ToplistákCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretTavaszi zsongásVárosnézésekVidéki vendégség

TOP 10 szálláshely Egerben

2 perces olvasási idő
Belváros, háttérben az egri vár

Eger az egyik kedvenc magyarországi városom. Nincs olyan évszak, amikor ne tartogatna valami meglepetést, de erről más sokszor írtam nektek (pl. ITT–>> Eger, a legendák városa).

Ezúttal nem a látnivalókra, hanem a szálláshelyekre szeretném felhívni a figyelmet. 10 különleges szállást hoztam, mindegyik kitűnő vendégértékelésekkel szerepel a szallas.hu oldalán. Van közöttük négy csillagos wellness hotel és szerényebb apartmanház is, ezért biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelőt. Indulhatunk?

Borház Apartman

Ez a kedves kis apartmanház Eger egyik csendes utcácskájában található, egy ódon pincesor présházai és pincéi közt, közel a Belvároshoz és a Szépasszony-völgyhöz.

Borház Apartman – Eger

Tökéletes hely a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz. Az apartmanház földszintjén található a konyha és a nappali egy légtérben és a különleges, rusztikus fürdő a zuhanyzóval. A felső szinten két db kétszemélyes hálórészt alakítottunk ki – függönnyel elválasztva – mesés környezetben egy kis előtérrel. A ház hangulata a fenyőgerendákkal és az ódon téglákkal mindenkit elvarázsol.

Foglalj még ma szobát >>

Pasa Lak 

Az Egri Pasa Lak nem egy átlagos szálláshely. Egyedülálló hangulatával, intim környezetével és szolgáltatásai sokszínűségével tűnik ki az országban megtalálható egyéb szálláshelyek közül.

Pasa Lak

Az ötlet kitalálói mind jártasak a török-arab kultúrákban, a vendéglátásban és a rendezvényszervezésben. Céljuk egy olyan komplexum létrehozása volt, amely nem csak szálláshelyet biztosít, hanem tényleg képes keresztül kasul repíteni az idelátogatókat a közel keleten.

Szállásfoglalás >>

Hotel Eger & Park****

A Hotel Eger & Park**** egy szállodaként, két különböző stílusban kínál szállás lehetőséget a városi pihenésre, az egri programokra, wellness hétvégére vagy éppen konferenciára érkező vendégek számára.

Hotel Eger & Park ****

A Hotel Eger épületében 174 szoba található. Itt működik a recepció, a wellness részleg a reumatológiai szakrendelés, a konferencia termek, a Drinkbár és a játszószoba is. A Park Hotel épületszárnya az első emeleten keresztül – épületen belül – közelíthető meg. 37 elegáns szállodai szoba, étterem, kávézó és szivarszalon a 20´as évek polgári hangulatában várja a vendégeket.

Szállásfoglalás >>

Hotel Villa Völgy Eger ****

A Hotel Villa Völgy **** Wellness & Konferencia a borairól híres egri Szépasszonyvölgyben található, ahol tufakőbe vájt borospincék százai várják az idelátogató vendégeket.

Hotel Villa Völgy Eger

A környezet nagyon csendes, a szállodakomplexum impozáns épületeit egy gyönyörű 2 hektáros park öleli körül, a szálloda tökéletesen alkalmas pihenésre, kikapcsolódásra. A kedvelt borospincék, szórakozóhelyek pár perces sétával megközelíthetők, ezért ajánljuk a szállodát azoknak is, akik szeretnének belekóstolni a nyüzsgő Szépasszonyvölgy hangulatos mindennapjaiba.

Megtetszett a hotel? Foglalj szobát most >>

Toszkána Apartman

Családias hangulatú , igényesen kialakított 55 négyzetméteres nemdohányzó apartman , Eger zöldövezeti részében.

Toszkána Apartman

A történelmi belváros 20 perc sétára van , 10 kilométerre Demjénben pedig Közép-Európa legnagyobb barlangfürdője található. Aki borkóstolásra vágyik a 2 kilométernyire lévő Szépasszonyvölgyben azt is megteheti.Az autóval érkezők a ház zárt udvarán belül biztonságosan tudnak parkolni ingyenesen.Sportolásra vágyó vendégeink az egész környéket kerékpárral is bejárhatják egészen a belvárosig, onnan pedig Felsőtárkányig vezet a kerékpárút.

