Wellness + HotelekŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódásVárosnézések

Mártózz meg az élményekben! Őszi wellness a legjobb fürdővárosokban

3 perces olvasási idő

Melegítsétek fel a testeteket és lelketeket egy frissítő őszi wellness során, miközben Magyarország fantasztikus fürdővárosait is felfedezitek! Mutatjuk, hol rejtőznek a legjobb szálláshelyek, ahol csak pár lépést kell tennetek a jobbnál jobb termál- és gyógyfürdőkig!

HAJDÚSZOBOSZLÓ

Egy impozáns hely, mindenhez közel: Hotel Aurum Hajdúszoboszló****

Kifinomult elegancia és fejedelmi kényelem ötvöződik Hajdúszoboszló egyik legjobb szállodájában, a kiváló elhelyezkedésű Hotel Aurum****-ban. Fedezzétek fel a beltéri gyógymedencéket, a pezsdítő jakuzzit és ne feledjétek el megkóstolni a tokaji borászatokból érkezett mennyei finomságokat se! 

Mártózz meg az élményekben! Őszi wellness a legjobb fürdővárosokban
Hotel Aurum Hajdúszoboszló****


Teljes körű feltöltődés: Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló ****

Adjátok át magatokat a pihenésnek a Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló ****-ban, mely csodaszép környezetben, jól felszerelt, tágas szobákkal és 300 négyzetméteres wellness részleggel biztosítja a tökéletes feltöltődést számotokra! Itt az ideje, hogy elmerüljetek az élmény- és gyógymedence hullámai között, regenerálódjatok a szaunák melegében vagy épp igénybe vegyétek a szuper testkezelések egyikét!

Mártózz meg az élményekben! Őszi wellness a legjobb fürdővárosokban
Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló ****

Minden korosztályra gondoltak: Hotel Silver Hajdúszoboszló ****

Válasszatok kedvetekre a Hotel Silver Hajdúszoboszló **** változatos szobakínálatából, és cserébe egy igazán sokszínű szálláshelyen pihenhettek! A gazdag wellness birodalomban gőz- és sókamra, valamint minden korosztálynak megfelelő medencetípus is a rendelkezésetekre áll. Ha pedig családdal érkeznétek, akkor jó hír, hogy rengeteg gyermek- és bababarát szolgáltatás is lesz a helyszínen.

Hotel Silver Hajdúszoboszló ****

ZALAKAROS

Dermesztő jégbarlangtól a forró szaunákig: Hotel Karos Spa Zalakaros ****

Gyönyörű és otthonos szobák, na és persze tengernyi élmény fogad majd titeket a Hotel Karos Spa Zalakaros **** épületében, amiket megéri felfedezni. A festői környezetben, akár egész nap élvezhetitek a 4000 négyzetméteren elterülő wellness oázis kényeztetését, melyben hatalmas úszómedence, dermesztő jégbarlang és forró szaunasziget is helyet kapott. Az Éden étteremben pedig a helyi specialitásokat is lesz lehetőségetek megkóstolni. Ugye, hogy kihagyhatatlan?

Hotel Karos Spa Zalakaros ****

Pár lépésre a kalandoktól: Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel**** +superior

Vonzódtok a modern és letisztult szállodákhoz, ahol a nemzetközi konyha finomságai mellett a magyar ételekbe, valamint a helyi specialitásokba is belekóstolhattok? Akkor jó helyen jártok! A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel**** +superior-ban tuti nem maradtok majd éhesek! Kell is az energia, mert a szálloda épületéből bármikor közvetlenül átsétálhattok Zalakarosi fürdőbe vagy sétarepülésre és vadvízi túrára is indulhattok a Mura folyón!

Felnőttbarát szálláshely: Love and Dream Élményvilla Zalakaros

Olyan helyet kerestek a romantikázáshoz, ahol egy hotel minden előnyét élvezhetitek, de sokkal kevesebb vendéggel találkozhattok? Remek, mert a 16 éven felüli vendégeknek fenntartott Love and Dream Élményvilla Zalakaros épp ilyen! Relaxáljatok nyugodt, csendes környezetben, lazítsatok a jakuzzi buborékai között vagy merüljetek el a varázslatos panorámában, amit akár a medencében úszkálva is megcsodálhattok!


HÉVÍZ

Aktív és passzív percek egy helyen: Ensana Thermal Aqua Hévíz ****

A Hévízi-tó közvetlen közelében egy remek All Inclusive gyógy- és wellness szálloda kapott helyet, mely az Ensana Thermal Aqua Hévíz **** nevet viseli. Ezen a helyen biztosan nem fogtok unatkozni, ugyanis – a 2000 négyzetméteres wellness paradicsom mellett – izgalmas sportprogramokkal is találkozhattok. Nevezettek be az aqua-fitnessre, egy heves ping-pong csatára vagy csak ejtőzzek egész nap a különböző medencékben!

