ToplistákCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódás

Ez a TOP 13 legjobb új augusztusi szálláshely a Szallas.hu kínálatában

3 perces olvasási idő

A Szallas.hu kínálata folyamatosan bővül, és nem is akármilyen szállásokkal! Újoncokként az adatlapjukon még talán értékelés sem olvasható, ezért sokan nem merik bevállalni őket, pedig egytől egyig magas színvonalat képviselnek. Kedvcsinálóként összeállítottunk most egy TOP-listát a legjobb új augusztusi szálláshely kínálatból, és reméljük, kedvet kaptok, hogy kipróbáljátok valamelyiket.

Ez a TOP 13 legjobb új augusztusi szálláshely a Szallas.hu kínálatában
Kincsem Kastély Szőlőbirtok

A TOP 13 legjobb új augusztusi szálláshely a Szallas.hu kínálatában

Próbáljátok ki a Balaton környékének legújabb szállásait!


Mexikói hangulat közelebb, mint gondolnátok: Mexikói Romantikus Nyaraló a Szent György-hegyen

Kivételesen nem azzal kezdjük, kiknek ajánljuk ezt az igazán különleges szállást, hanem azzal, hogy kiknek nem. Azoknak semmiképpen nem, akik a makulátlan tökéletességre vágynak, minthogy nekik nem ajánlanánk az igazi Mexikót sem, hiszen az ország éppen a (néhol ütött-kopott) tökéletlensége és a kettőssége miatt annyira különleges. Azok, akik ezt elfogadják, életük egyik legvagányabb szállásélményét gyűjthetik be Kisapátiban, a Szent György-hegyen található Mexikói Romantikus Nyaralóban. Tökéletes hely arra, hogy a párunkkal elvonuljunk kicsit a világ szeme elől, és háborítatlanul élvezzük egymás társaságát egy igazán hangulatos, Mexikót tökéletesen megidéző környezetben.

Ez a TOP 13 legjobb új augusztusi szálláshely a Szallas.hu kínálatában
Mexikói Romantikus Nyaraló a Szent György-hegyen

Ha kicsit kimozdulnátok, ezeket a környékbeli látnivalókat érdemes felkeresni:

A balatonszárszói Türkiztó Nyaraló meseszép panorámával

Nincs is annál hangulatosabb, mint reggeli közben a Balaton türkizkék színében gyönyörködni. Akik szeretnék így indítani a napot, azok imádni fogják a balatonszárszói Türkiztó Nyaralót. A teljeskörűen felújított, önálló ház két hálószobával rendelkezik, így családoknak is ideális választás. A modern stílusú berendezés legapróbb részleteiben is visszaköszön a vízparti stílus, és annak ellenére, hogy „csak” egy nyaraló, mégis kifejezetten otthonos kis lak. A kertje sem kevésbé hangulatos, a fedett teraszon ücsörögve élvezhetjük a nyári estéket, vagy éppen a kerti mobil masszázsmedencéből gyönyörködhetünk a balatoni panorámában.

Ez a TOP 13 legjobb új augusztusi szálláshely a Szallas.hu kínálatában
Türkiztó Nyaraló

Közeli látnivalók és programok:

Viszlát hétköznapi mókuskerék, helló pihenés! – Helló Pihenés Apartman Alsóörsön

A Balaton északi partján fekvő Alsóörs Budapestről is viszonylag gyorsan elérhető, ezért akik nem szeretnének hosszú órákat kocsikázni, de vágynak egy kis balatoni csobbanásra, azoknak jó választás az itt található Helló Pihenés Apartman. A modern, teraszos apartman 1 hálószobával rendelkezik, ezért első sorban pároknak ideális. Korszerű berendezésének, és letisztult stílusának köszönhetően igazán otthonos, és minden adott a gondtalan pihenéshez.

Ez a TOP 13 legjobb új augusztusi szálláshely a Szallas.hu kínálatában
Helló Pihenés Apartman Alsóörsön

Ezeket a programokat ne hagyjátok ki Alsóörsön:

Jelszó: fiatalosság és vidámság! Ez az Inn Lelle Apartmanház!

Az Inn Lelle két különálló apartmanjának berendezése a bohókás vidámságot tükrözi, így még a legborongósabb napokat is képes feldobni ez a fiatalos, dizájnos külső. A nagyobbik, 60 négyzetméteres lakosztályt főként családoknak, míg a 35 négyzetméteres apartmant inkább pároknak ajánljuk.

