TOP 10 nyári program családoknak

Magyarország legszórakoztatóbb játékbirodalmaiba invitálunk titeket! 10 szuper hely, ahol van kalandpark, szabaduló szoba, történelmi séta, állatpark és vizes program is. Higgyétek el, érdemes felkeresni bármelyik attrakciót, hiszen ezeken a helyeken a család apraja és nagyja jól fogja érezni magát – hétvégéken és a nyaralások idején is.

Maya Játszópark – Avalon Park – Miskolctapolca

Kezdjük a sort egy olyan klassz hellyel, ahol a legkisebbekre is gondolnak.

Maya Játszópark – Avalon Park – Miskolctapolca

A Maya Játszóparkban olyan változatos, élvezetes, mozgásra ösztönző, kihívásokkal teli játszóeszközök állnak a gyerekek rendelkezésére, mint a függő labdahinta, a fánkcsúszda, póktorony, lövöldöző aréna, motorpálya, vagy kötélhinta. Igazi paradicsom ez a gyerekek számára, hisz ahogy belépnek a játszóparkba teljesen megfelejtkeznek az időről és szüleikről és maximálisan átadják magukat az önfeledt játéknak.

20% kedvezményért kattints ide >>

Lillafüredi Libegőpark – Lillafüred

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a Bükk szívében, a festői Szinva-patak völgyében, a Jávorhegy lábánál kialakított libegőpark az egyik legtökéletesebb hely a pihenésre mindenki számára.

Lillafüredi Libegőpark – Lillafüred

Ezzel a programmal azon családokra járnak jól, ahol a gyerekek már nagyobbak, és a család együtt tud megtenni hosszabb kirándulásokat. Ugyanis a 303 méteres tengerszint feletti magasságból induló felvonón felérve a felső állomáshoz, számos túraútvonal közül választhatunk, de rendelkezésre áll egy tematikus túraútvonal is, az Oxigén sétakör. A 7 kilométeres túra során, a Lillafüredi és a Bükk klimatikus gyógyhelyi hatásait élvezhetitek ki, miközben megismerhetitek a vidék változatos állat- és növényvilágát.

A szallas.hu-n foglalóknak minden szolgáltatás árából 10 % kedvezmény jár >>

Motorcsónakos ökotúrák a Tisza-tó madárvilágában – Tiszafüred

Ismét a vagány családokra gondolva egy igazi vadregényes programot hozunk, hiszen a Tisza-tó és folyó felfedezése minden nagyobb iskolás és kamasz kedvenc programja lehet.

Motorcsónakos ökotúrák a Tisza-tó madárvilágában – Tiszafüred

A nagy utazás alatt megismerhetitek a tó növény és állatvilágát. A folyón tett kirándulás során pedig számos állat élőhelyeit figyelhetitek meg, így a hódok járatait, hódvárakat, madárfészek-telepeket. A túra jó alkalom a családi csapatépítésre is és a szervezők gondoskodnak a gyermek- és kutyabarát csónakról is. Gyerekeknek mentőmellény, kutyáknak jutalomfalat jár a nagy út végén.

Ha a szallas.hu-n foglalsz, 10% kedvezmény jár a 2 órás túra árából >>

Balatoni Bob Szabadidőpark – Balatonfűzfő

A napsütéses, meleg időben az egyik legjobb választás a Balaton. Irány Balatonfűzfő, ahol két szuper bobpálya köré épült szabadidős és kirándulási helyszín várja egész évben a látogatókat.

Balatoni Bob Szabadidőpark – Balatonfűzfő

Azonban a bobozáson kívül számos más – ingyenes program is- szórakozási lehetőséget nyújt az egyszerű suli utáni lazuláshoz, a hétvégi programokon vagy nyaraláson. Itt a bobozás is dupla élmény, hiszen Magyarországon ez a leghosszabb olyan dupla bobpálya, amelyen a bobok sínre rögzítve futnak.

Minden „6 csúszás” és „12 csúszás” bérlet mellé, 1 db csúszás ajándékba! >>

Kerekerdő Élménypark – Debrecen

A legendás Zsuzsi vonat szomszédságába valósult meg Debrecen egyik legjobb családbarát szórakozóhelye. Csodavilág, amely teljesen elvarázsolja a gyerekeket!

