9.9
Vidéki vendégségBarátokkalRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódás

Mesés házikók a vadregényes Bükk vidék peremén ‒ Szépasszonyvölgy Cottages

1 perces olvasási idő

A festői szépségű Észak-Magyarországon keresve sem bukkanhatnál bájosabb szálláshelyre, mint a Szépasszonyvölgy Cottages, melynek kertkapuján túl Eger legkiválóbb borospincéi, izgalmas kulturális programjai és zseniális éttermei sorakoznak. Ám, ha nem vonz a hétvégi pezsgés, akkor a csendesebb hétköznapokon remek lehetőség nyílik egy kis elvonulásra ezen a madárdalos, privát jakuzzis szálláson, melybe biztosan egyből beleszeretsz majd! Mutatjuk, miért!

Romantikus pillanatokhoz és baráti lazításokhoz

Két mesebeli, klímával felszerelt, panorámás házikó magasodik az Eger szívében meghúzódó Szépasszonyvölgytől pár lépésnyire, melyek utánozhatatlan vidéki hangulatukkal ideálisak lesznek a romantikus kikapcsolódáshoz vagy a baráti nyaralásokhoz. Ez a Szépasszonyvölgy Cottages, melynek privát telkeit szükség esetén össze is lehet nyitni, így akár 12 főre is tervezheted az utazást. 

Mesés házikók a vadregényes Bükk vidék peremén ‒ Szépasszonyvölgy Cottages
Egri Bikavér Cottage

Az Egri Bikavér Cottage férfias, határozott vonalai eleganciát, míg a lágy, pasztellszínekbe öltözött Egri Csillag Cottage nőies kifinomultságot sugároz, melyek remekül kiegészítik egymást. A galériás belső terekben három szinten osztozik a két ‒ nagyméretű és különleges franciaággyal ellátott ‒ pompás hálószoba, melyet a földszinti, kényelmes kanapé tesz teljessé. 

Otthonos és kiválóan felszerelt

A vendégszerető tulajdonosok mindenre gondoltak, így az otthon kényelme köszön vissza a jól felszerelt, nagyjából 50 négyzetméteres kuckókban, melyek meghitt légkört és harmóniát árasztanak. A praktikus konyhában mindent megtalálsz, amire csak szükség lehet. A sokak által kedvelt kotyogósnak vagy a Nespresso kávégépnek (és persze az előre bekészített kapszuláknak) hála pedig egy finom feketével nyithatod a napot! 

Apropó napindítás! Nincs is jobb egy bőségesen megrakott kosárkánál, melyet pirkadat után a küszöbödre tesznek és, ami színültig van töltve termelő finomságokkal, langyos pékáruval, friss tejjel, egészséges gyümölcslével, szezonálisan készített házi sajttal vagy selymesen sima mézzel. Kérjétek bátran – akár több napra is – a 4 fős reggeliző kosarat, amitől biztosan nem maradtok éhesek

Mesés házikók a vadregényes Bükk vidék peremén ‒ Szépasszonyvölgy Cottages
Bőséges reggeliző kosár

Privát wellness élmények a láthatáron

Az ízléses és stílusos házak egyik legnagyobb vonzereje a teraszon elhelyezett, privát wellness kényeztetést nyújtó, 6 fős kültéri pezsgőfürdő. Itt bármikor átmasszíroztatod a városnézésben megfáradt izmaidat vagy borozgathatsz a csillagok alatt

Azonban a hideg, csípős időben igazi kincset ér az alaposan átmelegítő infraszauna is, mely számos jótékony hatással rendelkezik, így kitűnő szolgálatot tehet az immunrendszer edzésében és a méregtelenítésben is. A Szépasszonyvölgy Cottagesban tett kiadós szaunázás biztosan száműzi az életedből a stresszt és utána garantáltan jobban érzed majd magad!

Mesés házikók a vadregényes Bükk vidék peremén ‒ Szépasszonyvölgy Cottages
Privát wellness élmények

Ha az időjárás kegyes hozzád, akkor érdemes egy szuper könyvvel a hónod alatt belehuppanni a kerti függőágyba vagy hintába. Akár lengőtekében is bizonyíthatod az ügyességed a jó levegőn!

Nyugalom és pezsgés egy helyen

Hétvégéken és a forró nyári napokon szédületes koncertek és retró bulik színesítik az egri estéket. Ez tökéletes szórakozási lehetőséget kínál a Szépasszonyvölgy Cottagesban megpihenő baráti társaságok számára. A téli időszakokban és a csendesebb hétköznapokon azonban a nyugalmas kikapcsolódásra vágyók találhatják meg számításaikat ezen a tündéri szálláson. Egy biztos: a borkóstolás minden évszakban megfelelő program lesz! 

Milyen látnivalók lapulnak a környéken?

Mászd meg az Egri Bikavér Cottage ablakából látható Nagy-Eged hegyet, melynek csúcsára kalandos tanösvény vezet fel! Vagy vesd bele magad a városnézésbe, ahol olyan csodák leselkednek rád, mint a múltról suttogó Egri Vár, az élettel teli Dobó tér vagy a csobbanásra csábító Egri Termál- és Strandfürdő

Eger látnivalóiról és rejtett kincseiről bővebben itt olvashatsz >>

Pihenjetek meg az idilli Szépasszonyvölgy Cottagesban, ahol csodás környezet és prémium szolgáltatások teszik varázslatossá a szabadság napjait!

(Képek: Szallas.hu, szvc.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.9
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
10.0

Stílusos és kényelmes berendezés

9.8

Privát wellness

9.9

Bőséges reggeli

Előnyök

  • +Közeli látnivalók
  • +Gyöngyörű kert
  • +Borkóstoló a közelben

Hátrányok

  • -Nem neked ajánljuk, ha télen is inkább nyüzsgésre vágysz.
Megnézem >>