A luxus feltöltődés titka: Hotel Európa Fit Hévíz ****

Engedjétek meg magatoknak néha napján a luxust, mert a Hotel Európa Fit Hévíz **** olyan szolgáltatásokkal készül az érkezésetekre, amiket egyszer feltétlen ki kell próbálnotok! Ugye, ti is szívesen hajtanátok álomra a fejeteket az exkluzív szobákban vagy lógatnátok a lábatokat a több, mint 1000 négyzetméteren nyújtózó wellness részlegben? 


A harmónia nyomában: Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel Hévíz****

Lenyűgöző spa és wellness világra bukkanhattok a Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel Hévíz**** falai között, ahol zavartalanul lelhettek rá a régen vágyott harmóniára. A szálláshely csak 14 éven felüli vendégeket fogad, így teljes nyugalomban élvezhetitek ki az élménymedence, a szaunák és a többi szuper szolgáltatás felejthetetlen pillanatait! Ott a helyetek!

BÜK (BÜKFÜRDŐ)

Megszámlálhatatlan kaland: Caramell Premium Resort Bükfürdő ****

El sem kell hagynotok a Caramell Premium Resort Bükfürdő ****-t, ha izgalmakra vágytok a testi-lelki feltöltődés mellé. Egy kis adrenalin fröccsért próbára tehetitek az ügyességeteket a helyben található kalandparkban, vagy összemérhetitek tudásotokat a bowling pályán. A pörgős napot pedig az óriási, 2000 négyzetméteres wellnessben pihenhetitek ki, mely termál-, élmény- és gyermekmedencét is rejt. 

Egy csipet hedonizmus: Rigótanya Relax & Wellness Bükfürdő

Nádfedeles tetővel, spalettás ablakokkal valóban különleges hangulatot teremt a Rigótanya Relax & Wellness Bükfürdő, de természetesen – az autentikus megjelenésen túl, – modern megoldásokkal is kiegészítették a panziót. Itt alapvetésnek számít a kedves kiszolgálás, a mennyei ételek, a gyönyörű szobák és a hangulatos wellness szolgáltatások sora is. Nézd meg közelebbről!

Teli találat: Hotel Piroska Bükfürdő ****

Minden igényt kielégítő, jól felszerelt és meseszép szobakínálat áll a rendelkezésetekre a Hotel Piroska Bükfürdő ****-ben, ahonnan könnyedén bebarangolhatjátok a vidéket. Egyetek jókat a vintage stílusú étteremben, kényeztessétek az érzékeiteket a varázslatos wellnessben és koronázzátok meg a napot az aromaterápiás török gőzfürdőben!

Ahol mindent is lehet: Danubius Hotel Bük Bükfürdő ****

Bajban vagyunk, hogy csak pár mondatban mutathatjuk be a Danubius Hotel Bük Bükfürdő ****-t, mert ez a szálláshely valóban mindent tud. A komfortos szobákkal, kiváló étteremmel, fejedelmi wellnessel, rengeteg gyermekbarát szolgáltatással tarkított szálloda azonnal elcsavarja majd a fejeteket. Utazzatok a hullámok hátán a sodrófolyóban, masszíroztassátok ki az izmaitokat a nyakzuhany alatt vagy járjátok be a csemetékkel együtt a szédületes játszószobát!

HARKÁNY

Vízi és szárazföldi örömök: Thermal Hotel Harkány

Ringassátok magatokat mediterrán hangulatba a Thermal Hotel Harkány épületében, mely csupán egy rövid sétára magasodik a Gyógyfürdőtől! Kortyoljatok bele a villányi borvidék finomságaiba, egyetek mellé ízletes fogásokat, frissüljetek fel a szuper medencékben, majd nevezzetek be a szabadtéri programok (lengőteke, tenisz…) valamelyikére!


Csendes elvonulás: Park Hotel Harkány***

Tegyetek szert egy kis instant nyugalomra a nagy rohanásban és utazzatok el a Park Hotel Harkány***-ba, mely csendes és idilli helyen fekszik! Ha azonban a mesebeli park még nem lenne elég a tökéletes harmóniához, akkor a wellness részleg vagy a karnyújtásnyira található Gyógyfürdő segít a teljes ellazulásban.

Dráva Hotel Thermal Resort Harkány****

Ébredjetek madárdalra és friss levegőre egy nagyon igényes, csúcsszuper szálláshelyen a Dráva Hotel Thermal Resort Harkány****-ban! Itt a tágas szobákat otthonos kényelem lengi körül, a pezsgőpadokkal és élménytoronnyal megspékelt wellness központ pedig biztosan hamar levesz majd a lábatokról!