Ez a TOP 13 legjobb új augusztusi szálláshely a Szallas.hu kínálatában
Inn Lelle Apartmanház

A legjobb programlehetőségek Balatonlellén:

PS Studio Apartman Hévíz szívében

A belvárosi, 2. emeleti, 4 fős apartman minden korosztály számára ideális választás, mert a ház lifttel is rendelkezik. Központi elhelyezkedésének köszönhetően miden könnyen elérhető, így nem feltétlenül szükséges saját gépkocsi, akár tömegközlekedéssel is utazhatunk. A 37 négyzetméteres, stílusosan berendezett apartman tökéletesen fel van szerelve, így még ezzel is azoknak kedvez, akik nem autóval érkeznek, hiszen a ruhán kívül szinte semmit nem kell hozniuk.

Ez a TOP 13 legjobb új augusztusi szálláshely a Szallas.hu kínálatában
PS Studio Apartman Hévíz

Amit mindenképpen érdemes kipróbálni Hévízen:

Még több nívós új szálláshely országszerte

A stílusos Weiner Leo Apartman Budapest szívében

A VI. kerületi Weiner Leo utcában található modern családi apartman akár 8 főnek is kitűnő szálláshely, ezért családoknak kifejezetten ajánljuk. Az apartman hangulata a modern, letisztult stílusnak köszönhetően egészen különleges. Mivel 2 hálószobával rendelkezik, így még baráti pároknak is remek választás lehet. Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően rengeteg látnivaló akad a közelben, akár sétatávolságra is, de a belvárosban tömegközlekedéssel szinte bármi elérhető viszonylag rövid időn belül.

Weiner Leo Apartman Budapest

Látnivalók a közelben, amiket nem szabad kihagyni:

Vidéki nyugalom teljes kényelemben Szarvaskőn, a Bara Vendégházban

Listánkat egy kakukktojással folytatjuk, mert a csodásan felújított parasztház nem új a Szallas.hu kínálatában, ám a kevésbé ismert Szarvaskő és környéke környéke sok újdonságot tartogat azoknak, akik itt szeretnék eltölteni a szabadságukat. Hogy mi mindent, arra mindjárt kitérünk, de pár szót ejtsünk erről a gyönyörű apartmanról is. A két hálószobás, és ezáltal családoknak is ideális vendégházban akár 8 fő is kényelmesen elfér. Nem csak a hálók tágasak, az étkezős konyha, és a nappali is alkalmas arra, hogy nagyobb társaságok is leülhessenek beszélgetni.

Szép időben a hangulatos kertje és a vidéki stílusú filagória arra csábítja a vendégeket, hogy a szabadban töltsék a kora estéket, ahol még sütögetési lehetőség is van, de a szabadidő eltöltéséhez társasjátékok és tollaslabda szett is rendelkezésre állnak. Barakamrájukban finom házi lekvárok kóstolására és vásárlására is van lehetőség, aki pedig ősszel látogat ide, az még be is pillanthat a híres szarvaskői csipkebogyó lekvár készítésének kulisszái mögé. A környék számos látnivalót rejt, melyek felkereséséhez a házigazdák szívesen adnak tippeket, sőt, kiadványokkal is segítenek. Az új szálláshely állatbarát.

Bara Vendégház

Kihagyhatatlan látnivalók:

Természetközeli élmények a Börzsönyben, a Liget Vendégházban

A Liget Vendégház a Dél-Börzsöny legkedveltebb kirándulóhelyénél, Szokolyán található. Jobb kiindulópontot el sem tudnánk képzelni ahhoz, hogy felfedezzük a környéket, ami igencsak bővelkedik látnivalókban.

A 3 szobás, 7 férőhelyes házikó ideális családoknak, vagy kisebb baráti társaságoknak is. Baba- és gyermekbarát, új szálláshely, ahol a kicsik is rengeteg élményt szerezhetnek. A hátsó kert nincs lekerítve, hogy könnyen elérhető legyen a ház mögötti rét, ahol jókat lehet játszani. Ennek köszönhetően a kertben gyakori vendégek az erdő lakói, köztük cuki mókusok, és gyönyörű szarvasok. A házzal szemben csordogál a Török-patak, amiben nem csak a gyerekek gázolnak szívesen, valljuk be, nekünk felnőtteknek is óriási élmény.