Szállásfoglalás >>

Imola Hotel Platán****+superior

Az Imola Hotel Platán, Magyarország első felnőttbarát szállodája, így kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad.

Imola Hotel Platán****

Egyedülállóan nyugodt környezetet biztosítunk az Ön számára, akár egyedül, akár párjával érkezik hozzánk. Szállodánk hitvallása, hogy minden szülő, nagyszülő megérdemli a kényeztetést, és ha csak egy rövid időre is, de körülötte forogjon a világ. Nálunk minden felnőtt vendégeinkről szól, hogy felfrissülten visszatérve a mindennapokba újra a gyermekük legyen életük középpontja. A kikapcsolódáshoz vezető úton különleges és személyes figyelemmel, támogató szakértelemmel és a háborítatlan nyugalom megteremtésével kívánunk társa lenni. Reméljük bizalmába fogadja újszerű törekvésünket.

Szállásfoglalás >>

Orchidea Apartman

Eger történelmi belvárosától csupán 600 méterre, a Termálfürdőtől 300 méterre található az Orchidea Apartman. Apartmanunk légkondicionált, négy fő kényelmes befogadására alkalmas.

Orchidea Apartman

Az apartmanhoz zuhanyzós fürdőszoba, erkély és jól felszerelt konyha tartozik. A parkolási lehetőség ingyenes az épülethez tartozó zárt udvarban, vagy az épület előtt. Két perc sétával elérhető Eger legnagyobb parkja az Érsekkert, továbbá gyógyszertár, élelmiszerüzlet és zöldséges.

Szállásfoglalás >>

Melody Apartman

Eger történelmi belvárosának szívében helyezkedik el apartmanunk, amely a Dobó-térre nyíló udvarával közvetlenül a város vérkeringésébe vezeti a hozzánk látogatókat. Ezáltal rögtön részesévé válhatnak annak a különleges hangulatnak, amelyet Eger látványosságai (Vár, Líceum, Bazilika, Érseki palota, Széchényi utca, Minaret, Termálfürdő stb.), valamint a népszerű kávézói, éttermei és egyéb kikapcsolódási lehetőségei teremtenek.

Melody Apartman

Azzal a céllal varázsoltuk újjá az 1700-as évekbeli polgári lakást, hogy az autentikus atmoszféra megőrzése mellett megteremtsünk egy mai igényeket maximálisan kielégítő otthont. Az 50 m2-es lakásban egy nappali-konyha, hálószoba, fürdőszoba és előtér került kialakításra.

Szállásfoglalás >>

Tulipán Garden Panzió

A Tulipángarden Panzió az ország egyik leghíresebb borospince sorától pár perc sétára várja vendégeit a Szépasszony-völgyben.

Tulipán Garden Panzió

A fenyőfákkal és más örökzöldekkel körülvett panzió Egerben egyedülálló méretű parkosított díszkertje kiválóan alkalmas a pihenésre, családi és baráti összejövetelek rendezésére. A kertben a gyerekek szórakoztatására játszótér, a felnőttek számára pedig szalonnasütési és bográcsozási lehetőség áll rendelkezésre.
A hatalmas kert akár nagy létszámú céges összejövetelek, kerti parti, fogadás lebonyolítására is megfelelő.

Őszi ajánlatokért nézz körül az oldalán >>

Borbarát Vendégház

A Borbarát Vendégház Eger északkeleti részén az Eged hegy lábánál, a város legszebb zöldövezeti részében található, modern stílusú családi házak között. A történelmi belváros csupán 15 percnyi séta után érhető el.

Borbarát Vendégház

A kétszintes ház 40 m2-es emeleti teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a festői szépségű Egerre.

A vendégház 3 exkluzív berendezésű szobáit, hatalmas amerikai stílusban berendezett konyháját, 2 fürdőszobáját igényes vendégek számára alakítottuk ki. A babasarok a gyermekek számára berendezett játszósarok, ahol a családosok rossz időben sem unatkozhatnak.

Szállásfoglalás >>

Remélem sikerült megtalálni a tökéletes szálláshelyet a fenti felsorolásban. Ha mégsem, nézzetek körül a szallas.hu oldalán, ahol további szuper ajánlatok várnak!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%