást.

Honti Panzió Visegrád

Barátságos miliő fogad a Honti Panzió falai között, mely egy remek wellness szálláshely Visegrádon. Ha te is a Dunakanyar szerelmese vagy, töltsd itt pároddal a Valentin-napot!

A panzióval szomszédos Hotel Honti épületében jacuzzi és wellness élmények sokasága vár rátok.

Holiday Homes Noszvaj

Tóparti wellness szálláshely privát jacuzzival. Jöhet? A Holiday Homes bájos kis faháza a nyugalom szigete, ahol igazán közel érezheted magad a természethez.

A környező táj meseszép, a fából készült bútorok és a lambéria melegséget csempésznek a falak közé.

Takler Kúria Szekszárd

Főúri környezetben, a borok vonzásában pihenhettek a Takler Kúriában Szekszárdon Valentin-napon is. Az elegáns wellness szálláshely tetőtéri Executive lakosztálya privát pezsgőfürdővel vár benneteket. Kell ennél több egy tökéletes páros pihenéshez?

Ti holt töltitek a Valentin-napot 2024-ben? Ha egy kis privát wellness és összebújós romantika a terv, itt további önálló szállások között válogathattok >>

10+1 Valentin-napi kirándulástipp >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
33%
Imádom
Imádom
50%
Vicces
Vicces
8%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
8%