Wellness + HotelekCsaládi kiruccanás

Szállás gyerekszemmel – nyerj családi wellness hétvégét!

2 perces olvasási idő

A Te gyereked is nagydumás és megvan mindenről a véleménye? Szívesen megosztja nyári élményeit az óvodában, iskolában és nem ijed meg a kamerától sem? Itt a lehetőség, hogy megcsillogtassa tudását ország-világ előtt! Ráadásul most a legjobb aranyköpéseivel az egész család jól járhat, hiszen a szallas.hu „Szállás gyerekszemmel” nyereményjátékával wellness hétvégét nyerhettek a Kolping Hotelbe, a sümegi Hotel Kapitányba vagy az ország egyetlen állatkerti szállodájába, a nyíregyházi Pangeába!

Mutatjuk a részleteket!

Kolping Hotel Spa & Family Resort ****Alsópáhok 

Minden kisgyerekes család álma, hogy egyszer eljusson az alsópáhoki Kolping Hotelbe, ahol nem csak gyereknek, hanem felnőttnek is jó lenni. A négycsillagos szálloda családi élményközpontjában beltéri és kültéri játékok, szórakoztató és fejlesztő programok garantálják a tartalmas vakációt.

A nyaralás alatt 20-30 családi- és gyerekprogram zajlik a 10 hektáros parkban, amelyeket egy egész csapatnyi animátor koordinál. A legkisebbeket ringató és babaúszó foglalkozások, menő manó torna és sünizene várja, az ovisoknak kifejezetten nekik való kézműveskedéssel és játékokkal készülnek a szervezők. A Kolping Hotelben a tinédzserek sem fognak unatkozni nekik kódfejtő játékok, vidám vetélkedők és izgalmas sportversenyek (pl. léghoki, íjászat) állnak rendelkezésre (kütyük nélkül). Esténként szórakoztató előadások, koncertek, bohócműsor vagy bűvész varázsolja el a publikumot.

És mit csinálnak eközben a szülők? Pihennek! A családbarát hotelben lehetőség van gyerekfelügyeletre, 1-3 év között napi 3 órában, 3 év felett napi 8 órában állnak rendelkezésre a kollégák. Mindeközben a szülőknek nincs más dolguk, mint hátra dőlni és élvezni a wellnesshotel minden kényelmét.

Ha szeretnéd kipróbálni, milyen egy igazi családbarát nyaralás, foglalj szállást az alsópáhoki Kolping Hotelbe! >>

Hotel Kapitány Sümeg****+superior

Igazi időutazásra hív a Hotel Kapitány, amely a Balatontól mindössze 20 km-re, a Sümegi Vár alatt várja a középkor és a wellness szerelmeseit. A megszokott gyerekprogramok mellett a sümegi hotelben a gyerekek, és természetesen az egész család egy „időutazás” részesei lehetnek, hiszen maga a környezet (Sümegi Vár, kiállítások, múzeumok, az egész I. Történelmi Élménypark) ezt a középkori miliőt sugallják.

A gyerekek aktívan részt vehetnek a lovagi torna bemutatókon, lehetőség van jelmezkölcsönzésre, beöltözhetnek lovagnak vagy várúrnőnek, és szerepelhetnek a műsorban! Sümegen még a játszótér is középkori játékokkal van tele, közvetlen a játszótér mellett van felállítva korabeli mintára egy török ostromtábor, ágyúkkal, hajítógépekkel… Fent a várban is számos olyan kiállítás és program várja a gyerekeket, melyek még közelebb hozzák a történelem ezen korszakát. Lehet íjászkodni, vannak solymászbemutatók, állatsimogató, középkori étterem a várban, kínzókamra, éléskamra, pónilovaglás.

A programok mellett a szálloda extra gyerekszolgáltatásat is kínál: nagy családi szobák, vagy kétlégterű apartmanok, külső-belső gyerekmedencék csúszdával, gyerekfelügyelet, tematikus heti programok (kézműves- és sportfoglalkozásokkal, minidiscoval) állnak a családok rendelkezésére. Kikapcsolódás a felnőtt vendégeknek is jár, májustól októberig 2 várpanorámás kültéri medence, míg a galériás medencetérben 5 beltéri medence, infra és finn szauna, valamint gőzkabin található.

Legyél részese a középkori hangulatnak és válaszd nyáron is a Hotel Kapitányt! >>

Hotel Pangea Nyíregyháza

Kíváncsi vagy, milyen lehet az oroszlánok hangjára ébredni? A gyereket érdekli a dinoszauroszok világa, de még soha nem volt alkalom életnagyságban látni (és megsimogatni) a különleges állatokat? A nyíregyházi Hotel Pangeában erre is van lehetőség!

Az ország egyetlen állatkerti szállodájából korlátlan átjárással látogatható a Nyíregyházi Állatpark, így naponta akár több alkalommal is találkozhattok az elefántokkal, tigrisekkel vagy az Ócenárium hatalmas cápáival. A hotel teraszán kapott helyet a hatalmas szabadtéri dinópark, ahol bárki megismerkedhet közelebbről is a már kihalt állatokkal. Sőt, akár az ebédet is elfogyaszthatjátok a T-rexek társaságában.

Állatian bőséges büféreggeli, korlátlan belépés a Sóstó Zooba és 38 állatokról elnevezett szoba várja a vendégeket a Hotel Pangeában. Kell ennél „állatibb” élmény ezen a nyáron?

A „Szállás gyerekszemmel” nyereményjáték keretében most Te is megnyerheted a családi wellness hétvégét a Pangeába! Tovább a nyíregyházi hotel oldalára >>

A „Szállás gyerekszemmel” nyereményjátékról:

Kövess minket Instagramon, készíts videót, és nyerj wellness hétvégét a családnak!

Mit kell tenned?

  1. Kövesd a szallashu -t Instagramon!
  2. Készíts rövid videót gyermekedről, amelyben egy általatok választott szálláshelyről mesél!
  3. Végül töltsd fel a videót nyilvános Insta és Facebook oldalatokra #szállásgyerekszemmel és #szallashu hashtagekkel!
Szallashu instagram

3 nyertest sorsolunk, akik családi wellness pihenést nyernek:

  • Szallas.hu-díjas: Zsűri által választott legjobb videó a Kolping Hotel – Bobóország-ba nyer családi wellness pihenést (2 felnőtt, 2 gyermek – 2 éjszakás, félpanziós)
  • Szallas.hu különdíjas: Zsűri által választott különdíjas videó a sümegi Hotel Kapitány Wellness hotelbe nyer családi wellness hétvégét
  • Közönségdíjas: A legtöbb lájkot szerző videós komment gazdája pedig a Pangea Hotel-ben tölthet el családjával egy wellness pihenést.

A játék időtartama: 2019.08.01. – 2019.08.27.

Eredményhirdetés: 2019. szeptember 4.

Még több programtipp itt – Családi nyaralás – Szülők a fedélzeten >>

Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%