Wellness + Hotelek

A májusi eső most wellnesshétvégét ér! Játssz velünk, és nyerj egy életreszóló élményt a Bordűr Wellness Hotel Superior & Szőnyegmúzeumba!

1 perces olvasási idő

Újuljatok meg a természettel együtt egy minden képzeletet felülíró wellnesshétvége segítségével! Nyerjetek egy káprázatos, 2 főre szóló, 2 éjszakás felfrissülést az ország egyik legújabb és legkülönlegesebb wellness-szállójába, a békésszentandrási Bordűr Wellness Hotel Superior & Szőnyegmúzeumba!

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 éjszakára szóló szállást 2 felnőtt részére standard vagy superior szobába 
  • változatos nemzetközi és helyi reggeli specialitásokat tartalmazó svédasztalos reggeli, illetve svédasztalos vacsorát
  • a beltéri és kültéri medence használatát élményelemekkel, pezsgőfürdővel, valamint többféle masszázsfunkcióval
  • a vízparti infinity panoráma medence és a finnszauna használatát
  • masszázsfunkcióval.
  • a fürdőköpeny és törölköző bekészítést
  • szobai bekészítést: Nespresso kávégép és vízforraló
  • személyenként egy-egy frissítő limonádé a Bordűr Caféban vagy 2 főre szóló belépőt a Szőnyegmúzeumba

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2024. november 30.-ig használható fel.  Kivéve a kiemelt időszakokat: 2024. június 23. – 2024. augusztus 25., 2024. október 31. – 2024. november 3.

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Bordűr Wellness Hotel Superior & Szőnyegmúzeum 148 000 Ft értékben ajánlott fel pihenést.

Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik az 148 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2024. június 4.

Miért érdemes a frissen nyitott Bordűr Wellness Hotel Superior & Szőnyegmúzeumot választani?

Országunk egyik legkülönlegesebb négycsillagos szállodája közvetlenül a vadregényes Holt-Kőrös partján nyitotta meg kapuit 2023-ban a vendégek előtt. A közel százéves gyárépületből lett hotel mesebeli épületében elképesztő kreatív megoldásokkal ötvözték az egykori szőnyeggyár elemeit a modern pihenést szolgáló szállodai funkciókkal.

A Bordűrben a luxus szinte kézzel tapintható: fantasztikus kárpitok, puha textúrák és a hálótérrel egy légtérben álló, impozáns kádak fokozzák a királyi élményt. Az alap szobatípusokon belül pedig ti választhatjátok ki, hogy milyen enteriőrt szeretnétek bennük látni. A szálloda a testi felfrissülést is magas minőségben biztosítja: 36 fokos bel- és kültéri kiúszós medencék, pezsgőfürdő, Infinity medence és a súlytalan lebegést biztosító FLOAT SPA gondoskodik a páratlan wellnessélményről. 

Ha Békésszentandrás és környékén jársz, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

Sétáljatok árnyas fák között az ország legnagyobb arborétumában, ahol az út végén még egy hajókázás is várhat rátok. A Szarvasi Arborétum 82 hektárnyi területén olyan különlegességekkel találkozhattok, mint a 150 éves és 36 méter magas hegyi mamutfenyő vagy Közép-Európa legnagyobb fehértölgye. Ha pedig elfáradtatok a nagy sétában, akkor pattanjatok fel a szarvasi Holt-Körös vizét járó Boglár sétahajóra, és gyönyörködjetek a térség izgalmas élővilágában.

Boglár Sétahajó, Szarvas

A Pepi-kertként is emlegetett arborétum mellett akár az egész országot bebarangolhatjátok kicsiben, ha felkeresitek a Mini Magyaroszág interaktív makettparkját. A nevezetességek közül többek között a gyulai vár, az egri vár, a budapesti Hősök tere, kecskeméti Cifrapalota, a szegedi Dóm vagy a kaposvári Csíky Gergely Színház kicsinyített mása is megtalálható, de Erdély valamint a Felvidék és Kárpátalja látnivalóiból is ízelítőt kaphattok itt.

A májusi eső most wellnesshétvégét ér! Játssz velünk, és nyerj egy életreszóló élményt a Bordűr Wellness Hotel Superior & Szőnyegmúzeumba!
Mini Magyarország, Szarvas

Ha gyerekekkel érkeztek, akkor pedig irány a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark, mely a  Körös-Maros Nemzeti Park egyik szuper látványossága. A szarvasi Anna-ligetben található helyen több mint 50 féle Kárpát-medencében élő állatfajjal, interaktív tanösvénnyel, egy kis játszótérrel és állatsimogatóval is találkozhattok. 

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%