Tippek utazáshozBarátokkalProgramok hétvégére

Menyasszonyok figyelem! Felejthetetlen lánybúcsú-programok

2 perces olvasási idő

Ha nyár, akkor esküvőszezon! Ez pedig azt is jelenti, hogy közeleg a lánybúcsú szezon is, a menyasszony utolsó bulija hajadonként. Persze nem mindenki kedveli a féktelen partikat, vannak, akik például a nyugodtabb összejöveteleket részesítik előnyben.

A jó szervező tudja, hogy ez a menyasszonyról szól, így a programnak is az ő személyiségéhez, hobbijához kell igazodnia. Ennek fényében segítünk most szétnézni, milyen lehetőségeink vannak, ha kreatív, csapatépítő, vagy éppen lazulós-kényeztetős programmal szeretnénk megajándékozni a leendő arát!

lánybúcsú programok és szállástippek

Lánybúcsú programok és szállástippek

1. Wellness hétvége a barátnőkkel

Ha nyugisabb programot szeretnétek, akkor ez az egyik legjobb döntés, mert így a menyasszony kipihenheti magát, szépülhet, és feltöltődhet a nagy napra. Arról nem is beszélve, hogy a barátnők is imádni fogják, hiszen ki ne szeretne mindenféle wellness szolgáltatások közepette lazulni egy csodás hotelben? Jacuzzizás vagy masszázs közepette nem csak kikapcsolódni lehet remekül, de pletykálni és lelkizni is. Frissen, üdén fogtok hazatérni – ha mindenki meg tudja oldani, hogy egy hétvégére kiszakadjon a mókuskerékből, akkor szervezzetek egy ilyen csajos wellness hétvégét!

lánybúcsú programok és szállástippek

Szállástipp wellness hétvégéhez:

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom ****

Ebben a négycsillagos szállodában külön befizethetünk 1, vagy akár 2 napos lánybúcsú csomagra is. Ehhez jár lakosztály, welcome drink, fél órás aromamasszázs a menyasszonynak, korlátlan italfogyasztás az érkezés napján éjfélig, lánybúcsú oklevél, ajándék tiara, távozáskor pedig késői kijelentkezés. A wellness-részlegen találunk vízi és szaunavilágot, fitness termet, illetve szépítő, relaxáló kezeléseket. És ha a mézes-sós szauna szeánsz nem hangzik elég meggyőzően, akkor választhatunk kézműves foglalkozásokat vagy sportprogramokat is.

2. Borkóstoló túra és piknik

Ha szeretitek a gasztronómiát, azon belül is a finom borokat, hozzatok össze egy borkóstolót! Választhatunk valami kellemes, vidéki borszállodát, például Eger, a Mecsek vagy a Badacsony közelében. Ezeken a helyeken egyrészt a csodás környék önmagában megér egy kiruccanást, másrészt jó eséllyel szerveznek különféle boros programokat, például fröccsfesztivált a nyár folyamán. A borkóstolót össze lehet kötni finom lakomákkal egy-egy hangulatos vendéglőben, vagy ha még kötetlenebb és különlegesebb élményre vágytok, akkor irány a legközelebbi park, és piknikezzetek egyet a természetben! A jó hangulat –már csak a bor miatt is– garantált.

lánybúcsú programok és szállástippek

Szállástipp borkóstolóhoz: Erla Villa Boutique Hotel Eger

Lánybúcsú- és felnőttbarát szálloda Eger belvárosában! Ha szeretnénk, elintézhető, hogy akár az egész házat lezárják nekünk, és igénybe vehetjük a rendezvénytermet is. A wellness pihenés után fodrászok és sminkesek állhatnak rendelkezésünkre, hogy profi fotós előtt örökítsük meg az élményt. A kikapcsolódásunk egész biztosan zavartalan lesz, mivel a hotel csak 14 év fölötti vendégeket fogad. A szállodától sétatávolságra van a gyönyörű Dobó tér, ahol számos borétterem közül válogathatunk.

TIPP: Ha Egerben foglaltok szállást, a szépasszonyvölgyi Ködmön Csárda Borétteremben 20 % kedvezményt kaptok az étlapon található a’ la carte ételekből, az Ostorosbor Pincénél pedig 10% kedvezmény jár a borkóstoló programokhoz!

Az összes egri kedvezményes programot itt találjátok >>

3. Személyre szabott szabadulós játék

A lánybúcsúk megszokott része a játék, de az utcai játékok tekintetében nem könnyű olyat kitalálni, ami még nem vált sablonossá. Ezért jó ötlet a szabadulószoba, ami személyre szabott, kreatív csapatjátékban részesít. Eközben jobban összerázódik a csapat, és azok is garantáltan összeismerkednek, akik esetleg még nem találkoztak korábban. Az ilyen játékban a feladatok legalább egy részét személyesen a menyasszonyra szabják, a játék végén pedig csapatfotó készül.  Főként Budapesten találunk ilyen szabadulós játékokat, titokszobákat. Így hát ha interaktív, szórakoztató programra vágytok, akkor nevezzetek be egy ilyenre!

lánybúcsú programok és szállástippek

TIPP: Tudtad? Ha a szállás.hu-n foglaltok lánybúcsúhoz szálláshelyet Gödöllőre, akkor a Lockarium Escape Rooms szabadulószobában 15 % kedvezményt kaptok a belépők árából. Egy nagyobb csapat esetén ez már jelentős összegnek számít!

