Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Imádsz borozni? Ez a 12 szálláshely Tokaj szívében csak rád vár!

2 perces olvasási idő

Hangulatos pincesorral, múzeumokkal, vizes élményekkel, kirándulóhelyekkel és borkóstolókkal várja a családokat, és a baráti társaságokat a Tokaji borvidék. Tokaj a borvidék egyik központja, népszerű úti cél, főleg akkor, ha szereted a gasztronómiai élményeket, és szívesen megismerkednél az évszázados borászati hagyományokkal. Mutatjuk, melyik az a 12 szálláshely Tokaj szívében, ahol garantáltan jól érzed majd magad akár csak egy hétvégére, akár egész hétre keresel szállást!

Imádsz borozni? Ez a 12 szálláshely Tokaj szívében csak rád vár!
Tokaji borvidék

12 szálláshely Tokaj városában – Csend, friss levegő, kulináris élmények

Hotel Kelep Tokaj – Bababarát szálláshely jakuzzival és terasszal

A szálloda egész évben nyitva tart, 23 szobával, összesen 68 férőhellyel várja azokat, akik klimatizált épületben, festői környezetben szeretnék élvezni a tokaji kikapcsolódást. Az állatbarát hotel minden szobájához tartozik terasz, a szobák berendezése modern, az ételek fenségesek, ráadásul a kertben mászóka várja a gyerekeket! 

Imádsz borozni? Ez a 12 szálláshely Tokaj szívében csak rád vár!
Hotel Kelep Tokaj

Huli és Bodrog Panzió – Szálláshely Tokaj kilátójának közelében 

Akár a gyerekekkel, akár nagyobb társasággal utazol Tokajba, a panzió remek választás lesz, annál is inkább, mert az épület közel fekszik a Tisza és a Bodrog folyók összefolyásához és Tokaji kilátóhoz is. A szobák többsége légkondicionált, és a panzió udvarában hangulatos kávéház és cukrászda is található. A parkolás ingyenes, a Tisza-híd pedig csak 200 méterre van. 

Imádsz borozni? Ez a 12 szálláshely Tokaj szívében csak rád vár!
Huli és Bodrog Panzió

Niki Vendégház Tokaj – Hangulatos szálláshely a Bodrog szomszédságában

Tokaj belvárosának szívében, a Bodrog mellett található a vendégház, amely csendes környezetben, nyugodt kikapcsolódást biztosít vendégeinek. A 6 szobás ház ideális választás együtt utazó nagyobb baráti társaságnak, esetleg olyan családnak, akik közösen pihennének a Tokaji borvidék legszebb részén. 

Legjobb programok Tokajban >>

Ingyenes a wifi használat és a parkolás, az udvarban ráadásul egy fedett terasz gondoskodik arról, hogy hangulatosan teljen az esti borozgatás, még esős időben is.  

Imádsz borozni? Ez a 12 szálláshely Tokaj szívében csak rád vár!
Niki Vendégház Tokaj

Viktor Vendégház – Kétszobás házikó Tokaj sétálóutcájában

A családias hangulatú, kétszobás szálláshely Tokaj sétálóutcájában, a Bodrogtól és a Tiszától 1-2 perces sétára fekszik. A zárt udvarba kiülhetünk egy hosszú, és élményekben gazdag nap után egy kicsit beszélgetni, borozgatni, de a közben étterem, kávézó és cukrászda is vár bennünket. 

Imádsz borozni? Ez a 12 szálláshely Tokaj szívében csak rád vár!
Viktor Vendégház

Toldi Fogadó Tokaj – Bababarát hotel saját wellness részleggel

A 19 szobás hotel családias hangulattal, wellness részleggel, helyi magyaros fogásokkal és Tokaj-Hegyalja pincészeteinek boraival vár a belváros szívében. A szálláshely a Prés Borbár és Borszaküzlettől 100 méterre, a Tisza-hídtól 400 méterre fekszik. A hotel vendégei számára a parkolás ingyenes, a bortúrákhoz a szállás transzfert biztosít.  

