Külföldi kalandokCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásToplistákWellness + Hotelek

Top 10 wellness szálloda Csehországban

1 perces olvasási idő

Csehország nem csak Prága! Bár nyilvánvalóan a legtöbb szálláshely a Cseh Köztársaságon belül a fővárosban található, azért érdemes körülnézni más tájegységeken is: csodákra lehet bukkanni! Három-, négy- és ötcsillagos wellnesshotelek közül válogathatunk szerte az országban és közben olyan történelmi városokat fedezhetünk fel, mint Brno vagy Karlovy Vary. Íme top 10 wellness szálloda Csehországban!

top 10 wellness szálloda csehországban
Wellness hotel Ambra Luhačovice ****

Top 10 wellness szálloda Csehországban

Grandhotel Ambassador Národní dům Karlovy Vary ****

A népszerű fürdővárosban található szállodában minden a wellnessről szól! Szauna, beltéri medence, pezsgőfürdő és gőzkamra segíti a kikapcsolódást, aki pedig kedveli a különlegességeket, ne hagyja ki az iszappakolást és a különböző masszázstípusokat sem! Jó hír, hogy a hotel szívesen látja a négylábú kedvenceket, így a kutyának, macskának sem kell otthon maradnia.

Tovább a hotel oldalára >>

PARKHOTEL BRNO****

Egy brnói park közepén, hatalmas fák árnyékában áll a romantikus hangulatú szálloda, amely saját étteremmel és wellnessrészleggel rendelkezik. Próbáld ki a gőzkamrát, a szaunákat, kezdd a napot úszással a beltéri medencében, majd relaxálj egy frissítő masszázs alatt!

Megnézem a szabad szobákat >>

Wellness Hotel Chalupa Prášily ****

Egy aprócska cseh hegyvidéki településen, közvetlenül a német határnál található a Wellness Hotel Chalupa, amely wellness- és fitnesslehetőségekkel és rengeteg közeli kirándulóhellyel várja a vendégeket. A szállás családbarát, 4 éves korig ingyenes!

Még több fotó a szállásról >>

APRIL HOTEL PANORAMA Rychnov nad Kněžnou ****

A lengyel határ közelében fekvő April Hotel Panorama -ahogy a nevéből kiderül – csodás panorámát kínál az ide látogató vendégeknek. A négycsillagos wellnesshotelben a kisállatokat is szívesen látják, emellett gyerekbarát szolgáltatások (pl. játszótér) is a vendégek rendelkezésére állnak.

Megnézem a szabad szobákat >>

Wellness Hotel Ambra Luhačovice ****

A kitűnő vendégértékeléseknek hála a Wellness Hotel Ambra Luhacovice az egyik legnépszerűbb családbarát wellness szálloda Csehországban. A hotelben fitness-, bowling- és biliárdterem található, aki inkább a szabadban töltene időt, kerékpározhat, lovagolhat vagy akár horgászhat is. De nem muszáj kimozdulni a négy fal közül: a wellnessrészlegen beltéri medence, szaunák és pezsgőfürdő gondoskodik a relaxációról.

Megnézem a szabad szobákat >>

Antonie Hotel Frýdlant ****+superior

Észak-Csehországban, a lengyel-német-cseh hármashatárnál fekszik az Antoine Hotel, ahol modern környezetben, hatalmas területű wellnessrészlegen és kényelmes szobákban pihenhetjük ki a fáradalmakat. Kisállat -felár ellenében- bevihető!

Tovább a hotel oldalára >>

Aquapalace Hotel Prague ****

Természetesen Prága sem maradhat ki a sorból! Igazi wellnessparadicsom fogadja az Aquapalace Hotel vendégeit, akik kedvükre használhatják a szabadtéri és beltéri medencéket, a gyerekmedencéket és csúszdákat, valamint a szaunarészleget.

Lefoglalom a szállást >>

Hotel Rustikal Hustopeče ***

Budapesttől csak 300 km-re található a Hotel Rustikal, amely rusztikus hangulattal, borospincével és beltéri medencével várja a vendégeit. A háromcsillagos szállodában 2, 3 vagy 4 ágyas szobák közül is lehet választani, így családok részére is kitűnő választás lehet.

Tovább a hotel oldalára >>

Hotel Kurdějov ***+superior

Egy várra emlékeztet a Hotel Kurdejov épülete, amely Brnótól délre, az osztrák-magyar-cseh határ közelében fekszik. A háromcsillagos hotelhez tágas wellnessrészleg is tartozik, ahol kipróbálhatjuk a gőzkamrát, a szaunákat, a pezsgőfürdőt vagy úszhatunk a beltéri medencében.

Megnézem a szabad szobákat >>

Zámek Hrádek Sušice ***

Történelem-rajongók figyelmébe ajánljuk a következő hotelt, amelynek szobáiban és tágas tereiben úgy érezhetjük magunkat, mintha visszautaztunk volna az időben. Romantikus stílusú szobák, gazdag díszítésű étterem és egy modern wellnessrészleg segíti a vendégeket a kikapcsolódásban.

Tovább a hotel oldalára >>

Ha a fenti 10 wellneshotel között nem találtad meg a tökéletes helyet, nézz körül a szallas.hu oldalán további ajánlatokért >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%