Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramjaKutyás-cicás tekergésNyári vakáció

Top 10 kutyabarát apartman vízparti helyeken, ahol Szallas.hű! tagsággal kedvezménnyel foglalhatsz!

1 perces olvasási idő

Hűsítő italok, családi programok és vizes élmények várnak, ha úgy döntesz, hogy folyóparton vagy egy tónál töltenéd a jól megérdemelt pihenésed. Mutatjuk, melyik az a 10 kutyabarát apartman vízparti helyeken, ahol a kutyameleg is elviselhető, és Szallas.hű! regisztrációval még kedvezményesen is foglalhatsz!  

Top 10 kutyabarát apartman vízparti helyeken

Szívesen sütögetnél esténként a kertben, klímás szállásra vadászol, esetleg bicikliút közelében nyaralnál? Tarts velünk, mindenre gondoltunk! 

H&H Apartments Poroszló

Szívesen nyaralnál néhány napot a Tisza-tónál? Foglalj szállást a H&H Apartments Poroszló egyik apartmanjában, ami a Tisza-tótól 150 méterre, a Cserő-tótól pedig csupán 15 méterre található. 

Programtippek a Tisza-tónál >>

Az apartmanokhoz tartozik egy közel 20 m2-es fedett terasz, saját parkoló és sütőhely, az udvarban pedig egy dézsafürdő segíti a felfrissülést. A szállásadók szeretettel várják a négylábú kedvenceket is. 

Barack Thermal & Natura Apartmanok Tiszakécske

Szállj meg a Barack Thermal & Natura Apartmanok egyikében, kapcsolódj ki a családdal vagy a barátokkal, és élvezd a hűsítő Tisza, illetve a Barack Gyógy- és Élményfürdő közelségét Tiszakécskén.

Látnivalók a közelben >>

A házak télen fűtöttek, nyáron klimatizálhatóak, saját terasszal, kerti bútorokkal és parkolóval rendelkeznek. Tudtad? Az apartmanok lakói számára a Gyógy- és Élményfürdő használata ingyenes.

Fehér Hattyú Kult-Kikötő Verőce

A Dunakanyarban pihennél néhány napot, és magaddal vinnéd a kutyádat is? Verőce központjában, közvetlenül a Duna partján található a Fehér Hattyú Kult-Kikötő, amelynek panorámás teraszáról és kerti pavilonjából a Duna és a Visegrádi-hegység látványában is gyönyörködhetsz.

Programok és látnivalók a környéken >>

Verőcének remek vízparti strandja van, ezért fürdőruhát mindenképp csomagolj magadnak, ha pedig vonatozni, esetleg kirándulni szeretnél, vár a mesés Börzsöny!

Art Styles Boutique Apartment Szentendre

Szentendre belvárosában, a Duna-part közvetlen közelében található az Art Styles Boutique apartman, a Duna korzó kávézóitól és éttermeitől pár lépésre

Top látnivalók Szentendrén >>

A lakás egy modern ház szeparált hátsó kertes bejáratú, csendes, patak fele néző részében van, melyhez saját terasz, illetve saját kertrész is tartozik. 

Sunset Resort-Lakeside Boutique Apartment Fonyód

Hiányzik a Balaton közelsége? Akkor irány a fonyódi kutyabarát apartman, ahol trópusi hangulat és saját stég vár! 

Kikapcsolódnál Fonyódon? >>

Fonyódnak saját kutyás strandja is van, ezért, ha a Balatonban szeretnél fürdeni Buksival, ez a vízparti település az egyik legjobb választás. 

Endretro Aranypart Apartmanház Siófok

Ha nem szívesen mondanál le Siófok pezsgéséről, foglalj szállást az Aranyparton, és vesd bele magad a balatoni életérzésbe

Mutatjuk a programokat >>

A nyaraló csendes helyen, a vízparti sétány határán fekszik, Siófok legkedveltebb részén, az Aranypart szívében. A vízpart az utca végén, kb. 90 méterre található.

Bringás Apartman Ride In Balatonalmádi

Ki mondta, hogy nem kötheted össze a kutyás nyaralást a biciklizéssel? A Balatoni Bringakörön, vízparti utcában a Káptalanfüredi strandtól 400 méterre vár a kutyabarát apartman, ahol kerékpárosok részére 2 önálló apartmant alakítottak ki.

Látnivalók a közelben >>

A kertben faszenes grillezésre, sütögetésre és bográcsozásra, míg a közelben hajózásra és vízibiciklizésre is van lehetőség.

Gallér Vendégház Gárdony

A Balatonnál jobban szereted a Velencei-tó családias hangulatát? A gárdonyi apartmanban 2 hálószoba, 1 fürdőszoba, nappali, konyha és terasz áll a vendégek rendelkezésére.

Programtippek a Velencei-tónál >>

A ház klímával felszerelt, az udvarban jakuzzi és sütögetőhely várja a családokat, baráti társaságokat. A tulajdonos kéri, hogy amennyiben kutyával érkezel, azt előre jelezd. 

Látnivalók, programok, szállástippek az egész családnak >>

Napos Tanya Vendégház Szarvas

A falusias jellegű, kutyabarát apartman ideális választás azoknak, akik a Holt-Körös közelében szeretnének pihenni. Meglátod, imádni fogod a környék hangulatát!

Mit nézz meg Szarvason? >>

Az épület 80 méterre fekszik a Holt-Körös 300 méteres szabad partszakaszától, amely kiválóan alkalmas horgászatra, fürdésre. A közelben kajak, kenu, és SUP bérlésre, valamint hajózásra is van lehetőség.

Almáskert Vendégház Békésszentandrás

A közvetlen vízparti gyermekbarát nyaraló Békésszentandráson a Kákafoki holtágon található, ráadásul saját jakuzzival várja a vendégeket.

Programok a közelben >>

A szállásadók tárcsát, bográcsot és grillsütőt biztosítanak, ha a kertben főznél, az épület légkondicionált, a parkolás és a wifi pedig ingyenes. 

Meghozta a kedved a nyaraláshoz ez a 10 kutyabarát apartman vízparti helyeken? Esetleg nézelődnél még? Foglalj kutyabarát apartmant a Szallas.hu kínálatából >>

Ezekre figyelj oda, ha kutyával utazol nyaralni >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%