Imádsz borozni? Ez a 12 szálláshely Tokaj szívében csak rád vár!
Toldi Fogadó Tokaj

Borudvar és Vendégház – Panorámás szálláshely Tokaj hegyoldalában 

A 3 szintes vendégház, amelynek kertjéből szép kilátás nyílik a városra és a környező tájra, 8 otthonos, modern szobával várja a borturizmus szerelmeseit. A közelben kerékpár és csónakkölcsönzésre is van lehetőség, a vendégház ráadásul a saját termelésű boraival vendégel meg bennünket. Figyelem, kutyabarát szálláshely! 

Borudvar és Vendégház

Szivárvány Vendégház – Tokaji szálláshely sütési-főzési lehetőséggel 

Nyugodt és csendes szálláshely családoknak, és baráti társaságoknak. A ház 7 szobája kellemes pihenést biztosít Tokaj-Hegyalja lábánál, az udvaron kedvünkre süthetünk-főzhetünk. A wifi ingyenes, a szobák légkondicionáltak, és a belváros is közel fekszik. 

Szivárvány Vendégház

Borisz Apartman – Hangulatos szálláshely családi kikapcsolódáshoz

A hatszemélyes, családbarát apartmanban kényelmesen elférnek a szülők, nagyszülők, és gyerekek, de kisebb baráti társaságok is előszeretettel választják a szálláshelyet. A konyha teljesen felszerelt, a hangulatos teraszon pedig jóleső érzés lesz megkóstolni a zamatos tokaji borokat.

Borisz Apartman

Kató néni Vendégháza – 100 éves vályogház Tokaj szívében

A stílusosan berendezett, nemrégen felújított öreg vályogházban 6 fő fér el kényelmesen. A ház klímás, a berendezés rusztikus, az udvar gyermek- és állatbarát. A kertből gyönyörű kilátás nyílik a Kopasz-hegyre, és a helyi borozók és pincék is a közelben találhatók. A wifi, a légkondicionálás és a parkolás is ingyenes. 

Kató néni Vendégháza

Tüskevár Vendégház – Tokaji szálláshely folyóra néző kilátással  

A Bodrog folyó mellett található vendégház gyönyörű kilátással, friss levegővel, és hangulatos csigalépcsővel várja a Tokajba érkező turistákat. Plusz szolgáltatás, hogy a szállásadók csónakot, kenut, és kajakot biztosítanak térítés ellenében. Egyértelműen a szálláshely mellett szól, hogy a Bormúzeum, és Tokaj főtere csupán pár perces sétával elérhető.

Tüskevár Vendégház

Tokajvár Hotel – 21. századi technikával felszerelt szálloda Tokajban

A 3 csillagos szálloda légkondicionált szobákkal, bio matracokkal, egyedi programokkal és szolgáltatásokkal várja a családokat, baráti társaságokat és romantikára vágyó párokat. Akik kedvelik a gasztronómiai élmények mellett az aktív kikapcsolódást is, sétahajózáson, illetve vízi-, és kerékpártúrán vehetnek részt.

Tokajvár Hotel

Hibiszkusz Panzió – Kétszobás panzió otthonos hangulattal

A Hibiszkusz panzió Tokaj szívében fekszik, ideális választás kisebb családnak, kamasz gyerekekkel is. A környéken pincelátogatásra, és kerékpározásra is van lehetőség, a Világörökségi Bormúzeum 400 méterre van. A panzió hangulata otthonos, barátságos, a wifi és a parkolás is ingyenes. A kiszolgálás remek, a házigazda igény esetén kijön elénk a vonathoz. 

Hibiszkusz Panzió

Ideális úti cél számodra Tokaj, ha… 

  • Gyűjtöd a gasztronómiai élményeket
  • Örömmel megismernéd a borvidék borait
  • Szívesen kirándulnál Tokaj környékén
  • Szeretsz a kertben borozgatni, sütögetni, vagy bográcsozni
  • Családdal, vagy barátokkal tervezel kiruccanást
  • Kutyás pihenésre vágysz

Megtetszett a Tokaji borvidék? Foglalj szállást a legjobb tokaji szállások közül, és ugorj fejest az élménybe a családdal, vagy a barátokkal! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%