9.7
Wellness + Hotelek

Tavaszi feltöltődés Hévízen

2 perces olvasási idő

Jön a tavasz, megy a tél, és a ragyogó napsütéssel együtt megérkeznek az év első hosszú hétvégéi is. Ha egy kicsit kipihennétek a távozó ólmos, szürke napokat, akkor irány egy olyan családbarát wellness-szálloda, ahol pénztárcabarát akciókkal és káprázatos programokkal kényeztetnek majd benneteket. A Hotel Európa Fit****superior a tavaszi szünet legjobb választása lehet. Mutatjuk, hogy miért.

Egy szobában a tóval

A lenyűgöző Hévízi-tótól csupán néhány perc sétára található Hotel Európa Fit****superior négycsillagos szállodájában minden a kényelemről és a pihenésről szól. Itt valóban a vendég a király, és ez nemcsak a szakmailag felkészült személyzetnek köszönhető, hanem a nemrégiben újjászületett külső és belső tereknek is, amelyekben a finom szín- és anyagválasztásoknak köszönhetően fejedelmien érezhetitek magatokat. 

Tavaszi feltöltődés Hévízen - Hotel Európa Fit
Hotel Európa Fit Hévíz ****+superior

Ráadásul a hotel több mint 230 szobájának újragondolásakor a tervezők nemcsak az otthonosság érzetét tartották szem előtt, hanem arra is törekedtek, hogy a mesebeli tó ihlette természetet is megidézzék a dizájnnal. Így fedezhetitek fel például a víz türkiz színét a kényelmes, standard és superior kétágyas szobákban, vagy a hullámok mintáját a modern deluxe és deluxe plus szobákban.

Az exkluzív lakosztályok  különleges és üde floráriumai pedig egy cseppnyi igazi természetet csempésznek ezekbe a luxust árasztó szobákba. 

Válasszátok bármelyiket, a kilátásról sehol sem kell lemondanotok, mert ebben a szállodában minden szoba erkélyes. Ha pedig a márciusi hosszú hétvégéken vagy a tavaszi szünetben egy deluxe szobát néztek ki a pihenésre, akkor még kedvezményt is jár majd az árából.

Wellness, amíg a szem ellát

A tóból nemcsak a szobákon keresztül kaphattok ízelítőt, hanem a wellnessrészlegen is. Mivel a hotelnak saját termálkútja is van, így a hévízi gyógyvízben itt is megmártózhattok. A beltéri és kültéri gyógymedencéken kívül csobbanhattok a beltéri élménymedencében a kellemes vízű úszómedencében is. Ha a gőz és a forróság szerelmesei vagytok, akkor pedig irány a kétszintes szaunavilág.

Generációk találkozása

A Hotel Európa Fit****superior az a szálloda, ahol a nagyszülőktől az unokákig mindenki jól érezheti magát. Így ha a nagyszülőkkel pihennétek, itt az is megvalósítható. Programban ugyanis mindhárom generációnak bőven lehet része ebben a szédületes szállodában. 

A hihetetlenül magas színvonalú szolgáltatásaik közül a gyerekeket a Roomli játszóbirodalom fogja lenyűgözni. A tágas, fényes és pasztellszínekbe öltöztetett gyerekparadicsomban nemcsak a kicsik, hanem még a tinik sem fognak unatkozni.

A különböző Xbox- és PS-játékok mellett Sportmanji®, Stem programozható robotjátékok, ‘Digital Adventure Game’, szimulátoros, reflex és rekreációs játékok is várják őket.

Amíg a legkisebbek felhőtlenül szórakoznak a Roomli gyerekbirodalomban, addig a nagyszülők a klasszikus hévízi gyógykúra elemeire épülő gyógyászati kezeléseken vehetnek részt, a szülők pedig különböző kényeztető kezeléseket választva frissíthetik fel magukat. 

Programok és akciók minden mennyiségben

A 2024-es év első hosszú hétvégéjét és a húsvétot is megéri ebben a bámulatos szállodában tölteni. Használjátok ki az erre a két időszakra szóló olyan pénztárcakímélő kedvezményeket, mint a 15% előrefizetési kedvezmény, amelynél ráadásul az előleg mértékét 100%-ról 50%-ra csökkentették, vagy a családi szoba felármentességét. Ráadásul, ha minimum 4 éjszakát foglaltok, akkor további 5%-ot elengednek a szoba árából.

A szobák most nemcsak szuper áron foglalhatók, hanem apró meglepetések is járnak hozzájuk. Az akciós csomagokban 4000 Ft értékű wellnesskupont, üdvözlőitalt és a vacsorához járó italt is találnak a felnőtt vendégek. 

Természetesen a gyerekek sem maradhatnak a tavaszi szünetben ajándék nélkül. Izgalmas kézműves foglalkozások, interaktív gyerekprogramok, mesés foglalkozások, játékos gyerekjóga és tematikus családi élményséták is várják őket.

A minden igényt kielégítő gyerekanimáció az 1848-as forradalom ünnepén és húsvétkor is elérhető lesz, ráadásul időjárásfüggetlen, így garantált a szórakozás. 

Az ünnepek talán mindig a gyerekek számára a legizgalmasabbak. Ezt tartotta szem előtt a Hotel Európa Fit****superior is, amikor olyan programokat szervezett a tavaszi szünet időszakára, mint április 1-jén Zsongi bohóc műsora sok-sok izgalmas trükkel és lufihajtogatással.

Aztán április 2-án Mr. Jaguár, a plüssállat-idomár mutatja majd meg nekik, hogy hogyan kell megszelídíteni a legpuhább kedvenceket, sőt talán még ajándékba is ad majd belőlük. Április 3-án bábos mesejátékot nézhetnek meg a legkisebbek, másnap pedig a a Sztárban Sztár leszek győztesének, Békefi Vikinek a gyerekkoncertjén ugrálhatnak, míg kedvük tartja.

De a kamaszok sem maradnak program nélkül: április 6-án Sajt32 youtuber programján vehetnek majd részt. 

A gyerekbulik mellett a felnőttek sem maradhatnak szórakozás nélkül. A márciusi hosszú hétvégén Király Linda, húsvétkor pedig Király Viktor elképesztő hangjától remegnek majd meg a szálloda ablakai. 

Ha szeretitek a hasatokat, akkor szintén érdemes ebben a két tavaszi csomagban gondolkodnotok. A félpanziós ellátás mellett minden délben ízes hazai levest kóstolhattok, április 5-én este pedig Vomberg Frigyes sztárséf fogásait találjátok majd a vacsoraasztalon.

Ne hagyjátok ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Foglaljatok akár a márciusi hosszú hétvégére, akár húsvétra a Hotel Európa Fit****superior négycsillagos élménykomplexumába, és hagyjátok végre magatok mögött a hosszú telet!

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.7
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
10.0

Programok és akciók

9.8

Exkluzív wellness

9.5

Étterem

9.4

Komfort

9.8

Tisztaság

Előnyök

  • +Programok és akciók
  • +Exkluzív wellness
  • +Étterem
  • +
  • +

Hátrányok

  • -Nem neked ajánljuk, ha inkább kerülnéd a luxust.
Megnézem