CSERKESZŐLŐ

Pihenésre tervezve: Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Cserkeszőlő****

Csendes, békés környezetben lehet igazán kipihenni a mindennapok fáradalmait, melyre ideális választás a Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Cserkeszőlő****. Vegyetek részt egy átmozgató masszázson, nyújtózzatok el a pezsgőfürdőben és fogyasszatok bátran a bőséges és ínycsiklandó ételekből!

Kertipartitól a szaunáig: Relaxo Apartmanház Cserkeszőlő

7 mesés apartmanra bukkanhattok a Relaxo Apartmanház Cserkeszőlő-ben, melyek mindegyike jól felszerelt és barátságos légkört teremt a kikapcsolódáshoz. Itt házon belül tudtok szépülni a kozmetikai szalonnak köszönhetően vagy méregteleníteni a remek szaunákban és ráadásként még a szabad ég alatt is sütögethettek, míg a gyerekek a játszótéren mókáznak.  

SÁRVÁR

Ellenállhatatlan ajánlat: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****

Látogasd korlátlanul a nyaralás alatt a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőt egy szuper szállodából, a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****-ból, ahol az all inclusive ellátásnak hála minden adott lesz a tökéletes nyaraláshoz! Este pedig nagyszerű szobákban térhettek nyugovóra!

Egy kellemes hely: Bassiana Hotel & Étterem Sárvár****

Családias és barátságos légkör járja át a Bassiana Hotel & Étterem Sárvár**** épületét, melyből bármikor könnyed sétát tehettek a titokzatos Arborétumba. A szaunával, jakuzzival és mesteri étteremmel megbolondított szálláshelyen pedig igazán figyelmes személyzet fogad majd titeket.

Egy jó választás: Onyx Luxury**** Sárvár

Kóstoljatok bele a gondtalan feltöltődésbe az Onyx Luxury**** Sárvár segítségével, mely 63 gyönyörű szobával felvértezve várja a vendégeket! Az épületben wellness és kardio-stúdió található, de érdemes betérni az impozáns étterembe is egy kis gasztrokirándulásra.

MEZŐKÖVESD

Elérhető luxus: Balneo Hotel Zsori Thermal és Wellness Mezőkövesd****

Megfizethető luxusban lehet részetek a Balneo Hotel Zsori Thermal és Wellness Mezőkövesd****-ben, ahol színvonalas wellness szolgáltatásokra, kiváló ételekre és bámulatos szobákra lelhettek. Vétek lenne kihagyni!

DEMJÉN

Közel a természethez: Barrico Thermal Hotel Demjén ****

A természet ihlette a Barrico Thermal Hotel Demjén ****-t, ahol a hangulatos gerendaházban még a fa illata is megnyugtató hatással lesz a lelketekre. Csobbanjatok a 260 négyzetméteren elterülő termálmedencékben és vegyétek igénybe bátran a sószobát vagy a szuper masszázsok egyikét!

EGERSZALÓK

Álomszép emlékek gyűjtőhelye: Tündérliget Panzió Egerszalók

Romantikus pillanatokra csábít titeket is ez a maximálisan felnőttbarát szálláshely. A Tündérliget Panzió Egerszalók-ban ugyanis bájos környezetben rejtőzhettek el párotokkal a világ zajai elől. Hódoljatok a pezsgőfürdőzés, a szaunázás és finom ételek örömeinek – együtt!

BEREKFÜRDŐ

Panorámás étteremtől a pezsgőfürdőig: Termál Hotel Pávai Gyógyszálló Berekfürdő***

Eszményi természeti környezetben magasodik a Termál Hotel Pávai Gyógyszálló Berekfürdő*** épülete, melyben 35 kényelmes szoba, 300 négyzetméteres, gyógymedencével és pezsgőfürdővel ellátott wellness részleg, valamint panorámás étterem is rejtőzik. Ha pedig kedvetek tartja, még biliárdozhattok is!

KEHIDAKUSTÁNY

Mindent bele: Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány ****

Sokféle szállástípusból választhattok a Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány ****-ban, de egy biztos: melléfogni egyikkel sem tudtok. A tágas és szép pihenőtereken túl bármikor átsétálhattok úszni egyet a kiváló gyógy- és élményfürdőbe is, ahol termálmedencétől, a szauna szeánszokon át a csúszdákig mindent kipróbálhattok.

Ha ez nem lenne elég, akkor kevésbé ismert fürdővárosokba is utazhattok:

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
88%
Imádom
Imádom
12%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%