ÍzkalandCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódás

Szeptember végi gasztroprogramok

1 perces olvasási idő

Szeptember utolsó két hétvégéjén érdemes kihasználni a kellemes időt, hiszen számtalan gasztronómiai program közül válogathattok. Ha programot kerestek, olvassatok tovább, hiszen összegyűjtöttünk nektek néhányat.

Szentendrei Jazz- és Borfesztivál

Szeptember 28. és 30. között érdemes Szentendrére látogatni a borok kedvelőinek. A Fő téren, a varázslatos sétálóutcában az egész ország borkínálatát feltérképezhetitek. A kultúra és a gasztronómia ötvöződik a programokban, hiszen borkóstolókon, borvacsorákon, a Borjour mesterkurzusain, borkomédián és tematikus sétákon is részt vehettek. Ha még ez sem lenne elég, hangulatot a jazz koncertek garantálják.

A legjobb szentendrei szállások ide kattintva>>

Kedvezményes szentendrei programajánlatainkat ezen a linken érhetitek el

Debreczeni ZAMAT Pálinka és Pároskolbász Fesztivál

A pálinka kedvelőinek is akad program az ősz első hónapjának végén. Szeptember harmadik hétvégéjén rendezik meg nyolcadik alkalommal a ZAMAT Pálinka és Pároskolbász Fesztivált. Ismert debreceni éttermek különlegességei mellett streetfood ételekkel is várják a gasztronómia szerelmeseit. A jó hangulatról pénteken többek között az Edda, szombaton pedig a Wellhello gondoskodnak.

A legjobb debreceni szállások ide kattintva>>

Kedvezményes debreceni programajánlatainkat ezen a linken érhetitek el

Tapolcai Pisztráng és Borfesztivál

A hónap utolsó hétvégéjén a tapolcai Malom-tó partján is érdemes a környék pincészeteiből származó, badacsonyi borokat és pisztrángot kóstolni. A mediterrán ízek kedvelői sem fognak csalódni, mert akár házi pestós halat is választhattok, de kóstolhattok kakukkfűvel, rozmaringgal, borssal bundázott, tökmagos bundában sült vagy erdélyi módon kukorica darával sült pisztrángot.

A legjobb tapolcai szállások ide kattintva>>

Kedvezményes tapolcai programajánlatainkat ezen a linken érhetitek el

I. Káposzta Kavalkád

Idén első alkalommal rendezik meg a Káposzta Kavalkádot Badacsonylábdihegyen, szeptember 22-én. A káposztás ételek mellett a borok is fontos szerepet kapnak ezen a napon, a helyi borászatok jóvoltából. A főzőverseny mellett családi programokon vehettek a részt, a kicsik pedig ügyességi játékokon, vetélkedőkön próbálhatják ki magukat.

A legjobb badacsonyi szállások ide kattintva>>

Kedvezményes badacsonyi programajánlatainkat ezen a linken érhetitek el

 

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%