Kedvenc szállásokRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásToplisták

Nívós szállások, ha valami különlegesre vágysz

1 perces olvasási idő
Nívós szállások: Vidéki Porta Herend hálószoba
Vidéki Porta Herend

Mi lehet a legfőbb szempont a szállásfoglalásnál? Az ár és elhelyezkedés szinte mindenkinek alapkövetelmény, de mégis vannak esetek, amikor inkább a stílusos berendezés és egyedi hangulat számít. Ha Te is az utóbbiak táborát erősíted, most érdemes figyelned: nívós szállások következnek Mezőtúrtól Hegyhátszentjakabig.

Nívós szállások Magyarországon

Hercegasszony Birtok Mezőtúr

A 30-as évek nemesi életének hangulatát idézi meg a mezőtúrti Hercegasszony Birtok, amely közvetlenül a Körös partján, festői környezetben található. A szálláshely 17 szobával, étteremmel és wellness részleggel rendelkezik. Gyerekeknek 4 éves korig ingyenes a szállás, emellett szívesen látnak kutyákat és macskákat is.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Levendula Hotel Algyő***+superior

A Levendula Hotel a tradíciók és a modernitás házasságából született, hiszen a letisztult épület modern szobákat rejt, ugyanakkor a díszítő elemek, az apró finom kiegészítők régi korokat idéznek. Az algyői hotel bababarát szálláshely és 6 éves korig ingyenes!

Tovább a szálláshely oldalára >>

Erdei Kisház Noszvaj

Nehéz eldönteni, hogy télen vagy nyáron szebb Noszvaj és környéke, hiszen az erdei környezet minden évszakban csodákat rejt. Itt bújik meg az Erdei Kisház, amely nevéhez méltóan valóban kicsi: csupán 10 férőhelyes, így ideális hely az elvonulásra, a meghitt romantikus pihenésre.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Öreghegyi Apartmanok Vidornyalak

A Vidornya-patak völgyében elterülő birtokon összesen 14 apartman várja a vendégeket. Vidéki környezet, stílusos berendezés, amely ideális lehet családoknak, idősebbeknek és azoknak is, akik szívesen elvonulnának a világ zaja elől.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Nád a házam teteje Békésszentandrás

A közvetlen vízparti fekvésű, nádfedeles ház 4 szobával, parkosított kerttel, játszótérrel és medencével igazi paradicsom a kisgyerekes családok és a baráti társaságok számára is. A 25 méteres vízparton saját fedett stég, ingyenes csónak- és kenuhasználati lehetőség is van. Érdemes kipróbálni!

Tovább a szálláshely oldalára >>

Hanga Vendégház Parád

Gyönyörű hegyvidéki panorámára, a Kékestető és a Bükk sziluettjének látványára ébredhetünk a parádi Hanga Vendégházban. A 14 férőhelyes szálláshely szobái helyi készítésű egyedi fabútorokkal rusztikus stílusban vannak berendezve, melyek mindegyike saját fürdőszobával, különálló wc helyiséggel és balkonnal rendelkezik.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Ribiszke Vendégház Alsópetény

A Prónay-kastélytól 50 méterre fekszik a 2018-ban nyílt Ribiszke Vendégház. Az ízlésesen berendezett 2 db kétszemélyes apartman mellett egy közösségi tér is kialakításra került, ahol akár 18 fő is összejöhet egy beszélgetésre, céges összetartásra, tréningre vagy akár egy közös főzésre is.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Vidéki Porta Herend

A herendi szálláshely a Provance-Vintage stílus jegyében került kialakításra. A berendezést régi, kézzel készült bútorok alkotják, melyek mind egyedileg lettek restaurálva, felújítva. A portán négy különböző berendezésű szoba, összesen 8 férőhely található. A Herendi Porcelánmanufaktúra meglátogatása pedig kihagyhatatlan program!

Tovább a szálláshely oldalára >>

Tulipános Porta és Vendégház Dinnyés

A Velencei-tó közelében, mégis távol a strandolók zajától fekszik a Tulipános Porta, amely egy közel 100 éves parasztház felújításából jött létre. A romantikus hangulatú apartman egy szobával rendelkezik, ezért családoknak kifejezetten ideális választás lehet.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Őrségi Csónakház Hegyhátszentjakab

Az Őrség szívében, a Vadása-tó mellett bújik meg a különleges hangulatú Csónakház, amelynek minden részletében visszaköszön a víz közelsége. A berendezési tárgyak kiválasztása közben a tulajdonosok nagy figyelmet fordítottak a kényelem és praktikum ötvözésére, kiváló minőségű matracok, designszobák, teljesen felszerelt konyha fogadja a betérőket.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Még több stílusos szálláshelyet keresel? Nézz körül a szallas.hu kínálatában >>

(fotók: szallas.hu)


Szívesen megnéznéd további nívós szállások listáját? >> 7 stílusos szálláshely


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%