Vidéki vendégségBalcsiCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Tercia Présház – mámorító kalandok Hegymagason

1 perces olvasási idő

Végtelen szőlőtőkék, fantasztikus panoráma, mennyei borok és étvágygerjesztő fogások várnak rátok a Balaton felvidék szívében, a Szászi Birtok legújabb vendégházában. Adjátok át magatokat az életérzésnek és szökjetek meg a világ elől a Hegymagason megbújó Tercia Présházba!

Tercia Présház - mámorító kalandok Hegymagason
Tercia Présház

Grillparti a csillagok alatt

Az Észak-Balaton egyik legcsodálatosabb részén, varázslatos természeti környezetben található Tercia Présház, mely ízlésesen felújított, modern belsővel: 3 otthonos szobával, jól felszerelt konyhával és tágas tereivel garantáltan minden utazót levesz a lábáról. A meseszép szálláshely autóval könnyen megközelíthető, a 3 zárt parkolóhelyen pedig a gépkocsitok biztonságáért sem kell aggódnotok a nyaralás alatt.

Amennyiben kedvelitek a szabadtéri sütögetést, akkor jó hírünk van, mert bográcsozni és grillezni is tudtok a szabad ég alatt! Érzitek már szaftos sült hús illatát és halljátok már a pattogó fahasábokat? Akkor itt a helyetek!

Tercia Présház - mámorító kalandok Hegymagason

Kóstoljátok meg a hegy levét!

A Szent György-hegy oldalába épült házhoz tartozó hangulatos teraszról pazar kilátás nyílik a tanúhegyekre. Élvezzétek a madárcsicsergést, a békét és a nyugalmat a reggeli kávézáskor vagy egészítsétek ki a nagy beszélgetéseket a legfinomabb borokkal, melyekért nem is kell messzire mennetek! Pár lépésnyire a présháztól kapott helyet a 18 hektáros bio szőlőbirtok lelke, a Szászi Pince, ahol világhírű borokkal ismerkedhettek. Kortyoljatok bele a mennyei Olaszrizlingbe, Pinot noirba vagy az izgalmas ízvilágú Rózsakőbe! Ha pedig további kalandokra vágytok, akkor jó helyen vagytok, ugyanis a finom borok mellett betekintést nyerhettek a biobirtok mindennapjaiba is.

Tercia Présház - mámorító kalandok Hegymagason
Egészítsétek ki a nagy beszélgetéseket a legfinomabb borokkal!

Vibráló ízek és barangolások a természetben

A fenséges italok mellé természetesen ínycsiklandó ételköltemények is dukálnak, melyeket a birtok éttermében, a Viridáriumban tudtok kipróbálni. A helyi specialitásokat nem szabad kihagyni! A figyelmes vendéglátók azokra is gondoltak, akik ételtoleranciával küzdenek, vagy nem szeretnék megszakítani a diétájukat. Igény szerint laktózmentes, gluténmentes, valamint vegetáriánus étrendet is tudnak biztosítani a vendégeknek.

Amennyiben kedvet kaptatok a gasztrotúrákhoz, szívből ajánljuk a Murci borbárt, mely a natúrborok Mekkája, valamint a kitűnő Papa Áron lakáséttermet is.

A festői táj is számos izgalmas élményt tartogat. A természetbarátok elmerülhetnek a szuper kirándulóösvények szépségében, a biciklitúrák szerelmesei pedig a közelben kerékpárt is tudnak bérelni, hogy két keréken fedezhessék fel a környék látnivalóit. 

Tercia Présház - mámorító kalandok Hegymagason
Festői táj

Szerezzetek együtt élményeket!

Természetesen az is teljesen érthető, ha csak ejtőznétek egy kicsit a megnyugtató hangulatú Tercia Présházban kedvesetekkel vagy a számotokra fontos személyekkel. Ezen a szálláshelyen ugyanis minden adott egy kis romantikához, békés pihenéshez vagy egy kitűnő nyaraláshoz a családdal és a barátokkal. Lazítsatok közösen egy igazán hangulatos házikóban és szerezzetek együtt felejthetetlen élményeket! 

További kedves figyelmesség, hogy a szállásadók szívesen látják a négylábú kedvenceket is, így a kutyátokat vagy macskátokat sem kell otthon hagynotok, ha ide látogattok. 

Az sem akadály, ha gyerkőccel érkeztek, mert a Tercia Présház erre is fel van készülve: bébi étel melegítési lehetőséggel és kisággyal várják a legkisebbeket. Ráadásul 3 éves korig nem kell fizetni az itt töltött éjszakákért sem.

Nektek nincs is más dolgotok, mint elmerülni a pillanatban és átadni magatokat a jól megérdemelt pihenésnek, ezen az exkluzív szálláshelyen! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%