Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásToplisták

TOP 10 hotel, ahol SZÉP-kártyával is fizethetsz

1 perces olvasási idő

Tudtad, hogy SZÉP-kártyával már 22 éve fizethetsz szállásokon is? Ez alatt az olyan hotelek száma egyre csak duzzadt, ahol helyen elfogadják fizetőeszközként. Mivel a zsebek is megszűntek, így akár a teljes összeget a pihenésre fordíthatod. Utazz idén is a SZÉP-kártyád kontójára! Mutatunk néhány briliáns hotelt, ahol elfogadják

10 kiváló hotel SZÉP-kártyával utazóknak 

Újhuta Kastélyszálló Háromhuta****

Egy bájos, tornyos, zöld zsalugáteres kastély várja a SZÉP-kártyával érkezőket a vadregényes Zemplénben. A nemrégiben felújított háromhutai vadászkastély megőrizte a korabeli hangulatát, miközben mégis modern belső kialakítást kapott. A kastély étterme rendkívül színvonalas, hangulatos wellnessrészlege pedig a teljes kikapcsolódást szolgálja. 

Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd****

A Gotthard Therme Hotel and Conference az Őrség kapujában 148 kényelmes és tágas szobával várja vendégeit. A szálloda a legkisebbekre is gondol, ezért rengeteg hasznos eszközt és programot, illetve játéklehetőséget tud biztosítani a családdal érkezők számára.

A hotelnek saját wellnessrészlege  nincs, de a szállodából kényelmesen, egy közvetlen folyosón átsétálhatunk a mediterrán hangulatú Szentgotthárd Spa & Wellness termálfürdőbe, ahová a hotel belépést biztosít. 

Sziget Hotel Nyíregyháza****

A 2021-ben épült Sziget Hotel egyedi hangulatával varázsolja el vendégeit. A szigetre épült szállodát egy 10 hektáros szabadidőpark közepén találjuk, nem messze a szabolcsi megyeszékhelytől. A szálloda 22 szobájának mindegyike a tóra néz, így a természetközeliség garantált.

Novotel Hotel Szeged****

A belvároshoz nagyon közel, a Tisza partján található Novotel Hotel minden szobájából gyönyörű kilátás nyílik a folyóra és a városra. Modern, kényelmes és kellemesen tágas szobái nemcsak a családosok igényeit elégíthetik ki, hanem a romantikára vágyókét is.

Corso Hotel Pécs****

Ha vonzónak találod Pécs pezsgő kulturális életét, akkor foglalj szállást SZÉP-kártyáddal a belváros szívében épült Corso Hotelben! A hotel érdekessége, hogy külső és belső megjelenésében is különleges hangsúlyt kapott a Zsolnay kerámia. Az összesen 81 darab szobával rendelkező hotel bababarát, kutyabarát és még akadálymentesített is.

Hotel Divinus Debrecen*****

Magyarország legelső tájvédelmi területének, a debreceni Nagyerdőnek kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait a Hotel Divinus. A zavartalan pihenésről többek között egy káprázatos élményvilágú, 2022-ben nyitott wellnessrészleg, a kényelmes szobák és egy kiváló étterem is gondoskodik.

Révész Hotel Étterem és Rosa Spa Győr***

Győr egyik legnagyobb családi üzemeltetésű szállodájában is bármelyik Széchenyi Pihenőkártyával fizethetünk. A saját spa-részleggel is rendelkező hotel megjelenését a természetes anyaghasználat és a hagyományos formák teszik otthonossá.

Hotel Három Gúnár Kecskemét****

A 2020-ban teljesen megújult Három Gúnár szálloda a belváros szívében, a Katona József Színház közvetlen szomszédságában található. A gazdag büféreggelivel és kényelmes szobákkal kecsegtető hotel akár még a színházjegyek vagy a menetjegyek beszerzését is vállalja, sőt a négylábú kedvenceket is szívesen látja.

Residence Hotel Balaton Siófok****+superior

A Balaton partjától mindössze 200 méterre, kertvárosias környezetben található a SZÉP-kártyát is elfogadó Residence Hotel Siófokon. A családias szálloda megújult belső terekkel, elegáns szobákkal, kibővült wellness-oázissal, játszóházzal és rengeteg kényeztető szolgáltatással várja a vendégeket.

Hotel Európa Fit Hévíz****+superior

A híres hévízi gyógytótól pusztán néhány perc sétára is használhatjuk fizetésre a SZÉP-kártyánkat, ha a Hotel Európa Fit 231 erkélyes szobájának egyikét választjuk. Modern kétágyas szobák és apartszobák, exkluzív lakosztályok, tágas szállodahall, újjászületett spa- és wellnessvilág, megújult Acapulco élményvilág és mexikói hangulatú grillkert, vadonatúj kültéri, fedett, gyógyvizes medence és parkosított udvar várja itt a vendégeket. 

Használjátok „Fizetőeszköznél” a Szép-kártyás szűrőket, és válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbb hotelt a Szallas.hu oldalán >>

Költsd szállásra a Szép-kártyád egyenlegét: további hotelek, ahol Szép-kártyával is fizethetsz >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%