Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramja

Merüljetek nyakig a romantikába: 10+1 medencés szállás pároknak Hű! kedvezménnyel

2 perces olvasási idő

Ahogy a hőmérő higanyszála napról napra feljebb kúszik, úgy jön meg az ember kedve egy hűsítő csobbanáshoz. Meneküljetek el a hétköznapokból a kedvesetekkel egy olyan romantikus kikapcsolódásra, ahol a szállásotokon még medence is van. Töltsétek ezeket a napokat egymás társaságában és persze a vízben elmerülve. Ráadásul ha most csatlakoztok a Szallas.hu hűségprogramjához, akkor a cikkben szereplő szállásokon szuper kedvezményeket is kaphattok! Ugye jól hangzik? Nézzük gyorsan a listát! 

1. Thermal Residence Apartman Zalakaros

A frissen felújított wellnessrészleget és egy káprázatos, fedett 29-32 fokos medence kék vizét is élvezhetitek, ha Zalakaros felé veszitek az irányt. Ráadásul a Thermal Residence Apartman lakosztályai a fürdőváros csodálatos tavára nyújtanak semmihez sem hasonlítható kilátást. Az egészre a koronát pedig a kedvezmény teheti fel, amit Hű! tagként kaphattok ezen a szálláson.

2. Korkóstoló Vendégházak Aggtelek

Gyönyörködjetek esténként a hegyek mögött eltűnő nap aranyló látványában egy kellemes dézsafürdőben üldögélve a csodaszép, festői Aggteleken. A Korkóstoló Vendégházak 5000  négyzetméteres birtokán nemcsak dézsában tudtok elmerülni, hanem egy 10 fő befogadására képes 120 cm mély medencében is. Válasszátok a kétfős, vidéki hangulatú Vintage vendégházukat, vagy nosztalgiázzatok egy kicsit a Retro apartmanban

Még több kedvezmény jár Hű! tagoknak! Mutatjuk az összes szállást, ahol olcsóbban foglalhatsz >>

3. Muskátli Apartmanok Balatonfüred

A lankás dombok között fekvő meseszép Balatonfürednél keresve sem találhatnátok romantikusabb települést. Szálljatok meg a domb tetején fekvő Muskátli Apartmanok valamelyikében, és élvezzétek egy pohár jófajta badacsonyi borral a kezetekben a türkiz színű Balaton és a hegyek látványát.

Aztán pedig csobbanjatok egy nagyot a 4,5 méter átmérőjű fémvázas medencében, ahonnan szintén élvezhetitek a gyönyörű kilátást. Legyetek tagjai a hűségprogramunknak, és a kedvezmény ezen a szálláson is garantált!

4. Médea Apartman Bük

Pihenjetek az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál fekvő Bük település vendégszeretetét élvezve! A családias hangulatú Médea Apartmanok kitűnő bázisként szolgálhatnak, hogy kipróbáljátok a Büki Gyógy- és Élménycentrum fantasztikus szolgáltatásait.

A világhírű fürdőben eltöltött nap után pedig akár a szállás saját medencéjében is megmártózhattok, hiszen a csobbanásból sosem lehet elég. A kedvezményeket pedig itt se felejtsétek el majd igénybe venni.

Megújult Bükfürdő központja >>

5. Pitypang Apartman Zalakaros

Ha kedves kisvárosi atmoszférára vágytok, akkor irány Zalakaros! A patyolattiszta Pitypang Apartman modern, jól felszerelt és barátságos nyaralója tökéletes helyszíne lehet egy kettesben töltött hétvégének. Ráadásul a szállásnak saját medencéje és szaunája is van, így az itt töltött idő minden tekintetben kényeztető lehet.

6. Aqua Solar Apartmanház Miskolctapolca

A csupa kalandot ígérő Ellipsum Élmény és Strandfürdőtől csupán egy karnyújtásnyira találjátok az Aqua Solar Apartmanház luxus szálláshelyeit Miskolctapolcán. Fedezzétek fel a fantasztikus Bükk ezer meg egy látnivalóját, majd a nap végén mártózzatok meg ennek a modern szállásnak a szuper, fűtött vizű medencéjében is. Hű! tagként pedig élvezzétek a kedvezményes lehetőségeket!

Látnivalók, kirándulástippek Miskolcon és környékén >>

7. Skyline Resort Apartman Balatonalmádi

Hagyjátok, hogy a festői szépségű Balatonalmádi titeket is elvarázsoljon! Az üdülővárosban található Skyline Resort Apartmanokra is érvényes a Hű! tagsági kedvezmény. A modern üdülőházban három apartman közül választhattok, amelyek mindegyikéhez saját kertrész, privát jakuzzi és elképesztő panoráma-tetőterasz is tartozik. A kertben található vegyszermentes, sóbontásos medencében pedig bármikor úszhattok egy kicsit.

8. LaVida ECO Villa Hajdúszoboszló

Egy okos és gyönyörű apartman vár titeket kedvezményes lehetőségekkel Hajdúszoboszlón, a Szallas.hu hűségprogramjának keretein belül. A LaVida ECO Villa tökéletes egyvelege a luxusnak és a fenntarthatóságnak. A modern és ízléses szálláshely a romantikára vágyókra is gondolt.

A szobákat a színváltós LED-világítás segítségével bármilyen hangulatúra festhetitek. Az értő kezek által gondozott udvarban pedig egy fűtött vizű, saját medence is a kényelmeteket szolgálja. A szállás közel van a gyógyfürdőhöz és a HungaroSpa Aquaparkhoz.

9. NaturExpert Mobilházak Balatonfüred

Ha a kaland a lételemetek, akkor a NaturExpert kiválóan felszerelt mobilházai várnak benneteket az egyik legnépszerűbb balatoni kempingben. Itt szó szerint igazán közel kerülhettek egymáshoz. A pici, tiszta házakban mindent megtalálhattok, amire csak szükségetek lehet egy felhőtlen nyaraláshoz.

Ráadásul a balatonfüredi kemping területén egy csúszdás gyermek- és egy felnőtt medencét is találtok, de a Balaton lágy habjai  is csupán egy ugrásnyira vannak.

10. Royal Apartman Zalakaros

Csendes kilátással a termálvizű tóra várja vendégeit a Royal Apartman Zalakaroson. A fürdőváros szívében fekvő apartman kényelmes ágyakkal, jól felszerelt konyhával és természetesen egy saját medencével kényezteti az itt megszállókat.

Ráadásul a Hű! program tagjaiként mindezt olcsóbban is igénybe vehetitek. A szállás elképesztően közel van a Zalakarosi fürdőhöz, így innen akár fürdőruhában is átsétálhattok.

+1 Római Apartman Badacsony

Egy madárcsicsergős, mediterrán oázis közepén találjátok a hegy lábánál fekvő Római Apartman vendégszobáit. Feküdjetek ki a harsogóan zöld kertbe napozni, majd hűtsétek le magatokat a szálláshely saját medencéjében. Aztán innen útrakelve fedezzétek fel a közeli badacsonyi szőlőbirtokok legjobb nedűit!

Használjátok ki a Hű! tagság kedvezményeit, és adózzatok a romantika oltárán ezeken a csodás szállásokon!

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
33%
Imádom
Imádom
33%
Vicces
Vicces
33%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%