Nyári vakációCsaládi kiruccanásEldugott kirándulóhelyekToplisták

TOP 10 nyári program családoknak

2 perces olvasási idő
Balatoni Bob Szabadidőpark - Balatonfűzfő

Magyarország legszórakoztatóbb játékbirodalmaiba invitálunk titeket! 10 szuper hely, ahol van kalandpark, szabaduló szoba, történelmi séta, állatpark és vizes program is. Higgyétek el, érdemes felkeresni bármelyik attrakciót, hiszen ezeken a helyeken a család apraja és nagyja jól fogja érezni magát – hétvégéken és a nyaralások idején is.

Maya Játszópark – Avalon Park – Miskolctapolca

Kezdjük a sort egy olyan klassz hellyel, ahol a legkisebbekre is gondolnak.

Maya Játszópark – Avalon Park – Miskolctapolca

A Maya Játszóparkban olyan változatos, élvezetes, mozgásra ösztönző, kihívásokkal teli játszóeszközök állnak a gyerekek rendelkezésére, mint a függő labdahinta, a fánkcsúszda, póktorony, lövöldöző aréna, motorpálya, vagy kötélhinta. Igazi paradicsom ez a gyerekek számára, hisz ahogy belépnek a játszóparkba teljesen megfelejtkeznek az időről és szüleikről és maximálisan átadják magukat az önfeledt játéknak.

20% kedvezményért kattints ide >>

Lillafüredi Libegőpark – Lillafüred

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a Bükk szívében, a festői Szinva-patak völgyében, a Jávorhegy lábánál kialakított libegőpark az egyik legtökéletesebb hely a pihenésre mindenki számára.

Lillafüredi Libegőpark – Lillafüred

Ezzel a programmal azon családokra járnak jól, ahol a gyerekek már nagyobbak, és a család együtt tud megtenni hosszabb kirándulásokat. Ugyanis a 303 méteres tengerszint feletti magasságból induló felvonón felérve a felső állomáshoz, számos túraútvonal közül választhatunk, de rendelkezésre áll egy tematikus túraútvonal is, az Oxigén sétakör. A 7 kilométeres túra során, a Lillafüredi és a Bükk klimatikus gyógyhelyi hatásait élvezhetitek ki, miközben megismerhetitek a vidék változatos állat- és növényvilágát.

A szallas.hu-n foglalóknak minden szolgáltatás árából 10 % kedvezmény jár >>

Motorcsónakos ökotúrák a Tisza-tó madárvilágában – Tiszafüred

Ismét a vagány családokra gondolva egy igazi vadregényes programot hozunk, hiszen a Tisza-tó és folyó felfedezése minden nagyobb iskolás és kamasz kedvenc programja lehet.

Motorcsónakos ökotúrák a Tisza-tó madárvilágában – Tiszafüred

A nagy utazás alatt megismerhetitek a tó növény és állatvilágát. A folyón tett kirándulás során pedig számos állat élőhelyeit figyelhetitek meg, így a hódok járatait, hódvárakat, madárfészek-telepeket. A túra jó alkalom a családi csapatépítésre is és a szervezők gondoskodnak a gyermek- és kutyabarát csónakról is. Gyerekeknek mentőmellény, kutyáknak jutalomfalat jár a nagy út végén.

Ha a szallas.hu-n foglalsz, 10% kedvezmény jár a 2 órás túra árából >>

Balatoni Bob Szabadidőpark – Balatonfűzfő

A napsütéses, meleg időben az egyik legjobb választás a Balaton. Irány Balatonfűzfő, ahol két szuper bobpálya köré épült szabadidős és kirándulási helyszín várja egész évben a látogatókat.

Balatoni Bob Szabadidőpark – Balatonfűzfő

Azonban a bobozáson kívül számos más – ingyenes program is- szórakozási lehetőséget nyújt az egyszerű suli utáni lazuláshoz, a hétvégi programokon vagy nyaraláson. Itt a bobozás is dupla élmény, hiszen Magyarországon ez a leghosszabb olyan dupla bobpálya, amelyen a bobok sínre rögzítve futnak.

Minden „6 csúszás” és „12 csúszás” bérlet mellé, 1 db csúszás ajándékba! >>

Kerekerdő Élménypark – Debrecen

A legendás Zsuzsi vonat szomszédságába valósult meg Debrecen egyik legjobb családbarát szórakozóhelye. Csodavilág, amely teljesen elvarázsolja a gyerekeket!