Kerekerdő Élménypark – Debrecen

A Flintstones vízibiciklik, a tutajos pálya és aranymosó, az Elvarázsolt vár, Hófehérke és a hét törpe, vagy Jancsi és Juliska a mézeskalács házikójukkal igazán mesés élményt nyújt a gyerekek számára. A trambulinon, ugrálóvárban és a játszótér-rengetegben kiélhetik a mozgásigényüket a fiatalok. Valamint az audiovizuális, 5D mozit is kipróbálhatja mindenki, amely túlszárnyal minden eddig tapasztalt mozis élményt. A mese világát a különleges effektek egy egyedülállóan izgalmas kalanddá, ezáltal egy felejthetetlen élménnyé varázsolják.

A belépőjegy árából 10 % kedvezmény jár a szallas.hu-n foglalóknak >>

Katica Tanya Élményközpont – Patca

A Katica Tanya egy élményparadicsom a kis- és nagygyermekes családok számára, a Zselic szívében.

Katica Tanya Élményközpont – Patca

Fantasztikus kül- és beltéri játékok várják a szórakozni vágyókat. A legnépszerűbb játékok közzé tartozik a 3 generációs óriás csúszda- és játszóház, a 4-féle trambulin és az óriás ugrálópárnák, a kellemes felfrissülést nyújtó fröcsi játszótér, de van pedálos go-kart pálya, Telibe találda, óriás bolyongó és még sok-sok más érdekesség. Kézműves programokkal és állatsimogatással teszik teljessé az élményt a gyerekek számára és ha ez még nem lenne elég, akkor esténként a tehénfejést is megnézhetik az érdeklődők.

Minden jegytípus árából 15 % kedvezmény >>

7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm – Garabonc

Hogy a tudás se vesszen el, látogassatok el a 7Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farmra, ahol játszva lehet tanulni.

7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm – Garabonc

Ez az egyedülálló és önálló turisztikai attrakció a gyermekeknek és a felnőtteknek is kikapcsolódást nyújt. Megelevenedik a szemünk előtt a jurtákban a honfoglalás kora, a Hanna hercegnő várában a magyar királyok arcképcsarnoka pedig állandó kiállításként tekinthető meg a várjátszótérrel együtt. A fizetőeszköz a tallér, melyért lovagolni, íjászkodni és gokartozni lehet. Ezen felül szürkemarha, magyar tarka családok, 3 csillagos lovarda, nyuszik, bárányok várják kicsiket és nagyokat.

A sétálójegy árából 10% kedvezmény >>

ImaginePécs – Pécs

A történelmi és kultúrtörténeti programokból soha nem lehet elég, főleg ha a gyerekek szinte játszva tanulhatnak.

ImaginePécs – Pécs

Így van ez Pécsett is, ahol a város történetét a megalapításától napjainkig nem csak évszámokkal, nevekkel és helyekkel jelentik meg, hanem egy mozgalmas, idegenvezetéssel egybekötött sétával mutatják be a Mecsekre felkúszó Pécs történetét belülről, egy-egy különös perspektívából. A séta során megtudhatjuk, hogy kik voltak a híres és kevésbé híres pécsiek, az egykori művészek és kereskedők, egyházi személyek. Megismerhetjük az épületek és lakóik izgalmas történeteit is. Tehát Pécs eddig rejtett, izgalmas arcát fedezhetjük fel.

A sétálójegyek teljes árából 15% kedvezmény >>

ExitPoint Eger – Mágikus Pince – Eger

A Mágikus Pince nem csak Eger, hanem az ország kedvenc szabadulós játéka.

ExitPoint Eger – Mágikus Pince – Eger

A számítógépekről/telefonokról jól ismert „room escape” játék valóságba átültetett változata, ahol a játékosoknak a megadott időn beül logikai és ügyességi feladatok megoldásával kell teljesíteniük a pályát. Nem kell félni, hiszen a pályákon a párhuzamos játék is megoldható, képzett játékmesterek segítik a játékosokat a kijutás során. Családbarát szabadulós játék, ahol akár már 8 éves kortól élvezhetik az ifjú játékos a játék örömét.

A belépőjegy árából 15% kedvezmény >>

Bella Állatpark – Siófok

Egy állatparki séta mindig jól jön, hiszen élményekkel teli programot nyújt bármely korosztály számára.

Bella Állatpark – Siófok

A család együtt felfedezheti fel a szelíd állatok csodálatos világát és találkozhatnak kedvenceikkel. Az állatsimogató, tevegelés, pónilovaglás, élménylovaglás, sétakocsizás hintóval mind fantasztikus időtöltést jelentenek. S miután a gyerekek felfedezték az állatok világát, buborékfoci és ugrálóvár várja őket, amely méltó lezárása lehet egy családi napnak.

Belépőjegyek árából 20% kedvezmény >>