Wellness + HotelekBarátokkalCsaládi kiruccanásNyári vakáció

Sportos hotelek az aktív kikapcsolódáshoz

1 perces olvasási idő
darabos

Ki mondta, hogy egy wellnesshétvége csak pihenésből és lazításból állhat? Az aktív tevékenységek, például a sportolás ugyanúgy hozzájárulhat a feltöltődéshez, sőt valaki kifejezetten azért utazik el, hogy hódolhasson sportos szenvedélyeinek. A következő sportos hotelek mindegyike többféle szolgáltatással igyekszik a vendégek kedvében jári, legyen az fitness, golf, úszás vagy vitorlázás.

darabos

Sportos hotelek Magyarországon

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár *****

Bükfürdő ötcsillagos szállodájában mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő aktív elfoglaltságot. A portolni vágyó vendégek számára a hotel a legmodernebb kardio- és fitneszgépekkel felszerelt edzőtermet, bowlingpályát, squashpályát és két teniszpályát kínál, valamint a környéken lehetőség van nordic walkingra, kerékpározásra és lovaglásra.

Tovább a hotel oldalára >>

sportos hotelek
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár *****

Greenfield Hotel Golf & Spa Bükfürdő ****+superior

A hotel mellett helyezkedik el Európa egyik legszebb 18-lyukú / 72 par fokozatú golfpályája, a Birdland Golf & Country Club, ahol gyönyörű természeti környezetben, tavakkal és nyárfákkal övezve hódolhatnak a golf szerelmesei szenvedélyüknek. A szállodától mindössze 200 méterre lévő pálya speciális kedvezményeket kínál a szállóvendégek részére. A golf mellett fitness, asztalitenisz, uszoda és kerékpárkölcsönzés áll a vendégek rendelkezésére.

Tovább a hotel oldalára >>

sportos hotelek
Greenfield Hotel Golf & Spa Bükfürdő ****+superior

Hotel Wellamarin Zamárdi ****+superior

A Balaton-parti szállodában nem lehet unatkozni! A Bohém Bowling Caféban két sávos bowlingpálya várja a tarolni vágyókat, míg a foci szerelmesei a csocsóasztalokon “rúghatják” a labdát vagy az X-Boxok által teremtett virtuális játéktéren szórakozhatnak. Sportosabb elfoglaltsághoz igénybe vehetők a Fregatt fitneszterem kondicionáló és kardio gépei, valamint a Squash pálya. És aki inkább vízre szállna (pl. egy vitorlás fedélzetén), itt azt is megteheti!

Tovább a hotel oldalára >>

sportos hotelek
Hotel Wellamarin Zamárdi ****+superior

JUFA Vulkán Fürdő Resort Celldömölk****

A celldömölki sport és wellness resort télen-nyáron számtalan lehetőséget kínál a pihenésre vágyóknak, sportkedvelőknek és a családoknak. Fitnessterem, sportpálya, tenisz és asztalitenisz, uszoda és minigolf várja a vendégeket.  Túralehetőségekért sem kell messzire menni, a hoteltől 1 km távolságra remek kirándulóhelyek vannak.

Tovább a hotel oldalára >>

sportos hotelek
JUFA Vulkán Fürdő Resort Celldömölk ****

Zala Springs Golf Resort Zalacsány

Újabb golfparadicsom, ezúttal Zala megyében! Közép-Európa egyik legszebb versenypályája található Zalacsányon, a Zala Springs Golf Resortban. A 160 hektáron elterülő 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított 18 szakaszos championship golfpálya USGA szabványoknak megfelelően épült, így alkalmas arra, hogy nemzetközi, világszínvonalú versenyeknek is otthont adjon. A pálya gyönyörűen illeszkedik a festői Zala-völgybe, környezetében szőlők, a toszkán tájat idéző lankás domboldalak és tavak találhatók.

További információk a szállodáról >>

sportos hotelek
Zala Springs Golf Resort Zalacsány

VVSI Sport Hotel Gárdony***

A Velencei-tó közelsége már önmagában rengeteg sportolási lehetőséget rejt, de a hotelben is találni remek tevékenységeket. A VVSI Sport Hotel közvetlen szomszédságában található egy jól felszerelt tornacsarnok, amely kiválóan alkalmas edzések, sportrendezvények megtartására. Emellett a szálloda sokféle színes szolgáltatást kínál vendégeinek, mint például privát strand, kerékpárkölcsönzés, kajakozás, kenutúra, sárkányhajózás, vitorlázás, sporteszköz-bérlés, strandröplabda, konditerem-használat, street work out park.

TIPP: Családok aktív hétvégi pihenésének kiegészítésére ajánlott a tó körüli kiépített kerékpárút.

milyen típusú utazó vagy
VVSI Sport Hotel Gárdony ***

Hotel Makár Sport & Wellness Pécs ****

A sportbarát szálláshely családoknak, baráti társaságoknak és pároknak is egyaránt ideális. A hotelben fedett és szabadtéri teniszpályák, squashpályák, fitneszterem található, emellett aerobik és aqua fitnesz is várja a mozgásra vágyó vendégeket.

Tovább a hotel oldalára >>

sportos hotelek
Hotel Makár Sport & Wellness Pécs ****
milyen típusú utazó vagy

Még több sportos hotelt is megnéznél?

A szallas.hu oldalán bőven találsz ajánlatot >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
100%