Liget Vendégház

Programok, amiket érdemes beiktatni a pihenésbe:

Egri kiruccanás akár autó nélkül? Igen! Itt van hozzá a tökéletes szállás, a Capri Apartman!

Az egri Capri Apartman szuper elhelyezkedésének köszönhetően azoknak is tökéletes szálláshely, akik nem rendelkeznek autóval. A belvárosi apartmanból a legtöbb egri nevezetesség gyalog is könnyen elérhető, de ha mégis autóval érkeznénk, akkor belső, zárt parkoló is a rendelkezésünkre áll. A hangulatos lakás 1 fős hálóterében egy 4 fős család is kényelmesen elfér, de pároknak is ideális választás.

Eger szebb, mint valaha! Akadálymentes és megújult látnivalók >>

Capri Apartman

Izgalmas látnivalók az új szálláshely közelében:

A dézsafürdővel rendelkező jászberényi Birs Panzió és Vendégház

A 6 szobával, összesen 15 férőhellyel rendelkező jászberényi panzió a város külterületén található, így a háborítatlan pihenés garantált. Egyik legnagyobb vonzereje a saját medence, és a dézsafürdő, de a kerthelyiségben még bográcsozási, sütögetési lehetőség is van, a gyerekek felhőtlen szórakozásáról pedig játszótér, homokozó, trambulin, ping-pong és tollaslabda gondoskodik.

Birs Panzió és Vendégház

Amit érdemes megnézni Jászberényben és környékén:

Hangulatos parasztház a Dunakanyarban: pilismaróti Templomdomb Vendégház

„Gyönyörűen felújított parasztház, a mai kor kényelmével ellátva, gyönyörű ápolt udvarral.” – Ennél jobban mi sem foglalhatnánk össze a lényeget, mint a szálláshely első vendégértékelése. A takaros kis házikót első sorban olyan pároknak ajánljuk, akik szeretnének kicsit elvonulni, és élvezni a természetet, a csendet és a vidéki nyugalmat. A pilismaróti Templomdomb tetején álló ház olyan, mint egy mesebeli, romantikus kis kuckó, a lenyűgöző panorámája pedig egyenesen magával ragadja a vendégeket. Akik szeretnek kirándulni, vagy egyszerűen csak egy kis pihenésre vágynak, azok nem fognak csalódni a helyben.

Programlehetőségek Pilismarót környékén >>

Templomdomb Vendégház

Szállás saját borospincével: a tokaji É-Vaskó Panzió

A tokaji borokat nem kell bemutatni, méltán híresek világszerte. A borrajongóknak viszont mutatunk egy különleges panziót, ami saját borospincével is büszkélkedhet, szállóvendégeiknek pedig 10% kedvezményt nyújtanak a bor-édesség üzletükben. A szállás 12 darab 2 ágyas, ízlésesen berendezett szobával rendelkezik, ezért első sorban pároknak ajánljuk. Állatbarát hely, kutyákat, cicákat ingyen fogadnak, így kedvencünknek sem kell otthon maradnia.

É-Vaskó Panzió

Tokaji programajánló:

Nemesi kényeztetés a tolcsvai Kincsem Kastély Szőlőbirtokon

A végére egy igazi kuriózumot tartogatunk, egy teljesen felújított, csodás kastélyt, ami nemesi kényeztetéssel kecsegteti vendégeit, ráadásul megfizethető áron. A tokaji borok, a csend és nyugalom kedvelőinek nem is tudnánk ennél tökéletesebb szállást ajánlani, hiszen a kastély távol a város zajától, a tolcsvai Kincsem-szőlőhegyen található. Az épület stílusa, és berendezése a régi korok hangulatát idézi, de semmi sem ütött-kopott, sőt, egészen pompás az összhatás. Az idilli csendet és a káprázatos panorámát leginkább a Kincsem teraszon üldögélve, egy pohár zamatos, díjnyertes tokaji bort kortyolgatva élvezhetjük. A kastély négy egyedi stílusú szobájában 8 fő fér el kényelmesen, de mindegyik szoba pótágyazható is. Elsősorban olyan borkedvelő pároknak ajánljuk, akik idilli környezetben, kettesben szeretnének eltölteni pár romantikus napot.

Kincsem Kastély Szőlőbirtok

Látnivalók Tolcsván és környékén:

Ne habozzatok, próbáljátok ki ti is valamelyik színvonalas augusztusi újoncunkat, és osszátok meg velünk tapasztalataitokat! Még több belföldi szállást itt találtok >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
50%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
50%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%