Gödöllői szálláshelyek lánybúcsúhoz >>

4. Shoppingtúra Parndorfban

Az osztrák határtól csupán fél órára, közvetlenül az A4-es autópálya mellett találjuk a Parndorf Fashion Outlet bevásárlókomplexumot, ami a lehető legjobb helyszín egy kiadós, csajos shoppingtúrához. Több mint 70 üzlet áll rendelkezésünkre, és az exkluzív márkáktól a pénztárcabarát termékekig és kávézókig minden van, csak győzzétek végigjárni a hatalmas területet! Garantáltan szuper cuccokkal fogtok gazdagodni, ráadásul a különleges homlokzatú üzletházak és fedett folyosók révén mindezt különleges környezetben tehetitek.

Szállásokat Parndorf közelében, Győrben itt találtok >>

TIPP: Foglaljatok Győrben, és 10% kedvezmény kaptok a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdőbe! >>

lánybúcsú programok és szállástippek

Parndorftól pedig csak egy fél óra Bécs, ha továbbra is exkluzív környezetben szeretnétek szórakozni! Üljetek be az elegáns Central Café kávéházba, vagy ha kedvelitek a művészeteket, látogassátok meg a lenyűgöző Belvedere palotát!

Szálláshelyek Bécsben >>

5. Horvátországi strandolás a legközelebbi parton

Nem is kell olyan sokat utaznunk, ha szeretnénk egy hétvégét az Adrián eltölteni. A magyar-horvát határtól bő 3 óra alatt eljuthatunk az egyik legközelebbi és legklasszabb tengerparti városba, Opatijába, vagyis Abbáziába. Ez Horvátország egyik legelőkelőbb városa, tele 19. századi, szecessziós stílusú Habsburg villákkal és luxus szállodákkal. A legjobban felszerelt strand a Slatina, ami egyben a város legnagyobb strandja is. Könnyen és gyorsan megközelíthető Magyarországról, tökéletes egy közeli nyaraláshoz vagy lánybúcsú helyszínhez!

lánybúcsú programok és szállástippek
Opatija

6. Közös fotózás

Próbáljátok ki, milyen modellnek lenni, és vegyetek részt profi fotózáson! Általában befizethetünk kiscsoportos fotózásra, fél órásra, 1 órásra vagy akár még hosszabbra, stúdiótól függően. Ami biztos, az az, hogy a közös pózolás jó móka, és később is klassz emlék lesz visszanézegetni az elkészült képeket. Kellékeket és igény szerint sminkest-fodrászt is biztosítanak, hogy mindenképp a legjobb formánkban kapjanak lencsevégre. A nagyobb városokban találunk ilyenre lehetőséget, mint például Budapesten, de ha az ország másik fele esik közelebb, akkor többek közt Debrecenben is több stúdió közül válogathatunk.

lánybúcsú programok és szállástippek

Szállástipp Debrecenben:

Hotel Lycium Debrecen ****

A Hotel Lycium 87 szobával és 4 apartmannal várja a vendégeket, Debrecen gyönyörű központjában. A szálloda felső szintjén wellness részleget találunk, úszó- és merülőmedencével, jacuzzival, különféle szaunákkal, fitness gépekkel és szoláriummal. Közvetlen a közelben a főtér, a Nagytemplom, illetve a Kölcsey Art Kávézó is. A szállóvendégek ráadásul kedvezményes belépőre jogosultak a debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe! Ha a debreceni nyüzsgő éjszakát szeretnétek felfedezni, vagy csak a környéken programozni, akkor nem kell tovább szállást keresgélnetek!

Debrecen pezsgő éjszakai élettel és számos klassz programmal vár – ne felejtsétek el megnézni, milyen kedvezményeket kaphattok, ha ide foglaltok szállást! >>

+ 1 tipp a kényelmesebbeknek: Csokoládékóstolás

Nem igazán szerettek sütni-főzi, csak a már elkészült finomságokat elfogyasztani? Üdv a klubban! Javasoljuk a csokoládétúrát, például a nagytarcsai Csokoládé Múzeumban, ahol előzetes időpont egyeztetés után megtekinthetjük a csokoládé kiállítást, és kóstoláson is részt vehetünk. Édesszájúaknak kiváló program, a nem édesszájúaknak pedig a helyszínen fog megjönni az étvágya. Vagy ellátogathatunk a budapesti Szamos Csokoládé Múzeumba is, ahol a kakaó őshazájába kalauzolnak minket.

TIPP: Ha Budapesten foglaltok szállást, minden látogatónak ajándék termék jár a Szamos Csokololádé Múzeumtól!

A legjobb hotelek egy felejthetetlen lánybúcsú bulihoz

Bükkös Hotel & Spa Szentendre ****

Bükkös Hotel & Spa Szentendre ****

Aura Hotel Balatonfüred ****

Aura Hotel Balatonfüred ****

RQ Boutique&Unique Hotel Győr ****+superior

RQ Boutique&Unique Hotel Győr ****+superior

Jankovich Kúria Wellness Hotel Rácalmás ****

Jankovich Kúria Wellness Hotel Rácalmás ****

Duna Relax & Event Hotel Ráckeve ****

Super Week nyárindító wellness
Duna Relax & Event Hotel Ráckeve ****

Máshol kerestek szállást a bulihoz? Nálunk biztosan találtok >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%