Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramja

Top szállások, ahová kedvezménnyel foglalhatsz Hű! tagként – 1. rész

1 perces olvasási idő

Gyakran utaztok? Imádtok új helyeket felfedezni? Akkor hozzátok ki a következő kiruccanástokból a legtöbbet! Szerezzetek felejthetetlen és pénztárcabarát élményeket a Szallas.hu hűségprogramján keresztül. Hű! tagként különleges kedvezményeket vehettek igénybe az ország legjobb szálláshelyein. Mutatjuk a Hű! program top 10 szállodáját, ahol nemcsak fantasztikusan érezhetitek magatokat, hanem kihasználhatjátok a hűségprogram adta további kedvezményeket is!

1. Hotel Bonvino Wine & Spa Badacsonytomaj

A napsütötte Badacsony egyik első borszállodájában is kihasználhatjátok a Hű! kedvezményeket! A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén található Hotel Bonvivo Wine & Spa 48 szobájának minden apró szeglete a környékről, a Balatonról, a bor- és szőlőkultúráról mesél a vendégeinek.

A központi fekvésű szállodából minden látnivaló könnyen elérhető, de egy kellemes wellnessrészleggel is rendelkezik, ha nem lenne kedvetek kimozdulni.

2. Colors Holiday Hotel Siófok

Siófok lüktető és élénk városában is találtok olyan szállodát, amely a Hű! program tagja. A színes, vidám és családias Colors Holiday Hotel az Ezüstparttól csupán néhány lépésnyire egy szuper választás lehet, ha szeretnétek a nyár fővárosában megszállni. Erkélyes szobák, kültéri medence és bőséges reggeli gondoskodik ezen a szálláshelyen a vendégek jólétéről.

3. Termál Hotel Vesta Tápiószecső

Egy ízig-vérig mediterrán hangulatú hotelben szállhattok meg, ha a Termál Hotel Vestát választjátok. A Tápiószecsőn található 40 szobás komplexumban a termálvíz jótékony hatását élvezhetitek, miközben a természet csendje ölel körbe benneteket. A hatalmas, zöld parkban fekvő szálloda nemcsak a passzív pihenést támogatja, hanem rengeteg programlehetőséget is kínál azoknak, akik egy kicsit aktívabban töltenék el a szabadságot.

4. Hotel Piroska Bükfürdő

Paradicsomi kényeztetésben lehet részetek a Hotel Piroska vendégeiként. Egy fantasztikus élményfürdő (beltéri élménymedence, szezonális kültéri medence), szaunavilág (finn-, bio-, infraszauna, tepidárium, gőzfürdő), illetve sokszínű wellness- és programkínálat garantálja, hogy jól érezzétek itt magatokat.

És ha mindez nem lenne elég, akkor a hotel igény szerint saját transzfert is biztosít a Bükfürdő Thermal&Spa-ba. A hotel nemcsak a víz szerelmeseinek lehet jó választás, hanem a családoknak is. A legkisebbek kikapcsolódását játszótér, trambulin, játszószoba, kültéri sakk és malomjáték, asztalitenisz, csocsó, illetve X-box-sarok biztosítja.

5. Aquamarina Hotel Visegrád

Az ország egyik legvarázslatosabb részén egy igazán különleges, múlt századi hangulatú szálláshelyre bukkanhattok a Hű! program keretein belül. A festői Visegrádon, a Duna lágy habjain horgonyzik az Aquamarina szállodahajó.  A hotel fedélzetéről elképesztő kilátás nyílik Visegrádra és a Dunakanyarra.

Ébredjetek reggelente a madarak csicsergésére és a nyílt víz megnyugtató látványára! A több mint 120 éves hajó az orosz cári dinasztia megrendelésére készült, és gőzgépének egy részét a kávézó üvegpadlója alatt a mai napig felfedezhetitek.

6. Lignum Hotel Miskolctapolca

A mesebeli Miskolctapolca minden évszakban remek úti cél. Foglaljatok szállást Hű! kedvezménnyel a frissen nyitott Lignum Hotelben. A modern és gyönyörű szálloda 27 szobával és az erdő csendjével vár benneteket. A hely az ételallergiások számára is jó választás, hiszen a svédasztalos reggeli kínálatban glutén- és laktózmentes finomságokat is találhattok.

7. Újhuta Kastélyszálló Háromhuta

Égig érő hegyek között bújik meg a fehér tornyos, mesebeli Újhuta Kastélyszálló. Az egykori vadászkastély egy halastó partján, csendes erdővel körülvéve és Hű! kedvezményekkel várja a pihenni vágyókat. A természetközeli kikapcsolódást színvonalas étterem és hangulatos wellnessrészleg és a Hű! kedvezmények teszik tökéletessé.

8. Wellness Hotel Kager Harkány

Magyarország egyik legkedveltebb fürdővárosában kínál kellemes pihenést a Hű! tagoknak a dél-tiroli hangulatú Wellness Hotel Kager. A hotel saját wellnessrészlege és medencéi rengeteg vizes élményt kínálnak. A harkányi termálfürdő közelsége pedig azok számára is vonzóvá teheti ezt a szállodát, akik kifejezetten a világhírű kénes víz jótékony hatása miatt érkeznek a városkába. 

9. AquaTherm Hotel Zalakaros

A Zalakarosi Fürdő bejáratától 300 méterre található AquaTherm Hotel családias hangulattal csendes környezetben igyekszik az ide érkező vendégek kényelmét szolgálni. A hotelben a testi felfrissülést feszített víztükrű masszázsmedence, illetve finn és infraszauna biztosítja.

Ha ezt a szállást választjátok, akkor a kis kedvenceket sem muszáj otthon hagynotok: ez a szálláshely 2024 óta a négylábúakat is szívesen fogadja.

10. Hotel Aurum Family „A” Hajdúszoboszló

Egy kifejezetten gyerekbarát hotelt is találhattok a Hű! program top 10 szállodája között. A Hotel Aurum Family „A”-ban mindent megtaláltok, amire kisgyermekes családként szükségetek lehet. Gyerekbarát szolgáltatásaik között szerepel például az X-boxszal is felszerelt játszószoba, az utazóágy- vagy etetőszék-használat, illetve az étterem Kids menüjének finomságai is.

Csatlakozzatok ti is minél előbb a Szallas.hu hűségprogramjához, és élvezzétek a tagsággal járó az extra kedvezményeket a legjobb szállásokon!

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
78%
Imádom
Imádom
11%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
11%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%