9.7
Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Tó közepére épült, mesebeli wellness szálloda: Sziget Hotel****, ahol körülvesz a természet

1 perces olvasási idő

Apró házikók fölött kandikáló templomok és harmatos pázsitszőnyegek ölelik körbe Magyarország egyik legkülönlegesebb és legidillibb hangulatú szálláshelyét, a Nyíregyházán megbújó Sziget Hotelt****.  Utazzatok velünk a Nyírség fővárosába, és ismerjétek meg ezt a páratlan természeti környezetben rejtőző, családias wellness szállodát, ami egy tó közepére épült! 

Létezik egy mesebeli hely a Nyírség fővárosában, ahol a svédasztalos reggelit egy tó kellős közepén, az ébredő természetre nyíló, igézően szép panoráma mellett fogyaszthatjátok el! A Nyíregyháza nyüzsgő forgatagától alig 5 percnyi autóútra fekvő Sziget Hotelben**** a város zajától távol, a természet karjaiban töltődhettek fel. Sétáljatok át a tó felett átívelő, romantikus fahídon, és nézzétek meg közelebbről ezt a lenyűgöző vidéki szálláshelyet!

Tó közepére épült, mesebeli wellness szálloda: Sziget Hotel****, ahol körülvesz a természet
Sziget Hotel Nyíregyháza ****

Családi álomból született hotel

Családi háznak indult, majd 2021-ben 22 szobás, 61 férőhelyes szállodává bővült az egykori Erdélyi Majorból kinőtt négycsillagos Sziget Hotel, ami a röpke idő alatt több rangos díjjal is gazdagodott. Nem is csoda! A szállodaigazgató, Erdélyi Edvárd és családja minden nap azon dolgozik csapatával, hogy a legjobbat nyújtsa a vendégeinek.

A látogatók visszajelzései pedig egyöntetűen pozitívak: a páratlan környezet mellett a tisztaságot, a remek konyát, a színvonalas wellnesst, valamint a szívélyes és kedves kiszolgálást is nagyra értékelik.

Az otthon kényelme hotel minőségben

A barátságos légkörben és az ízlésesen berendezett, modern szobákban egy csapásra otthon érzitek majd magatokat. Az aprólékos odafigyeléssel megálmodott lakóterekben ráadásul valóban mindenki megtalálhatja a számításait. Legyen szó akadálymentesített-, standard-, superior- vagy a családok igényeit kiszolgáló deluxe family szobákról.

Az igényesen kialakított, tágas terekben letisztult design és jól felszerelt környezet gondoskodik a zavartalan pihenésetekről. Ráadásul attól a pillanattól, hogy reggel felébredtek, addig, amíg este a fejetek a párnára hanyatlik, bármikor gyönyörködhettek a környékre nyíló varázslatos panorámában.

Harmóniára hangolt wellness

A lenyűgöző, 85 négyzetméteres wellness részlegben olyan érzésetek lesz majd, mintha a természet beköltözött volna a tető alá. A kőhatású anyagok, a fából készített burkolatok és a víz éltető közelsége, megnyugtató csobogása hamar a harmónia útjára terel benneteket. Ám, ha mindez nem lenne elég, akkor a feszített tükrű élménymedencében merülhettek nyakig a wellness kalandokban. 

Tó közepére épült, mesebeli wellness szálloda: Sziget Hotel****, ahol körülvesz a természet
Minden igényt kielégítő wellness, ahol felhőtlen lesz a kikapcsolódás

A kellemes meleg vízben fürdőzve akár a pezsgőelemek kipróbálása mellett felügyelhetitek a sekély gyermekmedencében lubickoló gyerkőcöket. De, ha szeretnétek, akkor megmártózhattok a lazító masszázst ígérő 5 fős jakuzziban is. 

Egy kiadós finn szaunázás után pedig lágy zene és hangulatfények mellett, pihenőágyakon heverészve kapcsolódhattok ki egy kiváló koktél társaságában. Remekül hangzik, igaz?

Svédasztalos ínyencségek

A fantasztikus wellness világon túl a Sziget Hotel**** zseniális konyhája mellett sem mehetünk el szó nélkül, ami igazi kulináris utazásra csábít. Nyíregyháza egyik legjobb séfje biztosítja, hogy a svédasztalos reggeliken és vacsorákon a legfinomabb falatok kerülhessenek a tányérjaitokra. 

Az ízletes hazai- és a nemzetközi fogásokból az ételérzékenységgel küzdőknek sem kell kimaradni. Hiszen a konyha felkészült a laktóz- és gluténérzékeny, valamint a vegetáriánus vendégek érkezésére is. Sőt! Még a gyerekekre is külön gondoltak a menük kialakításánál. 

Andalgós sétától a békés pecázásig

Asztalbontás után a tóparti ösvényen tehettek meghitt sétát. A festői táj a nap utolsó sugarai mellett gyakran telik meg andalgó párokkal vagy felfrissülésre vágyó családokkal, akik élvezik a friss levegő és a vidéki nyugalom minden pillanatát.

Szép időben vízi biciklik, csónakok ringatóznak a tó víztükrén vagy épp horgászok próbálnak szerencsét a part mentén. Ezeket a programokat persze ti is bármikor kipróbálhatjátok. Hazatérés előtt viszont ne felejtsetek el fotózkodni a gondolával se!

A gyerekbarát szálláshely a programok tekintetében sem feledkezett meg a legkisebbekről. Nekik drótkötélpályát, játékvárat, magaslest, mérleg- és bébihintát felvonulható játszótérrel kedveskednek a házigazdák.  

Felfedezésre váró látnivalók: A Nyíregyházi Állatpark, az Aquarius Élmény- és Parkfürdő, valamint a Sóstói Múzeumfalu mind kedvelt kirándulóhelynek számítanak. Ezeket a programokat feltétlen tervezzétek be, ha ide utaztok!

Így tölts el egy teljes napot a Nyíregyházi Állatparkban! >>

Hangolódjatok rá a tökéletes pihenésre a lenyűgöző Sziget Hotelben****, mert aki egyszer megfordul itt, az garantáltan újra visszatér majd! 

(Képek: Szallas.hu, hotelsziget.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.7
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
9.9

Tisztaság

9.6

Étterem

9.6

Szolgáltatások

Előnyök

  • +Tisztaság
  • +Étterem
  • +Szolgáltatások

Hátrányok

  • -Nem ajánljuk, ha nem szeretnél a várostól messzebb, a természet karjaiban feltöltődni
Megnézem