Kerekerdő Élménypark – Debrecen

A Flintstones vízibiciklik, a tutajos pálya és aranymosó, az Elvarázsolt vár, Hófehérke és a hét törpe, vagy Jancsi és Juliska a mézeskalács házikójukkal igazán mesés élményt nyújt a gyerekek számára. A trambulinon, ugrálóvárban és a játszótér-rengetegben kiélhetik a mozgásigényüket a fiatalok. Valamint az audiovizuális, 5D mozit is kipróbálhatja mindenki, amely túlszárnyal minden eddig tapasztalt mozis élményt. A mese világát a különleges effektek egy egyedülállóan izgalmas kalanddá, ezáltal egy felejthetetlen élménnyé varázsolják.

A belépőjegy árából 10 % kedvezmény jár a szallas.hu-n foglalóknak >>

Katica Tanya Élményközpont – Patca

A Katica Tanya egy élményparadicsom a kis- és nagygyermekes családok számára, a Zselic szívében.

Katica Tanya Élményközpont – Patca

Fantasztikus kül- és beltéri játékok várják a szórakozni vágyókat. A legnépszerűbb játékok közzé tartozik a 3 generációs óriás csúszda- és játszóház, a 4-féle trambulin és az óriás ugrálópárnák, a kellemes felfrissülést nyújtó fröcsi játszótér, de van pedálos go-kart pálya, Telibe találda, óriás bolyongó és még sok-sok más érdekesség. Kézműves programokkal és állatsimogatással teszik teljessé az élményt a gyerekek számára és ha ez még nem lenne elég, akkor esténként a tehénfejést is megnézhetik az érdeklődők.

Minden jegytípus árából 15 % kedvezmény >>

7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm – Garabonc

Hogy a tudás se vesszen el, látogassatok el a 7Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farmra, ahol játszva lehet tanulni.

7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm – Garabonc

Ez az egyedülálló és önálló turisztikai attrakció a gyermekeknek és a felnőtteknek is kikapcsolódást nyújt. Megelevenedik a szemünk előtt a jurtákban a honfoglalás kora, a Hanna hercegnő várában a magyar királyok arcképcsarnoka pedig állandó kiállításként tekinthető meg a várjátszótérrel együtt. A fizetőeszköz a tallér, melyért lovagolni, íjászkodni és gokartozni lehet. Ezen felül szürkemarha, magyar tarka családok, 3 csillagos lovarda, nyuszik, bárányok várják kicsiket és nagyokat.

A sétálójegy árából 10% kedvezmény >>

ImaginePécs – Pécs

A történelmi és kultúrtörténeti programokból soha nem lehet elég, főleg ha a gyerekek szinte játszva tanulhatnak.

ImaginePécs – Pécs

Így van ez Pécsett is, ahol a város történetét a megalapításától napjainkig nem csak évszámokkal, nevekkel és helyekkel jelentik meg, hanem egy mozgalmas, idegenvezetéssel egybekötött sétával mutatják be a Mecsekre felkúszó Pécs történetét belülről, egy-egy különös perspektívából. A séta során megtudhatjuk, hogy kik voltak a híres és kevésbé híres pécsiek, az egykori művészek és kereskedők, egyházi személyek. Megismerhetjük az épületek és lakóik izgalmas történeteit is. Tehát Pécs eddig rejtett, izgalmas arcát fedezhetjük fel.

A sétálójegyek teljes árából 15% kedvezmény >>

ExitPoint Eger – Mágikus Pince – Eger

A Mágikus Pince nem csak Eger, hanem az ország kedvenc szabadulós játéka.

ExitPoint Eger – Mágikus Pince – Eger

A számítógépekről/telefonokról jól ismert „room escape” játék valóságba átültetett változata, ahol a játékosoknak a megadott időn beül logikai és ügyességi feladatok megoldásával kell teljesíteniük a pályát. Nem kell félni, hiszen a pályákon a párhuzamos játék is megoldható, képzett játékmesterek segítik a játékosokat a kijutás során. Családbarát szabadulós játék, ahol akár már 8 éves kortól élvezhetik az ifjú játékos a játék örömét.

A belépőjegy árából 15% kedvezmény >>

Bella Állatpark – Siófok

Egy állatparki séta mindig jól jön, hiszen élményekkel teli programot nyújt bármely korosztály számára.

Bella Állatpark – Siófok

A család együtt felfedezheti fel a szelíd állatok csodálatos világát és találkozhatnak kedvenceikkel. Az állatsimogató, tevegelés, pónilovaglás, élménylovaglás, sétakocsizás hintóval mind fantasztikus időtöltést jelentenek. S miután a gyerekek felfedezték az állatok világát, buborékfoci és ugrálóvár várja őket, amely méltó lezárása lehet egy családi napnak.

Belépőjegyek árából 20% kedvezmény >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
83%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
17%