VárosnézésekCsaládi kiruccanásÍzkalandŐszi élményszüretWellness + Hotelek

Programok az őszi szünetre – Hotel Pangea és a Nyíregyházi Állatpark

1 perces olvasási idő

Idén 9 napos őszi szünetnek örülhetnek a diákok, hiszen az utolsó tanítási nap 2019. október 25. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap pedig november 4. (hétfő) lesz. Mivel ebben az időszakban 2 hétvége és a november 1-ji hosszú hétvége is benne van, bőven lesz lehetőség családi programokat, több napos kirándulásokat szervezni. Hogy hova? Például Nyíregyházára, ahol a Pangea Hotel az állatpark részeként várja a családokat.

Hotel Pangea és a Nyíregyházi Állatpark

Gyerekek a Nyíregyházi Álaltparkban

Irány Nyíregyháza! Állatkert és hotel egy helyen

Tudtátok, hogy a Nyíregyházi Állatpark 2018-ban elnyerte az Európa legjobb állatkertje címet? A 30 hektáros területen található állatparkban közel 5000 állat él, köztük olyan különleges fajok, mint a fehér tigris, a nyugati síkvidéki gorilla vagy az indiai orrszarvú.

Hotel Pangea és a Nyíregyházi Állatpark

Az állatparkban földrészenkénti csoportosításban élnek az állatok, található itt Sarkvidék, Ausztrália, Zöld Piramis Ázsia és Indonézia élővilágával és egy hatalmas Ócenárium is. Utóbbi Földünk tengereinek és óceánjainak állat- és növényvilágát mutatja be a trópusi korallok halaitól a homokpadi tigriscápáig. Lenyűgöző látvány!

TIPP: Az 500.000 literes akváriumban igazi kuriózum az üvegfolyosó, amelyben testközelből figyelhetjük meg a halak és cápák életét.

A nyíregyházi Állatparkban lehetőség van fókashow vagy papagájbemutató megtekintésére is. A legnagyobb érdeklődést pedig a maki erdő övezi, ahol a bátrabb vendégek félmajmok között sétálhatnak.

Kíváncsi vagy, hogy telik egy napja az elefántgondozónak? >> Magyarország legmenőbb munkái – Vadász Gábor állatgondozó 

 

Pangea Hotel – szálloda az állatparkban

Akik jártak korábban a Nyíregyházi Állatparkban, valószínűleg meg tudják erősíteni, hogy egy nap nem elég a földrészek felfedezésére. A kisgyerekes családok esetén ez hatványozottan igaz, hiszen a délutáni alvás kettévághatja a napi programot. Hiába fizettük ki a teljes belépőjegyárat, ha a gyerek végigalussza az állatkertet. De van megoldás! A Pangea Hotel a Nyíregyházi Állatpark területén található és közvetlen átjárást biztosít az állatokhoz. Így akár egy hétvége alatt is felfedezhető a park, akár több megszakítással is. Jól, hangzik, ugye?

Tovább a hotel oldalára >>

Éljétek át azt a különleges élményt, amikor zsiráfok, cápák, fehér tigrisek és további 5000 állat szomszédságában ébredhet a család! De nem csak az élő állatokkal lehet találkozni a nyíregyházi szállodában: a Pihenő Kert és a Dinó Játszótér földtörténeti utazásra invitálja a felnőtt és gyermek vendégeket egyaránt. A gyerekek testközelből megismerhetik a kihalt állatok és akár közös szelfit is készíthetnek velük.

Hotel Pangea és a Nyíregyházi Állatpark

A hotel bejárata

Töltsétek is az őszi szünetet és szerezzetek minél több közös élményt a családtagokkal!

Hogyan vélekedtek a vendégek a Pangea Hotelben eltöltött időről?

A grátisz félpanziós ellátás pozitív meglepetés volt, a hotel csodás, a személyzet profi hozzáállása lenyűgöző, a design varázslatos, az ételek finomak és változatosak voltak. Nagy kár, hogy a díszpárnahuzatot nem árulják a recepción, biztosan vettem volna 🙂

Szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet fiatal, kedves, segítőkész, a hotel gyönyörű, igazán különleges élményt nyújtott. Az állatparkba korlátlanul bemehettünk, ami nagy előny volt, mert hatalmas, egy nap alatt nem is lehet körbeérni. A parkoló mögött közvetlenül már láttuk a zsiráfokat, fantasztikus élmény 🙂

„Csendes, természetközeli szálláshely, design. Látszik, hogy van benne ötlet. Gyermekközpontú, és tényleg olyan érzése van az embernek, mintha safarin lenne!

Hotel Pangea és a Nyíregyházi Állatpark

Még több látnivaló és program Nyíregyházán:

Aquarius Élményfürdő

További részletek és szállásfoglalás a szallas.hu oldalán >>

(Fotók: Nyíregyházi Állatpark, Hotel Pangea, szallas.hu)

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%