Romantikus búvóhelyekCsobbanóhelyekNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásVidéki vendégség

Őze Tó és Faház Bárdudvarnok – romantikus vízparti faház, szomszédok nélkül

1 perces olvasási idő

Szeretnétek egy saját faházat, saját tóval? Jó helyen keresgéltek: hazánk egyik legszebb vidékén, a Zselic zöld ölelésében bújik meg ez a mesebeli faház, saját stéggel, hangulatos halastóval. Az Őze Tó és Faház környékén elmenekülhettek a világ zaja elől, csupa csend és béke vesz majd körül. Horgásszatok, csónakázzatok, sétáljatok, lessetek csillagokat vagy hallgassátok a természet hangjait a verandán ücsörögve!

Őze Tó és Faház Bárdudvarnok – romantikus vízparti faház, szomszédok nélkül
Őze Tó és Faház Bárdudvarnok

Mire számíthattok a béke szigetén?

Teljes kikapcsolódásra a természet lágy ölén, azon belül is:

  • Béka brekegésre, bárány bégetésre és madarak koncertjére
  • Aranyszínű napfelkeltére, romantikus naplementére
  • Esti csillagnézésre
  • Tavirózsás, nádas tóra, ami csak a tiétek 
  • Gyönyörű zöld szabadtérre, vízbe lógó fűzfával, kiépített pihenőhellyel
  • A komfortzóna elhagyására: a kinti zuhanyozás jó móka lesz!
Őze Tó és Faház Bárdudvarnok – romantikus vízparti faház, szomszédok nélkül
A tó

„Elragadó a hely, végre valami egyedi. Itt nem lehet nem kikapcsolódni, rendkívül tetszett hogy csak a miénk a tó és a környezete. Nagyon kedvesek és segítőkészek a tulajok.” – fiatal pár, 3 nap alapján

Romantikus helyszín, nem csak romantikázó pároknak

A környezet révén adja magát, hogy a szállás elsősorban olyan pároknak kiváló választás, akik kettesben szeretnének bekuckózni a faházba és felfedezni a csodálatos környéket. Itt garantáltan egymásra tudtok figyelni majd: nagy sétákat tehettek a környéken és megvitathatjátok az élet dolgait, vagy összebújhattok az esti csillagnézés közben.

Őze Tó és Faház Bárdudvarnok – romantikus vízparti faház, szomszédok nélkül
Házikóhoz vezető fapalló

Ugyanakkor a vendégértékelések alapján látszik, hogy kisebb-nagyobb gyerekkel érkező családok is élvezni szokták a természet nyújtotta szépségeket és programokat, így ők is bátran kibérelhetik a helyet egy pár napos töltődésre. Egy a lényeg, bárkiről is van szó: ha elegetek van a zajos, rohanó városból, itt a helyetek! 

„Ideális helyszín a nagy sétákhoz és horgászáshoz is…” – család nagyobb gyerekkel, 4 nap alapján

Nem egy szokványos faházikó

A fapallókon is megközelíthető ház kicsi, de roppant otthonos, egyedi berendezéssel, minden bútor fából készült. Ha szeretitek a rusztikus, romantikus enteriőrt, ezt imádni fogjátok! A faházban összesen 6 fő fér el, az emeletre falépcső vezet. Mivel a víz nincs bevezetve, így a WC kint található, és a zuhanyzást is kint, dézsával kell megoldani – de ez hozzátartozik a kalandhoz! A házikó saját stéggel rendelkezik, így a teraszotok kvázi maga a tó, erre kaptok fantasztikus kilátást a ház ablakaiból is.

Őze Tó és Faház Bárdudvarnok – romantikus vízparti faház, szomszédok nélkül
A faház belül

„Gyönyörű környezetben pihenhettünk, ahol lehetőségünk volt sütögetésre, sétálásra is a szabadban, dombok, erdők, tavak közvetlen környezetében. Nagyon különleges hangulata van a kis háznak, még így decemberben is, nyáron csodaszép lehet. Csendes, nyugalmat árasztó és romantikus. A tulajdonos nagyon kedves, közvetlen, barátságos, segítségünkre volt mindenben. Aki el szeretne bújni itt a világ zaja elől, jó helyen jár! :)” – középkorú pár, 2 nap alapján

Programlehetőségek a szálláson

  • Pecázhattok a halastóban, ha szerencsétek van, finom pontyot foghattok!
  • Csónakázzatok a tavon! A csónakot a szállás díjmentesen biztosítja.
  • A kiépített sütögető helyen bográcsozhattok, süthettek szalonnát.
  • Sétáljatok a szállás környékén, mezők mellett, a Bárdi-patak mentén! Ha hoztok magatokkal biciklit, akkor pedig pattanjatok nyeregbe és irány a Zselic!
Terasz és saját stég

Ezt a 3 helyet még mindenképpen keressétek fel a közelben!

Katica Tanya Élményközpont, Patca

Több, mint 100 játszó alkalmatosság vár az élményparadicsomban, amit a gyerekes családok imádnak. Van gokart pálya, állatsimogató, 4 féle trambulin, óriás bolyongó, és még sorolhatnánk. Az egyik előnye, hogy rossz időben is kiváló program, mert beltéri játékok is vannak. 

Szarvasfarm, Bőszénfa

Autóval egy félóra a híres bőszénfai Szarvasfarm, ahol simogathattok szarvasokat, vagy etethettek őzeket. A farmon gímszarvasok, vaddisznók, őzek, muflonok, dámvadak élnek, és egy trófeakiállítás is helyet kapott. A szarvasfarm 1300 hektáron terül el – érdemes rászánni pár órát!

Zsippó Madár- és Élménypark, Bárdudvarnok

5-6 kilométerre a szállástól több, mint 100 féle madárfajt tekinthettek meg, például pávákat, papagájokat, vagy különböző galambokat, hogy csak egy néhányat említsünk. A parkban sportpálya és kilátó is helyet kapott. 

A lehetőségek persze ennyivel nem fogynak ki; a szállás közelében van például a Kassai Lajos lovasíjász központ vagy a kardosfai csillagvizsgáló is. És persze ne felejtsük el Kaposvárt, ami csupán 10 km-re fekszik a szállástól. Kaposváron pedig minden van, kulturális programoktól kezdve a fedett élményfürdőig.

Az Őze Tó és Faház kimeríti a romantikus vízparti szállás fogalmát! Fedezzétek fel a béke szigetét, meneküljetek el a természetbe, csak a tiétek lesz a terep. A szállás április 1. és december 15. között foglalható. Foglaljatok itt! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
73%
Imádom
Imádom
27%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%