VárosnézésekCsaládi kiruccanásProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódásTéli tájoló

Téli programok Hajdúszoboszlón

1 perces olvasási idő

A téli Hajdúszoboszlóra indulunk ezúttal. Kiderül, hogy a hajdúszoboszlói fürdő kitűnő melegvizén túl is tudtok mihez kezdeni. Felejthetetlen téli programok következnek Hajdúszoboszlón.

Hajdúszoboszlón minden évszakban történik valami. Ki gondolná, hiszen „csak” egy alföldi fürdőváros! – legyintenének néhányan. De nana! Annál életigenlőbbek a hajdúszoboszlóiak, hogy csak úgy ölbetett kézzel átteleljenek; ők is és a városukban látogatók is szeretnek események, hajdúszoboszlói programok forgatagában elmerülni. Előtte és utána jól fog esni a fürdőzés, vagy lazulás a hajdúszoboszlói szállodák wellness-részlegén.

Mit lehet csinálni Hajdúszoboszlón? 6 családi program hétvégére >>

Szuper téli programok Hajdúszoboszlón

XIX. Aqua-futás – november 16.

Elő a futócipőt, ez egy remek esemény lesz november 16-án. A megannyi légi bemutatónak, légi sporteseménynek otthont adó hajdúszoboszlói repülőtér ezúttal a futóké. A legrövidebb táv 1, a leghosszabb a félmaratonnyi 21,5 kilométer lesz. Sík terep, szerencsére nem aszfalt, a füves repülőtér rugalmas talaján talpaltok! Sokat futottam már ezen a reptéren, többnyire nem versenyen. Nagyon ki tud kapcsolni az alföldi táj látszólagos monotonitása.

Facebook-esemény

Téli programok Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlói Advent – december

Ismét eltelt egy év, megint eljön majd a karácsony, előtte pedig az adventi készülődés. Merüljetek el egy késő őszi, kora téli hétvégén a hajdúszoboszló advent meghittségében! Minden vasárnap ünnepélyes gyertyagyújtás!

Téli programok Hajdúszoboszlón

Karácsonyi Hóparty és Szauna Szeánsz– december 25-26.

Hol máshol, mint az Aqua Palace Élményfürdőben? Ahol egész emeletnyi Szaunavilág -3 finn szauna, 2 gőzkamra, 2 infraszauna, merülő- és taposó medence, valamint tágas pihenő- vár rátok. És a szaunamester suhogtatja majd a törülközőt, de nem vésztjóslóan. December 25-26. között lesz mindez. Textilt le!

Téli programok Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlói Szilveszter – december 31.

El lehet-e török sereget ostorpattogtatással, kolomppal kergetni? Nos, egyrészt remélem, alakuljon bárhogy is a történelem, hogy még egyszer ezt nem kell kiprobálni. Másrészt vannak kétségeim a két eszköz harci hatékonyásga felől, de mindenesetre aranyos hagyomány épült az 1559-ből származó legendára. A hajdúszoboszlói szilveszterkor a főtéren számos egyéb szilveszteri program mellett a legények a karikás ostorral „csergetnek”. 

Téli programok Hajdúszoboszlón

Városi erődfal maradvány

Egy csipet régmúlt, amit egész évben meg tudtok látogatni. A XVII. század elején, a város köré épített fal egy darabkája egy színes játszótér szomszédságában.

Hajdúszoboszlói Fazekasház

Itt is egész évben vár rátok látnivaló. Az alföldi parasztság 18-19. századi tárgyi kultúrájának népművészeti értékkel bíró darabjaival ismerkedhettek a régi korokat idéző külsejű házban. Különböző programokon vehettek részt 25%-os kedvezménnyel. Korongozhattok, díszíthettek és még saját, pecséttel ellátott minitéglát is készíthettek.

Mirage Étterem & Kávézó

Ha pedig a sok program után megéheznétek, foglaljatok asztalt a szezonális különlegességeket kínáló Mirage-ban. 10 százalék kedvezményt kaptok a számlából.

3 szálláshely téli hajdúszoboszlói programokhoz

Mit szólnátok a Hunguest három, hajdúszoboszlói szállodájához?

Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló

„Négycsillagos szállodánk vendégei modern, kifinomult környezetben tölthetik pihenésüket, miközben számos kikapcsolódást ígérő szolgáltatásunk közül választhatnak” – ígérik a 88 ágyas hotel üzemeltetői. Győződjetek meg róla!

Hunguest Hotel Aqua Sol Hajdúszoboszló

A 142 szobás, négycsillagos szálloda saját wellness részlege mellett díjtalan átjárást biztosít számotokra az Aqua-Palace-ben és a Hungarospa Gyógyfürdőbe. A hotelt természetesen Hajdúszoboszló központjában találjátok.

Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló

Gyógyászat, wellness és szaunavilág vár titeket a városközpontban lévő Hunguest Hotel Békében. A hotelt nemrég teljes körűen felújították. 203 modern szobából választhattok, de a társalgó is kellemes.

Hall

Pakoljatok be meleg ruhát, fürdőruhát, mellé a legjobb őszi-téli hangulatot és élvezzétek, a téli programokat Hajdúszoboszlón is!

Még több szoboszlói szálláshely >>

Még több szoboszlói program >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%