Wellness + Hotelek

Játssz velünk, és nyerj egy négycsillagos pihenést a Hotel Európa Fit Hévízben!

1 perces olvasási idő

Pihenjetek a mesebeli Hévízi-tótól egy karnyújtásnyira! Mindehhez válasszatok egy olyan lenyűgöző szállodát, ahol nemcsak ti és a gyerekek, hanem akár még a nagyszülők is jól érezhetik magukat! Nyerjetek egy káprázatos, 2 főre szóló, 2 éjszakás, négycsillagos felfrissülést a Hotel Európa Fit Hévízben!

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 éjszakára szóló szállást 2 főre Standard kétágyas szobában félpanzióval 
  • bőséges büféreggelit és büfévacsorát magyaros és nemzetközi ételekkel, diétás, reform- és ínyenc választékkal, ízletes hazai levest 12.00 – 14.00 óra között (kivéve: 2024.06.16-08.25. között)
  • a wellnessrészleg korlátlan használatát
  • a fürdőköpeny használatát
  • a fitneszterem használatát
  • üdvözlőitalt vagy parkolási lehetőséget

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2024. december 20-ig használható fel, ami alól kivételt képeznek az ünnepek és a kiemelt időszakok, valamint 07.14-08.25. közötti napok.

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Hotel Európa Fit Hévíz 144 000 Ft értékben ajánlott fel pihenést.

 Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik az 144 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2024. április 5.

Miért érdemes a megújult Hotel Európa Fit Hévízt választani?

Süppedős szőnyegek, puha textilek, természet ihlette dizájn és több mint 700 négyzetméternyi vízfelület vár benneteket a nemrégiben kívül-belül új köntöst kapott Hotel Európa Fit káprázatos szállodájában, Hévízen. 

Ebben a fantasztikus hotelben akár három generáció is jól érezheti magát egyszerre. A gyerekeket a vadonatúj, pasztellszínekbe öltöztetett Roomli gyerekbirodalom játéktengere fogja elvarázsolni, ahol a kicsiktől a tinikig mindenki megtalálhatja a korának megfelelő szórakozást. Ráadásul hosszú hétvégéken és ünnepnapokon rengeteg animációs és interaktív programmal kötik le őket.

A felnőtteket a szédületes wellnessrészleg vagy a kétszintes szaunavilág kapcsolhatja ki a hétköznapok rohanásából, míg a nagyszülők a klasszikus hévízi gyógykúra elemeire épülő gyógyászati kezeléseken vehetnek részt. 

A wellnessrészlegen ráadásul a híres hévízi gyógyvizet sem kell nélkülözni, ugyanis a szállodának saját termálkútja is van. A gyógyvízű medencéken túl kül- és beltéri élménymedencék, úszómedence és gyermekpancsoló is szolgálja a kikapcsolódást. 

Ha Hévízen és környékén  jársz, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

Tavirózsák között úszni a türkizkék vízben csupán egyetlen helyen lehet az országban: ha Hévízen jártok, akkor ne hagyjátok ki a Hévízi-tó télen-nyáron meleg vizét. A jóleső csobbanás után szárítkozzatok meg a Festetics Fürdőház stégjén, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tavat körülvevő, zöld véderdőre.

Játssz velünk, és nyerj egy négycsillagos pihenést a Hotel Európa Fit Hévízben!
Hévízi-tó

A tófürdő élménye után sétáljatok vissza a szállodába a szoborpark árnyas fái között, és közben fedezzétek fel olyan magyar költők és írók mellszobrát, akik rajongtak a városért.

Egy rövid szállodai szieszta után pedig irány a közeli Keszthely, ahol hazánk egyik legnagyobb és legnépszerűbb kastélykomplexumát találjátok. A Festetics-kastély szinte kötelező látnivaló, és ha még bírja a lábatok, akkor még több mint 15 múzeumot kereshettek fel a városban!

Játssz velünk, és nyerj egy négycsillagos pihenést a Hotel Európa Fit Hévízben!
Festetics-kastély, Keszthely

Mivel a város a Balaton-parton fekszik, ezért nem maradhat ki egy kis láblógatás valamelyik mólóról vagy akár a parton felállított óriáskerék valamelyik gondolájáról.

Fedezzétek fel Hévíz és környékének csodás látnivalóit akár egyetlen hétvége alatt! 

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%